http://www.ffo.lt/20...yer_0.8.6f.html
http://downloads.vid....8.6f-win32.exe
Geros nuorodos dar niekam nepakenke
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 13:54)
kuo siuntiesi, asiliuku? jei taip- duok nuoroda, vakare palaikysiu kompanija
pasistengsiu kada parsivezt ir savo
pasistengsiu kada parsivezt ir savo
Ne, ne asiliuku , per Torrent gavosi . Per asiliuką siunčiuos pasaką "Karalius Strazdabarzdis" , tik ir kol parsiųs
Papildyta:
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 14:32)
http://www.ffo.lt/20...yer_0.8.6f.html
semkaa, tu pridedi visokiausių gerų nuorodų, tik aš apie jas nieko nenusimanau . Nekokia iš manęs kompiuterastė
QUOTE(byne @ 2008 04 22, 16:01)
pridedi visokiausių gerų nuorodų, tik aš ..
tai cia kurios neramina? mano parase tupi 2 mano megstamos programos kopijos ir filmas. cia kur niekam nepakenke tai viena i psl. pasiskaityt ir parsisiust VLC ( 0.8.6f versija berods )
Papildyta:
QUOTE(astukas @ 2008 04 22, 14:23)
Taigis buvau prasiusi paaiskinti kuri is VLC siustis
Atsiprasau. rodos busiu i AZ neatsakes turbut buvo taip: "Kai darbas pilnai patenkina"
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 16:16)
Atsiprasau. rodos busiu i AZ neatsakes turbut buvo taip: "Kai darbas pilnai patenkina"
Gal ir neblogai kad neskubat atsakyt, tada mano smegenine buna priversta irgi kazka daryt
Ei, tik nepradekit piktnaudziaut
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 16:16)
tai cia kurios neramina? mano parase tupi 2 mano megstamos programos kopijos ir filmas. cia kur niekam nepakenke tai viena i psl. pasiskaityt ir parsisiust VLC ( 0.8.6f versija berods )
Žinok, kokias tu nuoradas įdedi, aš nei vienos nesuprantu , tu sakai, geras dalykas, bet kai nenusimanau apie tai nieko, tai ir nesinaudoju . Bijau savo kompe kažką naujo ir daryt, nes anglų nekertu, tai, kai prichimičinsiu ką nors, po to nei tų multikų nebematysiu .
kad ir dabar, kažkokias versijas siūlai, nieko apie tai nenusimanau .
Gavau až, kai turėsiu daugiau laiko prisėst prie kompo, tikrai turiu ko paklaust apie asiliuko programą
QUOTE(byne @ 2008 04 22, 19:09)
.. po to nei tų multikų nebematysiu .. tikrai turiu ko paklaust apie asiliuko
su kuo dabar matai? VLC media playeris labai universali programele. jai nereikia papildomai siustis kodeku, rodo praktiskai viska. tik nereiskia, kad ta pati filma idejus i namu kina irgi rodys
as turejau ir senesnes VLC versijas. paskutine kur naudojuosi berods 0.8.6 C . www.videolan.org puslapyje siulo parsisiust 0.8.6 F (su kazkokiuo budinciu agentu greitam paleidimui.. )
apie asiliuka mano zinios silpnokos ir jau pasene (kazkur ~0.46 d, dabar parsisiuntimui siuloma 0.58b ).
apie asiliuka yra tema "kaip teisingai sukonfiguruoti ...", bet gal visko ir nebeperskaiciau, nes siuo metu beveik nebesinaudoju
QUOTE(semkaa @ 2008 04 23, 08:12)
su kuo dabar matai? VLC media playeris labai universali programele. jai nereikia papildomai siustis kodeku, rodo praktiskai viska. tik nereiskia, kad ta pati filma idejus i namu kina irgi rodys
as turejau ir senesnes VLC versijas. paskutine kur naudojuosi berods 0.8.6 C . www.videolan.org puslapyje siulo parsisiust 0.8.6 F (su kazkokiuo budinciu agentu greitam paleidimui.. )
apie asiliuka mano zinios silpnokos ir jau pasene (kazkur ~0.46 d, dabar parsisiuntimui siuloma 0.58b ).
apie asiliuka yra tema "kaip teisingai sukonfiguruoti ...", bet gal visko ir nebeperskaiciau, nes siuo metu beveik nebesinaudoju
Su kuo dabar matau? Vajetau, ką nors lengviau paklausk, visiškai nieko nenusimanau .
