As eidama pirkti batu praktiskai visada zinau ko konkreciai noriu ir reikia. Gali kisti tam tikros detales, bet is esmes tik nedidelese ribose. O jei nerandu tai jau keli metai kai tvirtai - nieko ir neperku Nes realiai batus perku ne todel kad neturiu ka apsimauti, o tiesiog prireiki a kazko konkretaus atsinaujinimui, arba turimi jau nera labai patinkantys, moraliskai pasene. Tai kam pirkti dar vienus nelabai patinkancius/tinkancius batus, kai tokiu jau turiu?
O ką šiuo metu būna išpardavimai?
[/quote]
Minimalūs nukainavimai jau prasidėjo ("danijoje", "wawoje" mano mylimiems "vagabondams")
Svarbu butu patogu,grazu ir uz prieinama kaina Tada jau ir perku
As dazniausiai kai isimyliu batus, tai man butinai reikia antru tokiu paciu. Kadangi aisku, nebebuna, tai ieskau kazko, kas galetu man juos atstot. Ir isvis butu tobula, turet tu, kurie patiko po pora (ar po 2 del visa ko) visu spalvu (tas pats ir su rubais ) Ir dabar nesioju gedula sirdy vieniems mylimiausiu, tamsiai zaliems, kuriu jau tikrai nebenesiosiu, bet ir ismest ranka nelkyla. Deja, pamainos jiems neradau Ir del kai kuriu dabar nesiojamu bijau ir pagalvot, kas bus kai ju nebebus Reiktu iskart patikusius po 2 poras pirkt
Su batais man viena beda. Turiu labai lepias kojas, kurias beveik viskas trina, spaudzia ir pan. Todel batai turi but labai minkstos odos, patogus. Kulniuku nesioti negaliu, nebent lb neaukstu, ir tik progom.
Renkuosi patoguma, paskui grozi, na ir aisku i kaina atsizvelgiu. Nors jei labai grazus , reikalingi ir geros kokybes - galiu sau leisti ir brangesnius. Batus nesioju po 3-4 metus. Kol atsibosta ar visiskai sunesioju.
Patinka visokios spalvos, dabar ypac melyni ir pilki. Turiu daug juodu ir rudu(ryzu,bordiniu). Siuo metu esu nusiziurejus pilkus ilgaaulius, bet laukiu nuolaidos.
Pastaruoju metu perku vesrstos odos, nes ju kokybe dabar yra zymiai geresne nei pries 10 metu.
Ziemai-rudeniui visada renkuosi ilgus batus. Deje su kailiu sunku lb rasti, todel turiu tik viena pora. Pirkdama stengiuosi derinti prie rubu, bet perku universalius batus, todel tinka beveik prie visko.
Papildyta:
man tas pats.zinau kokiu noriu ir kitokiu vargu ar ipirsi
Papildyta:
as is karto nusistatau - jei netrina, pirstai nesiremia - man turi but siek tiek vietos. jei abejoju - pasiimu, namie paziuriu, pavaikstau. jei netinka - tikrai grazinu.
Renkuosi patoguma, paskui grozi, na ir aisku i kaina atsizvelgiu. Nors jei labai grazus , reikalingi ir geros kokybes - galiu sau leisti ir brangesnius. Batus nesioju po 3-4 metus. Kol atsibosta ar visiskai sunesioju.
Patinka visokios spalvos, dabar ypac melyni ir pilki. Turiu daug juodu ir rudu(ryzu,bordiniu). Siuo metu esu nusiziurejus pilkus ilgaaulius, bet laukiu nuolaidos.
Pastaruoju metu perku vesrstos odos, nes ju kokybe dabar yra zymiai geresne nei pries 10 metu.
Ziemai-rudeniui visada renkuosi ilgus batus. Deje su kailiu sunku lb rasti, todel turiu tik viena pora. Pirkdama stengiuosi derinti prie rubu, bet perku universalius batus, todel tinka beveik prie visko.
Papildyta:
QUOTE(moodring @ 2008 04 27, 09:16)
As eidama pirkti batu praktiskai visada zinau ko konkreciai noriu ir reikia. Gali kisti tam tikros detales, bet is esmes tik nedidelese ribose. O jei nerandu tai jau keli metai kai tvirtai - nieko ir neperku Nes realiai batus perku ne todel kad neturiu ka apsimauti, o tiesiog prireiki a kazko konkretaus atsinaujinimui, arba turimi jau nera labai patinkantys, moraliskai pasene. Tai kam pirkti dar vienus nelabai patinkancius/tinkancius batus, kai tokiu jau turiu?
man tas pats.zinau kokiu noriu ir kitokiu vargu ar ipirsi
Papildyta:
QUOTE(***Žaltvykslė @ 2008 04 23, 14:25)
O kaip jūs parduotuvėj tą patogumą nustatot?Aš tai apsiaunu,atrodo,patogūs,geri,parsinešu- Visą savaitę kankinu kojas,kol pratampau.. ypač antroj dienos pusėj,kojos ištinsta,visu dydžiu padidėja..
as is karto nusistatau - jei netrina, pirstai nesiremia - man turi but siek tiek vietos. jei abejoju - pasiimu, namie paziuriu, pavaikstau. jei netinka - tikrai grazinu.