QUOTE(Karme @ 2014 03 01, 12:50)
Vaistai vadinasi dabrafenibas ir trametinibas, jie skiriami būtent melanomos gydymui, vadinamai biologinei terapijai, prieš tai nustačius , kad šiam konkrečiam ligoniui jie gali padėti, nes genetinė medžiaga ten kažkaip tinkamai reaguoja. Tiksliau aš nepasakysiu
Jūsų atveju, manau turėtų būti kiti vaistai. Aš ieškojau informacijos apie biologinę terapiją ir klinikinius bandymus rusų internete, tai radau gana daug informacijos, ne visa ji džiuginanti ir apie maniškius vaistus. Yra galimybių įsijungti į tokių bandymų programas visame pasaulyje ir mes tuo galime taip pat pasinaudoti. Tik aš nemokėčiau ten įeiti, juolab, kad nemoku angliškai, o jūs ieškokit, sėkmės
Jūsų atveju, manau turėtų būti kiti vaistai. Aš ieškojau informacijos apie biologinę terapiją ir klinikinius bandymus rusų internete, tai radau gana daug informacijos, ne visa ji džiuginanti ir apie maniškius vaistus. Yra galimybių įsijungti į tokių bandymų programas visame pasaulyje ir mes tuo galime taip pat pasinaudoti. Tik aš nemokėčiau ten įeiti, juolab, kad nemoku angliškai, o jūs ieškokit, sėkmės
viskas aisku.As gavau biologine terapija tik mano vaistai Herceptinas vadinasi.Man visus metus lasino kas tris savaites.O kas liecia del informacijos del vaistu poveikio tai visi jie turi daugiau maziau,bet kai norisi gyventi griebiesi ka pasiulo.Aisku viskas aciu kad pasidalinote savo gydymu