Hello Kitty ženklas, beveik tiesiogine to žodžio prasme apsėdęs Ameriką (berods ir aziją, bet apie tai nieko nežinau). Ir tai nera tik mažų mergaičių kolekcijos. Turiu draugę, amerikietę, jai jau virš 30 metų, ji maniakė Hello Kitty daiktų, atributikos ir pan. Namuose galima rasti keptuvę, puodus, skrudintuvę , žodžiu visko ir visiems gyvenimo atvejams Ant jos draugių LV rankinių, automobilių rakleliu kabo ne po viena sio ženklo pakabuką. O kaip gi visokie saldainiukai, dantų pastos, pleistriukai, juvelyrika ir visą kitą įsivaizduojama ir ne
Niekaip negaliu suprasti kas tai per stebuklas? Ar jis pakeliui į Europą, Lietuvą? Gal kas daugiau žinote apie šią maniją
turiu hello kitty pizama, fainule, mano megstamiausiai pirkau ja, nes patiko, kad audinys ismargintas katiniukais
manau labai mielas prekybinis zenklas, del to toks isprotejimas del jo Lietuvoj tai tik turguj teko matyti Hello kitty ismargintu daiktu, taciau visas ebay skesta nuo ju
man tai daugiau tokioms jaunoms mergaitems daiktai,bet grazus.o masinos tai tragedija
QUOTE(geisha @ 2008 04 11, 12:23)
man tai daugiau tokioms jaunoms mergaitems daiktai,bet grazus.
o taip, bet vaikysteje apie tokius net graziausiuose sapnuose nesvajojau gal senatvej atsigriebti ?
nepatinka man. nu o koki nauda is to skrudintuvo? sonai apskrudinti, vidus kaip buves...
Cia man primena, kaip brites del "Playboy" isprotejusios. Kiekvienoje parduotuveje gali nusipirkti visokiu pukuotu ruzavu nesamoniu o jei ne Playboy, tai tada siaip viskas turi buti PINK. Kai atvaziavau i Londona, dirbau pas viena tokia moteriske, kurios visas butas buvo ruzavas, net tualetinis popierius, visi batai, pradedant nuo alyviniu atspalviu iki ryskiai ruzavu ir viskas ka galima isivaizduoti, buvo siu atspalviu:oh Nezinodavau, kaip atsisakyti, jei pasiulydavo pas ja kavos isgerti, nes net bloga nuo tos spalvos darydavosi aplink
QUOTE(katalike @ 2008 04 11, 11:30)
nepatinka man. nu o koki nauda is to skrudintuvo? sonai apskrudinti, vidus kaip buves...
ura pirkti ir su miki mauzais visokiais vaikam dziaugsmas as dirbau truputi buitines technikos parduotuvej pries kaledas,tai reikejo matyti, kas dedavosi, kai vaikai pamatydavo stenda su tais mikiais ir plutais ir pukuotukais MAMA NUPIRK! O ZIUREK KAIP GRAZU! O JEIGU AS BUSIU GERAS ATNES MAN KALEDU SENELIS? O ZIUREK O JEIGU MOCIUTE ATSIVESTI PARODYTI JAI? O MAMA O NEGALI NUPIRKT?
QUOTE(GūGa @ 2008 04 11, 14:45)
ura pirkti ir su miki mauzais visokiais vaikam dziaugsmas as dirbau truputi buitines technikos parduotuvej pries kaledas,tai reikejo matyti, kas dedavosi, kai vaikai pamatydavo stenda su tais mikiais ir plutais ir pukuotukais MAMA NUPIRK! O ZIUREK KAIP GRAZU! O JEIGU AS BUSIU GERAS ATNES MAN KALEDU SENELIS? O ZIUREK O JEIGU MOCIUTE ATSIVESTI PARODYTI JAI? O MAMA O NEGALI NUPIRKT?
uz ka jus taip mamoms