mano 11-metė panelytė pamišusi dėl šio katinuko, dovanų gavo kelias pižamas, tai vaikšto į mokyklą ant viršutinių rūbų apsirengusi beje, pižamos pirktos seppalla parduotuvėjė
Man tai jie truputuką per saldūs.... Nors telefonas pirmam psl gal ir nieko, vis toks įdomesnis.....
QUOTE(olgunia_2006 @ 2008 05 16, 15:21)
Labas, siandien buvau BIG'e, tai maciau 2 aukste pora tasiuku su Hello Kitty
Kaip jie atrodo per pety
Buvau Sepaloje ir aš, bet tiesą sakant nesužavėjo manęs šitas logotipas, na, manau,kad prekės tik buvo negražios, tokios slapvos ganėtinai blankios (jei ką tai aš apie Kauną: ))
Sveikutes Gal kas turite ka nors parduoti su Hello Kitty?
Štai ir mano maikutė
kokia fainutė užmačiau ir aš vakar maikutę su hello kitty, patiko, bet pagailėjau tų 28lt
o man tai ta katytė labai mielai atrodo nors aišku priklauso kur ir ant ko ji užlipinta
Siaip as prie HK faniu negaliu prisidet. Man labiau imponuoja kempiniukas, south parkas arba powerpuff girls. Bet siandien beieskodama trikotaziniu maikuciu ar sukneliu savo dukrai, nupirkau butent su HK. Pagrindinis kriterijus nebuvo HK atvaizdas, nes ieskojau kuo naturalesniu medziagu ir sviesesniu spalvu, bet taip jau uztaikiau Manoji mergina siaubingai patenkinta. Jos silpnybe- katytes ir suniukai