Įkraunama...
Įkraunama...

Šveicarija

QUOTE(AŠA @ 2011 02 04, 13:44)
Mano nuomone tada tam visam reikalui reikia pskirti visą dieną, nes sumokėti šitokią sumą tik tam, kad užkilti, nusifotografuoti, na, dar į ledo urvą įlįsti ir grįžti  schmoll.gif Reikėtų ir ten sniegynais pasivaikščioti, haskiais pasivėžinti ir pan., ir dar tarpinėje stotelėje (klaine shaide ar pan.) ilgėliau užtrukti...

Labai dėkui už patarimą 4u.gif O jei mes vyksim birželio mėnesį, į kalnus kilimui reik turėt kokią striukę šiltesnę ar užteks vasarinės plonos? Kokia avalynė?
Atsakyti
Planuoju kelionę į Šiaurės Prancūziją ir Šveicariją kovo 3-15 dienom. Cug'e žadame gyventi (dviese su sūnum) ir iš ten važinėtis po visas lankytinas vietas, kalnus ir pan. Maršrutą dar tik dėliuojuosi, tai visi patarimai ir pamokymai labai laukiami. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2011 02 04, 12:49)
Oi, mano meilė Zermatas wub.gif noriu ir būtinai kada nors gyvenime ten grįšiu, bet jau nebe vienai dienai 4u.gif Mes pėstute pasiekėm Schwarzsee ir nusileidom pėstute, įspūdžių buvo per akis ir dar daugiau thumbup.gif

Kaip patys šveicarai sako-Zermatas yra pasaulinio lygio lankytina vieta.Būtent čia suvažiuoja turtingi amerikonai,japonai,vokiečiai.Pačių šveicarų nedaug. Važiuojant automobiliu iki Zermat -nuostabūs vaizdai,kalnai,pačios gražiausios vietos,o jau mašinėlių prabangumas .Bet jau pačiame Zermate tik arkliukai ir elektromobiliai,bent jau buvo tuo metu kai mes lankėmės.Senokai.

QUOTE(Aidluka @ 2011 02 05, 15:21)

Man keista, kai labai dažnai rašant apie Šveicariją yra akcentuojama, kad ten labai labai brangu - matyt rašo žmonės nebuvę Skandinavijoj  blush2.gif Gaila turistų, kurie prisiskaitę tokių pasisakymų aplenkia į šią pasakų šalį

Tikrai,Šveicarija nėra pati brangiausia šalis,ir viešbutukai ir kempingai normaliom kainom.Su Skandinavija tikrai nesulyginama .
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 02 05, 15:21)

Man keista, kai labai dažnai rašant apie Šveicariją yra akcentuojama, kad ten labai labai brangu - matyt rašo žmonės nebuvę Skandinavijoj  blush2.gif

as kai buvus skandinavijoj tai galiu pasakyt,kad ten kisene labiau nuskausmino negu sveicarija biggrin.gif na jei nesikelt i virsukalnes tai sakyciau kainos tikrai normalios smile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif žadam vasara vėl pravažiuot Šveicarija, parėjusiais metais lankėm interlakena, Reino krioklius ir t.t. šiemet gal labiau pakeliui būtų Zermatt. bet kažkaip labai mažai kas apie ta vieta rašo ( išskyrus paskutinius kelis komentarus) gal galit plačiau kas nors ka nors papasakot kas buvot. ( info internete aišku yra, bet taip norisi gyviau, iš patirties su patarimais, komentarais kas buvot ir matėt, konkretesnes vietas ka lankėt...) būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2011 02 10, 11:44)
sveiki 4u.gif  žadam vasara vėl pravažiuot Šveicarija, parėjusiais metais lankėm interlakena, Reino krioklius ir t.t.  šiemet gal  labiau pakeliui būtų Zermatt.  bet kažkaip labai mažai kas  apie  ta vieta rašo ( išskyrus paskutinius kelis komentarus) gal galit plačiau kas nors ka nors papasakot kas buvot. ( info internete aišku yra, bet taip norisi  gyviau, iš patirties su patarimais, komentarais kas buvot ir matėt,  konkretesnes vietas ka lankėt...) būčiau labai dėkinga ax.gif

O kas konkrečiai domintų? Vietovės - nerealios. Iki Tasho važiuojat su mašina, ją paliekat mokamoj aikštelėj, sėdat į traukinį (važiuoja pakankamai dažnai) ir netrukus jūs jau Zermate thumbup.gif O ten variantų, kur patraukti, galybė thumbup.gif Šiaip visas itališkasis kraštas labai smagus, Ticino regionas, žinoma, su savo pilimis, San Bernaro perėja, labai gražios vietovės aplink Luganą, o palei ežerą kitapus Italijos apskritai fantastika važiuoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2011 02 10, 23:13)
O kas konkrečiai domintų? Vietovės - nerealios. Iki Tasho važiuojat su mašina, ją paliekat mokamoj aikštelėj, sėdat į traukinį (važiuoja pakankamai dažnai) ir netrukus jūs jau Zermate thumbup.gif O ten variantų, kur patraukti, galybė thumbup.gif  Šiaip visas itališkasis kraštas labai smagus, Ticino regionas, žinoma, su savo pilimis, San Bernaro perėja, labai gražios vietovės aplink Luganą, o palei ežerą kitapus Italijos apskritai fantastika važiuoti wub.gif

