QUOTE(puregina @ 2008 06 21, 13:19)
sveiki , as j au po antros po oprecijos padare birzelio penkta.kaipadare rezonansa magn.parode kiek jau isplites trys zidiniai sesi auggliukai. tai dar vienas piuvis su siulais negaliu atsisesti tai gulom lovoje ir rasau.as namuose . paprasiau enzymu tai parekomendavo ,,wobe mugos,,obrangumas simtas tabl. penki simtai dvylika lt. , oper diena reikia dvylikos.nusipirkau trupuciuka po triju men darytiis magn. rezonansa ir ziures a padeda .naujienos man asmeniskai nieko linksmo. jums linkiu grazios vasaros sventes . IKI.
Nu laikykitės, Dievulis jūsų neapleis, aš to Jums linkiu iš visos širdies. Gal jūsų vaistukai geresni, kad tokie brangūs, mano vyras pirko trims mėnesiams, tai mokėjo, kad nesumeluočiau apie keturis šimtus litų, bet tai trims mėnesiams. Nedinkit ilgam, vis parašykit kai galėsit, jei nenorėsit čia, galit rašyti man asmeniškai.Žiūrėkite savęs, žiūrėkit savo sveikatos, nes niekas kitas už Jus to nepadarys.Aš irgi buvau pas gydytoją dėl padidėjusio limfmazgiuko ant kaklo, tai pasižiūrėjo kaip į durną, tipo tu ką čia dėl tokios smulkmenos atėjai ekoskopijos darytis?O mano vienai pažystamai nuo to prasidėjo limfoma Aš sakau, kas manim pasirūpins, jei ne aš pati?Sakau jūs patys gydytojai,kai kažką blogo randat sakot, ko laukėt, ko ilgai nesikreipėt?Nu reikia ir su jais nervų