QUOTE(Aruna @ 2010 02 22, 20:20)
Nusilupa tas lipdukas- tik atsargiai reikia
Va va - apie ka as... Jauciu yra technologiju, kad jis nusiluptu... Viena ju - kaitinimas plauku dziovintuvu. Reklamos firma si metoda naudoja seniem lipdukams nulupinet (cia zinoma reklminiams, o ne keliu), tai speju cia irgi gali suveikt. Sakau gi, nebutume litovcai... Mes nelupom, nors ji uzklijave buvom ant nuomoto kemperio. Jei po musu ji kas eme ir i Sveicarija myne - pasiseke zmonem, bet man negaila. Tik vargu ar taip buvo - mes spali grizom...
Na o del serpantinu ir kemperio - na nezinau, man nebuvo labai baisu... Siaip esu ta, kuri "vairuoja" sededama salia vairuotojo Sokineju nuo bet kokio tariamo ar esamo pavojaus kelyje. Bet ten vaziavom i prieki pro Eurotuneli, pro Monblano papede, Samoni - ten keliukai neblogi. Atgal vaziavom irgi nuo Nicos tiesiai per kalnus, kirtom regis Italijos kampa, paskui vel Prancuzija ir i Sveicarija (jetus, lyg neklystu). Dar pamenu radom nakti uzdaryta tuneli FR kazkur 2 km aukstyje. Nusispjovem ir saliai jo ramiai issimiegojom. Tiesiog salikelej. Kol nusileidom irgi buvo graziu vaizdu, keliu... Smagu buvo, baimes nepamenu...