Įkraunama...
Įkraunama...

Hello Kitty

Sveikos smile.gif

Čia tuoj bus galima įkurti HK fanių klubą biggrin.gif Aš tai kuo toliau, tuo labiau visko noriu su ta miela katyte, jau ''sergu'' kačių liga biggrin.gif Kol kas nelabai daug turiu, tik diržą, papuošalų šiek tiek, laikrodį, džemperį ir apatinius wub.gif

Gal kas nors, kur nors matėte maudomą su HK? Neseniai sugalvojau, kad būtų puikus dalykas į mano kolekciją, lb lb norėčiau wub.gif wub.gif wub.gif

Dar kokia tašytė nk būtų su HK thumbup.gif
Atsakyti
Man vaikiski rubeliai su Kitty, ziauriai grazus . 4u.gif mirksiukas.gif
Jei randu,iskart perku. Yapc is H&M.
Atsakyti
Nesu kazkokia didele gerbeja, bet siandien labai mielus naktinukus su Kitty nusipirkau. rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu tašę su HK wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2008 07 03, 23:14)
Manijos neturiu, bet siuos triusikelius is karto girebiau, tokie man jie mieli blush2.gif
user posted image

Man kiek vaikiskai atrodo visi tie geriau matomi HK, va apatiniai rubeliai, na, gal kokie naminiai treningiukai ar koks chalatelis ir nieko, bet jau i viesuma tai nelabai... vaikuciams tai gal ir grazu, nors dabar jau perpildyta. doh.gif
Atsakyti
Bet būna ir normalesnių biggrin.gif
Ar labai vaikiškai atrodo? g.gif
http://img171.images...dsc05050ip0.jpg
Atsakyti
Tikneta, gal ir nieko toks nezymus mirksiukas.gif , bet tie visi roziniai ir didesni katinai... doh.gif smile.gif
Atsakyti
Jo,pritariu bigsmile.gif
Man irgi dar ant naktinukų labai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Tai va siandien ir susigundziau ax.gif , kad jau radau savo mylimos firmos naktinukus su Kitty, tai ir pasiemiau. ax.gif smile.gif
Atsakyti
Laba vakara ir aš jungiuos prie Jūsų smile.gif
turiu piniginę ir laikroduką, bet jį nešioju kaip aksesuarą, nes neina hihihi.gif

va, pasigyriau
flirt.gif
Atsakyti
Jau kaip to katino nemėgstu... doh.gif
Atsakyti
turiu skaiciavimo masinele puodeli ir apatiniu rubeliu su HK wub.gif aj dar ranksluosti ir du minkstus zaisliukus biggrin.gif bet seip nesu fane miela katyte ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PinaColada85: 26 gegužės 2009 - 01:27