Linkiu kad laikas neprailgtu
QUOTE(aistejukas @ 2008 11 27, 21:00)
Laukiam tesinio, nes speju, kad jau po gimdymo. Kaip laikotes, kaip sveikateles ir nuotaikeles po gimdymo?
sekmes
Oj laukiam laukiam mes tesinuko laukiam!!!
gražu ir svarbu su laiminga pabaiga
Sveikinimai ir sveikatytes jums
sveikinam ir sveikatytes jums
sveikatytes jums,o gimtadienius musu kleckiukai sves panasiu laiku,tavo dviem savaitemis anksciau
kaip grazu as ir tikiuosi kad greit sulauksiu savo isvajotuju II
idomu kaip ten su tesiniu
sveikinimai
sveikinimai
o buvo taip 12 metu laukimo : 4 persileidimai, 3 operacijos , 2 dirbtini apvaisinimai rezultato jokio
intensyvus darbas su psichologais , visos ismestos mintys apie vaikeli , o tik apie mane , apie gyvenimo pilnatve, nora gyventi , reikejo gelbeti mane
kai viska pamirsau ir jau naturaliai beveik ir nenorejau nieko daugiau savo gyvenime .................................................po kokiu metu ar net keliu ............
siandien mazutei jau 10m.
vienas daktaras yra pasakes : " moters pienas ne krutyse, o galvoje " taip pat galiu patvirtinti pastojimo galimybe taip pat yra tam tikruose uzblokuotose ar atblokuotose smegenu dalyse
intensyvus darbas su psichologais , visos ismestos mintys apie vaikeli , o tik apie mane , apie gyvenimo pilnatve, nora gyventi , reikejo gelbeti mane
kai viska pamirsau ir jau naturaliai beveik ir nenorejau nieko daugiau savo gyvenime .................................................po kokiu metu ar net keliu ............
siandien mazutei jau 10m.
vienas daktaras yra pasakes : " moters pienas ne krutyse, o galvoje " taip pat galiu patvirtinti pastojimo galimybe taip pat yra tam tikruose uzblokuotose ar atblokuotose smegenu dalyse