Įkraunama...
Įkraunama...

Hello Kitty

user posted image

Hello Kitty ženklas, beveik tiesiogine to žodžio prasme apsėdęs Ameriką (berods ir aziją, bet apie tai nieko nežinau). Ir tai nera tik mažų mergaičių kolekcijos. Turiu draugę, amerikietę, jai jau virš 30 metų, ji maniakė Hello Kitty daiktų, atributikos ir pan. Namuose galima rasti keptuvę, puodus, skrudintuvę , žodžiu visko ir visiems gyvenimo atvejams smile.gif Ant jos draugių LV rankinių, automobilių rakleliu kabo ne po viena sio ženklo pakabuką. O kaip gi visokie saldainiukai, dantų pastos, pleistriukai, juvelyrika ir visą kitą įsivaizduojama ir ne doh.gif
Niekaip negaliu suprasti kas tai per stebuklas? bigsmile.gif Ar jis pakeliui į Europą, Lietuvą? Gal kas daugiau žinote apie šią maniją 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 11 balandžio 2008 - 10:41
turiu hello kitty pizama, fainule, mano megstamiausiai biggrin.gif pirkau ja, nes patiko, kad audinys ismargintas katiniukais wub.gif
Atsakyti
manau labai mielas prekybinis zenklas, del to toks isprotejimas del jo biggrin.gif Lietuvoj tai tik turguj teko matyti Hello kitty ismargintu daiktu, taciau visas ebay skesta nuo ju lotuliukas.gif
Atsakyti
Na taip, mielas toks riuuuzavas biggrin.gif
As tai tik nesenai apie ji suzinojau, kai drauige pradejo savo buto foto demonstruoti, pamaniau vaiku juk ji neturi doh.gif
Atsakyti
man tai daugiau tokioms jaunoms mergaitems daiktai,bet grazus.o masinos tai tragedija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geisha @ 2008 04 11, 12:23)
man tai daugiau tokioms jaunoms mergaitems daiktai,bet grazus.

o taip, bet vaikysteje apie tokius net graziausiuose sapnuose nesvajojau biggrin.gif gal senatvej atsigriebti ? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nepatinka man. nu o koki nauda is to skrudintuvo? sonai apskrudinti, vidus kaip buves...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 11 balandžio 2008 - 11:31
Cia man primena, kaip brites del "Playboy" isprotejusios. Kiekvienoje parduotuveje gali nusipirkti visokiu pukuotu ruzavu nesamoniu doh.gif o jei ne Playboy, tai tada siaip viskas turi buti PINK. Kai atvaziavau i Londona, dirbau pas viena tokia moteriske, kurios visas butas buvo ruzavas, net tualetinis popierius, visi batai, pradedant nuo alyviniu atspalviu iki ryskiai ruzavu ir viskas ka galima isivaizduoti, buvo siu atspalviu:oh Nezinodavau, kaip atsisakyti, jei pasiulydavo pas ja kavos isgerti, nes net bloga nuo tos spalvos darydavosi aplink unsure.gif
Atsakyti
user posted image

HK

doh.gif
Atsakyti
Pirkau savo mergaitei bliuskytes vasarines su situo piesinuku.Cia kur buvus Utenos trikotazo parduotuve prie Soboro tai ten.Bet nezinojau kad cia toks masinis pamisimas.Grazios pigios tai paemiau 2
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 04 11, 11:30)
nepatinka man. nu o koki nauda is to skrudintuvo? sonai apskrudinti, vidus kaip buves...

ura pirkti ir su miki mauzais visokiais biggrin.gif vaikam dziaugsmas smile.gif as dirbau truputi buitines technikos parduotuvej pries kaledas,tai reikejo matyti, kas dedavosi, kai vaikai pamatydavo stenda su tais mikiais ir plutais ir pukuotukais doh.gif MAMA NUPIRK! O ZIUREK KAIP GRAZU! O JEIGU AS BUSIU GERAS ATNES MAN KALEDU SENELIS? O ZIUREK O JEIGU MOCIUTE ATSIVESTI PARODYTI JAI? O MAMA O NEGALI NUPIRKT? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 04 11, 14:45)
ura pirkti ir su miki mauzais visokiais  biggrin.gif  vaikam dziaugsmas  smile.gif  as dirbau truputi buitines technikos parduotuvej pries kaledas,tai reikejo matyti, kas dedavosi, kai vaikai pamatydavo stenda su tais mikiais ir plutais ir pukuotukais  doh.gif  MAMA NUPIRK! O ZIUREK KAIP GRAZU! O JEIGU AS BUSIU GERAS ATNES MAN KALEDU SENELIS? O ZIUREK O JEIGU MOCIUTE ATSIVESTI PARODYTI JAI? O MAMA O NEGALI NUPIRKT?  lotuliukas.gif

uz ka jus taip mamoms biggrin.gif
Atsakyti