Įkraunama...
Įkraunama...

Hello Kitty

Štai pagaliau radom tikrą Hello Kitty fanę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildusiaa @ 2008 07 01, 18:29)
Tikrai labai norėčiau, gal žinote kur pirkti? Prašau praneškite man, būčiau labai dėkinga, jei bent truputėlį prisidėtumėte prie mano kolekcijos  4u.gif
Papildyta:
Jei galite rašykite
mgudaityte@gmail.com
arba
867444451
arba skype
pucci_kitty
aciu. wub.gif

EBAY
Atsakyti
Aš turiu ( tiksliau ne aš, o sesuo , bet mes kaip vienas) akių vokų šešėlius clap.gif:
Atsakyti
as turiu liemenele is sepalos su katuku wub.gif o gal galit pasakyt kur yra pirkti daiktu, aksesuaru su situo zenkliuku (Lietuvoj)? kokios pinigines visai noreciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrutia @ 2008 07 02, 00:58)
as turiu liemenele is sepalos su katuku wub.gif  o gal galit pasakyt kur yra pirkti daiktu, aksesuaru su situo zenkliuku (Lietuvoj)? kokios pinigines visai noreciau wub.gif

Lietuvoj kazkaip neatkreipiau demesio i si katineli, bet pries pora savaiciu is Svedijos parsiveziau mielu niekuciu su Kitty rolleyes.gif Ten H&M pilnas tu katineliu: ir pinigines ir kosmetika ir duso reikmenys it t.t. Paieskok kas Lietuvoj H&M prekiauja
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2008 07 01, 23:57)
Aš turiu ( tiksliau ne aš, o sesuo , bet mes kaip vienas) akių vokų šešėlius clap.gif:

o tai ten kai dazais, teptuku pabrauki per akis, ir katinas ant akies lieka? biggrin.gif
Atsakyti
Bent jau parduotuvej "Express Market" tai yra saldainiai su hello kitty 4u.gif
Atsakyti
Oho kokia karstine cia sio kaciuko blink.gif .As dukriukui nupirkus pizamyte su siuo kaciuku.Bet pirkau nezinodama,kad tokia karstine doh.gif huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nestle: 02 liepos 2008 - 15:52
QUOTE(Mėnesiena @ 2008 07 01, 22:37)
Štai pagaliau radom tikrą Hello Kitty fanę  thumbup.gif

blush2.gif biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GūGa @ 2008 07 01, 23:54)

O kur galima rasti ta Ebay? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
H&M
kas tai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildusiaa @ 2008 07 03, 18:37)

O kur galima rasti ta Ebay?  blush2.gif  smile.gif

www.ebay.com internetinis aukscionas. ivedi hello kitty ir tau ismes BELEKIEK kitty daiktu biggrin.gif
Atsakyti
Manijos neturiu, bet siuos triusikelius is karto girebiau, tokie man jie mieli blush2.gif
user posted image
Atsakyti