Įkraunama...
Įkraunama...

Hello Kitty

Man irgi labai patinka HK lotuliukas.gif Turėjau nerealią segę kurią atvežė dovanų iš UK, labai linksmai, ir spontaniškai atrodė ant rankinės biggrin.gif thumbup.gif Ir šiaip daug turiu apatinio trikotažo su HK, marškinėlių. smile.gif
QUOTE(lorax @ 2008 07 29, 13:19)
Dabar su Hello Kitty yra auskariuku ir mob. pakubuciu Ibero . ax.gif  smile.gif

Turiu aš Ibero HK auskarus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženė: 04 rugpjūčio 2008 - 09:33
QUOTE(Neruse @ 2008 07 19, 10:44)
Niekada nebūčiau pagalvojus, kad man galėtų va toks va patikti  wub.gif  biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif ir as tokio noreciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Dievinu hello kitty ;p ax.gif wub.gif
Atsakyti
Man tai irgi patinka Hello Kitty, nors turiu tik rankinę ax.gif dabar pastebėjau ir vis daugiau "kempiniukiškų" prekių atsiranda, et, visada taip: kai susidomi kuo nors, visi masiškai pradeda naudotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildusiaa @ 2008 07 01, 19:29)
O as turiu...:

uchhh doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sunn @ 2008 07 08, 10:01)

QUOTE(Neruse @ 2008 07 19, 09:44)
Niekada nebūčiau pagalvojus, kad man galėtų va toks va patikti  wub.gif  biggrin.gif

visai nieko,vis kitaip nei kiti biggrin.gif

QUOTE(Paryžietė @ 2008 07 29, 14:43)
O aš savo mergytei 3 m. visada nuperku ka nors iš katyčių kolekcijos:))))) kai būnų užsienyje....sunku atsispirti tokiai grožybei....
Bet, kai vyresnes ponios ir paneles katineliais apsikarsto ...tai ...sorry, bet man negražu....

o man tik mazem iki 5/6 metu grazu,veliau jau ne schmoll.gif
nors esu macius paaugle su labai grazuciais dzinsais su dideliu KITTI ant slaunies
atrode thumbup.gif
Atsakyti
[I][B] Ir aš įlindau į mamos anketą. hihihi.gif
Pasigirsiu savo "kitčiais" happy.gif
Turiu triusikėlius, kojinytes, porą maikučių, pižamytę, naktinukus, piniginę, penalą, nuotraukų albumą, lipdukų, du žadintuvus (vienas su lempele - kitty),
rankinį laikrodį, gumytę, porą raktų pakabukų, dėžutę ir t.t. hihihi.gif
Besiprekindama mokyklai užtikau daug "paddielkų" su hello kitty blush2.gif
Bet ir tos "paddielkos" man patiko hihihi.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O dar kaiką pati pasidariau sokiai.gif nail.gif
šalikėlį
user posted image
rankinę
user posted image
dar dariau vieną kitą žaisliuką.... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(pink1985 @ 2008 07 30, 15:34)
sveikos, gal kas zinote kur galima lietuvoje nusipirkti Hello Kitty apatinio trikotazo?  rolleyes.gif  labai noreciau pizamytes su ta miela katyte  bigsmile.gif jei kam nesunku parasykit i AZ labai lauksiu  4u.gif

Seppala vasarą tikrai turėjo visą liniją su HK. Pažiūrėk ten wink.gif
Atsakyti
Man taip nepatinka Hello Kitty g.gif
Atsakyti
pamenu turejau vaikystej pinigine HK, o dabar kazkaip nieko neturiu. manijos nera. nors cia ideti auskarai turiu pripazinti thumbup.gif

user posted image

miela biggrin.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(jkrista @ 2008 07 02, 08:24)
Lietuvoj kazkaip neatkreipiau demesio i si katineli, bet pries pora savaiciu is Svedijos parsiveziau mielu niekuciu su Kitty  rolleyes.gif Ten H&M pilnas tu katineliu: ir pinigines ir kosmetika ir duso reikmenys it t.t. Paieskok kas Lietuvoj H&M prekiauja

as is italijos visom draugem parveziau hello kittty kosmetines, visos buvo labai patenkintos thumbup.gif ir sau parsiveziau kosmetine, lupu blizgesi su kaciuku ir kabanciais karoliukais ir dar vazelina lupu thumbup.gif thumbup.gif labiausiai dziaugiuos kad lietuvoj tokiu nera thumbup.gif
Atsakyti
Turiu tokia zydra maikute HK wub.gif labai labai patinka wub.gif
Atsakyti