QUOTE(jurda @ 2011 08 01, 19:36)
Vis seku orus Šveicarijoj, nes po poros savaičių jau teks ten išvykt,tai labai neramu, kad ten kiekvieną dieną paskutinį mėnesį lyja. O gal ten būdingi trumpalaikiai lietūs?
Praeitais metais rugpjūtį buvau, tai beveik visur gavom lietaus išskyrus Ženevą ten buvo karšta, bet tas lietus toks labai trumpalaikis buvo, tik tiek kad apniukę buvo
QUOTE(audiga @ 2011 08 01, 22:12)
Įkišiu trigrašį ir aš - nereikia nieko organizuotis- eini, perki bilietą, pasirenki kokia kalba nori, gauni bilietuką su nurodytu laiku ir lauki savo laiko, o tada su grupele ( kiek susirenka tiek) eini visą ekskursiją...Patiko... Mes degustacijon sugebėjom papulti prieš einant apžvalgą, paskui pakartojom po jos, tik kad nelabai ten daug prisivalgysi - po 3 saldainių širdis apsąla... Patarriu pasiimti atsigerti, nes ten vietoj yra kavinukė, bet joje žiauriai brangu - ir jie supranta kad be gėrimo daug saldumynų nesuvalgysi... Dar apžvalgos metu apžiūrėjus visą gamybos procesą galima pasiimti saldainių, kurie krenta nuo konvejerio...
Dar netoliese yra Guyeeres pilis, būtinai užsukit, jei į vidų ir neisit, verta pasivaikščioti po miestuką...
Gal galit patikslint - jei turi Šveicarijos kelių vinjetę, ar reikia papildomai mokėti už San Bernardo tunelį ?
Dar netoliese yra Guyeeres pilis, būtinai užsukit, jei į vidų ir neisit, verta pasivaikščioti po miestuką...
Gal galit patikslint - jei turi Šveicarijos kelių vinjetę, ar reikia papildomai mokėti už San Bernardo tunelį ?
Aš pati nekeliavus po Šveicariją, tik su agentūra, tai atsakyt į Jūsų klausimą negaliu, bet ačiū už informaciją, tikiuosi, kad kada nors teks pasinaudoti