QUOTE(ksien @ 2009 02 26, 22:51)
Sveiki,man sian atveze is Maskvos labai gera dalyka,vadinasi ,,PALMOVOJE MASLO,, Labai daug vitaminu A,E,Q10.Gert po viena sauksta per diena,uzmusa blogas lasteles,cia butent apie melanoma sakau,siaip geras labai dalykas,laukiau beveik menesi jo,radau per interneta rusiskose sajtose,pasiskaitykit,iveskit per google rus. raidem Palmovoje maslo (Zlata palma),1100ml,kaina 250lt
sveikos mergaites

pirmiausia noriu palinket daug daug stiprybes.kartais uzsuku pas jus,nes po nestumo gyd.bloznelyte ir man itare melanoma,bet,aciu dievui, nepasitvirtino.dabar lankausi pas ja privaciai karta i metus.ja tikrai labai pasitikiu.
noreciau pasisakyt del palmiu aliejaus,tikiuosi nesupyksit.

mano vyras dirba nedidelej firmelej,kuri veza karotino alieju is malaizijos ir prekiauja kaliningrado sr.,maskvoj.tai kai pamate rusijos kainas

buteliukas,kuris cia kainuotu 20lt,ten 200,kadangi kainos maskvoje didziausios.nors jame daug vertingu medziagu,vitaminu,bet tai tikrai nera panaceja.galima gert imuniteto stiprinimui,bet ir tai reikia tartis su gydytojais,kad nepadaugint a vit.o dktr.bloznelyte tikrai pasitikeciau

geriausia eiti privaciai ir kainos nesikandzioja.
sekmes ir daug daug sveikatos jums