Aša, gal galėtumėt įdėt truputį "vaizdinės" informacijos iš šių vietų ax.gif Aš irgi, jei išvis šiais metais pavyks paatostogaut, planuoju šiame rojaus kampelyje apsilankyt wub.gif wub.gif wub.gif Gaila kad neberašot savo nuostabiųjų fotoreportažų - neįsivaizduojat koks kaifas būdavo juos skaityt ir matyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidluka @ 2011 02 10, 22:51)
Aša, gal galėtumėt įdėt truputį "vaizdinės" informacijos iš šių vietų ax.gif Aš irgi, jei išvis šiais metais pavyks paatostogaut, planuoju  šiame rojaus kampelyje apsilankyt  wub.gif  wub.gif  wub.gif Gaila kad neberašot savo nuostabiųjų fotoreportažų - neįsivaizduojat koks kaifas būdavo juos skaityt ir matyt 4u.gif

Dėl fotoreportažų, turiu puikią mokinę (jei galiu taip vadinti Jus blush2.gif ), tad man jau slėptis po pernykščiais lapais reikėtų blush2.gif
Mintis apie grįžimą ten šiemet irgi yra ax.gif
Vaizdinės medžiagos g.gif Truputį įdėsiu, bet ir pačios itališkiausios dalies labai prastos, nes lijo, lijo, lijo... todėl ir noriu ten dar kartą 4u.gif
Zermatas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Lugano (galima užkilti funikulieriumi, bet galima ir mašina. Mes pasirinkom antrą variantą)
user posted image
user posted image
Belinzona
user posted image
Atsakyti
tokį klausimėli turiu, gal ne i tema, bet neužpykit mirksiukas.gif gal kas palapines pirkot internetu iš užsienio, gal galit rekomenduoty koki normalų puslapiuka, kad siųstų i Lieyuva blush2.gif ačiukas iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vidal @ 2011 02 11, 22:00)
tokį klausimėli turiu, gal ne i tema, bet neužpykit mirksiukas.gif  gal kas palapines pirkot internetu iš užsienio, gal galit rekomenduoty koki normalų puslapiuka, kad siųstų i Lieyuva blush2.gif ačiukas iš anksto 4u.gif

Ir Lietuvoj yra gera internetinė parduotuvė kurioj gausu gerų palapinių thumbup.gif Pernai mes iš ten užsisakėm ir likom labai patenkinti thumbup.gif Beje, pristatė per 2 dienas smile.gif

http://pigu.lt/palapines
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2011 02 11, 00:25)
Dėl fotoreportažų, turiu puikią mokinę (jei galiu taip vadinti Jus blush2.gif ), tad man jau slėptis po pernykščiais lapais reikėtų blush2.gif

Na baikit, Jūsiškių net lygint nereikia - tiek informacijos, kad perskaičius gali imt ir važiuot 4u.gif thumbup.gif O pas mane pagrinde "kalba" tik nuotraukos - nelabai moku rašyt blush2.gif

QUOTE(AŠA @ 2011 02 11, 00:25)
Mintis apie grįžimą ten šiemet irgi yra ax.gif
Vaizdinės medžiagos g.gif Truputį įdėsiu, bet ir pačios itališkiausios dalies labai prastos, nes lijo, lijo, lijo... todėl ir noriu ten dar kartą 4u.gif
user posted image

Mes visai itališkoj daly dar nebuvom, tai labai labai ten traukia - išvis, užbūrė ta Šveicarija beprotiškai wub.gif wub.gif wub.gif Vyras pareiškė - planuok maršrutą kaip nori, bet iškėlė vieną sąlygą - būtinai turim važiuot per Šveicariją lotuliukas.gif
Ačiū už nuotraukas 4u.gif Jau koks nerealus šis namelis - tiesiog kaip iš pasakos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu ir internetas visagalis, pasiskaičiau ką aprašė Aidluka savo kelionių reportaže ir taip užsimaniau šiemet vykti į ŠVEICARIJĄ , vyrą jau prikalbinau kad važiuosim tai dabar reikia tik maršrutą nuodugniai susidaryti. Mųsų tai pirma kelionė būtų , nes LIETUVĄ jau apvažiavom , tai perskaičius susigundžiau ir mes EUROPA. Gal kas turit kokį maršrutą ir galėtumėt pasidalinti idėjomis, nes kažin kaip man vienai pavyks g.gif g.gif g.gif Gal kas dar važiuos šiemet į ŠVEICARIJĄ.
Atsakyti