Dabar biški apie asiliuką, iš kur žinot, iš kokio serverio reikia siųstis? Ir kaip suprast, kai sakei, "jei reikia kompanijos", ar turi reikšmės, kai aš siunčiuos jei ir tu prisijungsi prie asiliuko
Ir dar , jei siuntė siuntė, o dabar stop, ką galima padaryt, kad vėl siųstų? Nu žinokit, aš visiškai žalia
QUOTE(byne @ 2008 04 23, 09:46)
Su kuo dabar matau? Vajetau, ką nors lengviau paklausk, visiškai nieko nenusimanau .
Ar darbalaukyje nėra pas tave tokio morkavo kūgio su dviem šviesiom juostom, tai VLC plejeris filmams rodyti, ten kur semkaa įdėjo tau dvi nuorodas, vienoj aprašas, kitoj pati programėlė, ten kaip filmuką atsisiunti, darbalaukyje atsiranda atsisiūstas failas, spragteli su kairiu klavišu, tada reikia ištraukti ar išskleisti tą programelę, visur spauti next, kol ji automatiškai įsiinstaliuoja į tavo PC, darbalaukyje atsiranda morkavo kūgio ikona, kurią pasispaudus bet kada gali kokybiškai žiūrėti filmus
O paleisti tą VLC labai nesunku. Kairiu klavišu spragtelėjus, atsiranda plejerio juosta, tada File-Quick Open file-išsirenki, kurioj vietoj pas tave kompe filmas - open ir viskas, filmukas važiuoja
Papildyta:
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 14:32)
Va šitą paspausk, ir tavo PC kampe atsiras failo atvėrimo langas, taip atsisiųsi programėlę
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 23, 10:33)
Ar darbalaukyje nėra pas tave tokio morkavo kūgio su dviem šviesiom juostom, tai VLC plejeris filmams rodyti, ten kur semkaa įdėjo tau dvi nuorodas, vienoj aprašas, kitoj pati programėlė, ten kaip filmuką atsisiunti, darbalaukyje atsiranda atsisiūstas failas, spragteli su kairiu klavišu, tada reikia ištraukti ar išskleisti tą programelę, visur spauti next, kol ji automatiškai įsiinstaliuoja į tavo PC, darbalaukyje atsiranda morkavo kūgio ikona, kurią pasispaudus bet kada gali kokybiškai žiūrėti filmus
O paleisti tą VLC labai nesunku. Kairiu klavišu spragtelėjus, atsiranda plejerio juosta, tada File-Quick Open file-išsirenki, kurioj vietoj pas tave kompe filmas - open ir viskas, filmukas važiuoja
Papildyta:
Va šitą paspausk, ir tavo PC kampe atsiras failo atvėrimo langas, taip atsisiųsi programėlę
oho, kiek čia prirašei aukštom materijom . Ačiū . Šiaip tai multikus aš matau, tik nežinau, per ką .
gal galit man apie asiliuką kas plačiau paaiškint
QUOTE(byne @ 2008 04 23, 09:46)
Su kuo dabar matau?
Dabar biški apie asiliuką...
Dabar biški apie asiliuką...
kokia filmu ikona? Windows media player ratukas? ir pasileidzia Windows media playeris? jei nenurodei kitaip, tai iprastai taip ir bus.
asiliuko komentuot neskubu, kad neprisimeluociau. yra tema:
http://www.supermama...?...32&hl=emule
serveriai reikalingi paieskai, ne siuntimuisi. jei radai kokiam puslapyje ( www.sharereactor.ru ) nuoroda "ed2k://..." tai nereiskia, kad siuntiesi is to puslapio. siuntiesi is kitu kompanjonu (1kg duodi kitiem 2kg gauni sau). jei failas siuo metu nepasharintas (nera prisijungusiu) tai ir stovi. Jei yra is kur siustis, paprastai geriau eina tie failai kurie populiarus. jei randi per paieska, tai geriau imt toki, kurio daugiau vartotoju. vienu metu geriau laikyt koki 5-10 failu, kitus- pauze.
sekmes
Papildyta:
na tikra " Vetre " . tiesiog vEjas
QUOTE(semkaa @ 2008 04 23, 11:05)
kokia filmu ikona? Windows media player ratukas? ir pasileidzia Windows media playeris? jei nenurodei kitaip, tai iprastai taip ir bus.
Va ir aš taip pamaniau, arba žiūri per Winampą. Bynei reiktų programėlės, kuri sulietuvintų Windausą, būtų paprasčiau orientuotis kas kame
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 23, 11:14)
...reiktų programėlės, kuri sulietuvintų Windausą....
as senamadiskas. nesiulau. nors i uzsieni dirbt gal ir neplanuoju...
VLC playeris dar gali rodyt failus net jei jie sugadinti, ar nebaigti siust su asiliuku (asiliukas priima i savo nuorodas kelia iki perziuros programos) spaudi siuntimosi lange spaudi komanda perziura