Cia vel as: Patikslinu vaisto pavadinima : IPILIMUMAB, farmacine kompanija BRISTOL MYERS SQUIB. Beje, sie vaistai atsiras rinkoje jau siais metais, tik vargu ar Lietuva juos stengsis isigyti.
QUOTE(aire-armante @ 2010 02 04, 12:19)
Stiprybės jums ir dėkoju už savo pasakojimą

QUOTE(japoniuke1 @ 2010 02 05, 00:15)
Aš skaičiau visą jūsų skausmingą istoriją nuo A iki Z... Visą dieną likau slogios nuotaikos, nebežinau kaip jus paguosti ir jums padėti... Esu giliai sukrėsta ir man žiauriai sunku dėl jūsų ir dėl jūsų mažų vaikučių... Laikykitės ir atraskite jėgų toliau gyventi...
Aciu uz palaikyma, uz gera zodi (taciau rasau ne uzuojautos noredama, o noredama padeti)....nors man brangaus zmogaus niekas nesugrazins, bet nenoriu, kad dar kazkas nukentet per mediku aplaiduma, su mano vyru buvo pasielgta kaip su statistiniu onkologiniu ligoniu:"nu gi tu zinai su kokia diagnoze gyveni..."Kad man kas butu net spalio pabaigoj pasake, kad siandien jo nebus, buciau nei uz ka netikejusi

piktybine odos melanoma
kas susiduret
kas susiduret
QUOTE(kriscia @ 2010 03 01, 19:10)

QUOTE(vangaaa @ 2010 04 16, 12:38)
sveikos,
Prisijungiu i Jūsų būrį..Sergu melanoma. Jau po operacijos... Stengiuosi kabintis i gyvenima...
Prisijungiu i Jūsų būrį..Sergu melanoma. Jau po operacijos... Stengiuosi kabintis i gyvenima...

QUOTE(Nut* @ 2010 04 19, 12:32)

As daznai lankydavaus cia suzinojusi savo liga...skaitydavau, kol pati isdrisau parasyti

Parasykite kaip sekasi kovoti su sia liga

QUOTE(vangaaa @ 2010 04 21, 14:19)
As daznai lankydavaus cia suzinojusi savo liga...skaitydavau, kol pati isdrisau parasyti
..Reikia bendrauti ir pasidalinti patirtimi...Palengveja...

Aš tai gyvenu ir tiek...vis tikrinuosi limfmazgius,susiradau pastovų echoskopuotoją (na čia papildomai nuo to kur privalomai KMUK siunčia)ir matysim kaip bus toliau

QUOTE(Nut* @ 2010 04 21, 21:39)
Aš tai gyvenu ir tiek...vis tikrinuosi limfmazgius,susiradau pastovų echoskopuotoją (na čia papildomai nuo to kur privalomai KMUK siunčia)ir matysim kaip bus toliau
Aišku,kartas nuo karto ištinka panikos priepuoliai
,bet manau,kad tai žmogiška,juk ši liga labai jau neprognozuojama 

tikiuosi viskas su mumis bus gerai

Siandien pasidariau markerio tyrima...atrodo viskas gerai, bet jis gi nera patikimas...
O kiek laiko gyvenate su sia diagnoze?

Stiprybės visiems. Žinau, kaip tai sudėtinga, nes turiu artimųjų su šioms bėdom.. Laikykimės visi kartu.