Įkraunama...
Įkraunama...

Hello Kitty

QUOTE(Ivutė @ 2008 05 13, 08:23)

bigsmile.gif bigsmile.gif turiu as is tos kelniu medziagos pizama... tik vientisa biggrin.gif
Atsakyti
O aš kažkaip niekur nemačiau šito prekinio ženklo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neshwitink @ 2008 05 13, 21:27)
O aš kažkaip niekur nemačiau šito prekinio ženklo smile.gif

net gi LABAI keista blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(2006 @ 2008 05 13, 21:36)
net gi LABAI keista blink.gif  blink.gif  blink.gif

o kas cia keisto? as i tuos kittcius is vis demesio neatkreipdavau, net nzn kur LT ju yra, cia jie tikrai akiu nebado smile.gif tas katinelis kaip eilinis vaikiskas piesinukas atrpde ir tiek tongue.gif Bet va is uzsienio grizau pati savo panikei pripirkus visokiu triusikeliu, segtukeliu su tai kittciais biggrin.gif tikrai labai daug visko ten su jais ir ne tik vaikams, kas man beje siek tiek keista smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasaka1: 14 gegužės 2008 - 07:41
Labai faini chalatai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
man tai irgi keista smile.gif kažkaip neužkliūna už akių Hello Kitty smile.gif atrodo pasidairau kai vaikštau po parduotuves, bet neteko matyti realiai, tik internete smile.gif kur bent jau Kaune teko kam susidurti su šiuo logotipu? smile.gif
Atsakyti
oje net supykino nuo tokio saldumo beigi riužavumo blink.gif
Atsakyti
Labas, siandien buvau BIG'e, tai maciau 2 aukste pora tasiuku su Hello Kitty smile.gif
Atsakyti
as turiu keleta apatiniu su hello kitty, juodi jie, na ir su kaciukais aisku smile.gif visai smagu kartais juos apsirengt.
Atsakyti
na apatiniai, pizamos tai dar visai linksmai ir idomiai atrodo... bet jau skrudintuvai ir ale roziniai kambariai tai tikrai jau nesamone... kazkoks eilinis pamisimas del prekes zenklo... bet turbut gerai ju rinkodara dirba...
Atsakyti
as gavau dovanu pizama su HK, atsiunte is Suomijos. bet jau grozis, mielybe ir kokybe wub.gif maikute ant sleikuciu o triusikiukai tokie trumpuciai su spalvotais dideliais bumbulais, grooozis ax.gif o mazajai sesutei atsiunte liemenuka ir triusikelius su HK tai irgi kokybe super
Atsakyti
Esu maciusi Hello Kitty apatiniu "Seppalla" parduotuvej ax.gif
Gal kam pravers si info 4u.gif
Atsakyti