Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija ir filmai rusų kalba

http://www.ffo.lt/20...yer_0.8.6f.html

http://downloads.vid....8.6f-win32.exe

Geros nuorodos dar niekam nepakenke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 13:54)
kuo siuntiesi, asiliuku? jei taip- duok nuoroda, vakare palaikysiu kompanija  blush2.gif
pasistengsiu kada parsivezt ir savo  ax.gif

Ne, ne asiliuku schmoll.gif , per Torrent gavosi cool.gif . Per asiliuką siunčiuos pasaką "Karalius Strazdabarzdis" blush2.gif , tik ir kol parsiųs doh.gif
Papildyta:
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 14:32)

semkaa, tu pridedi visokiausių gerų nuorodų, tik aš apie jas nieko nenusimanau blush2.gif . Nekokia iš manęs kompiuterastė blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 04 22, 16:01)
pridedi visokiausių gerų nuorodų, tik aš ..

tai cia kurios neramina? mano parase tupi 2 mano megstamos programos kopijos ir filmas. cia kur niekam nepakenke tai viena i psl. pasiskaityt ir parsisiust VLC ( 0.8.6f versija berods )
Papildyta:
QUOTE(astukas @ 2008 04 22, 14:23)
Taigis buvau prasiusi paaiskinti kuri is VLC siustis

Atsiprasau. rodos busiu i AZ neatsakes blush2.gif turbut buvo taip: "Kai darbas pilnai patenkina" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 16:16)
Atsiprasau. rodos busiu i AZ neatsakes blush2.gif turbut buvo taip: "Kai darbas pilnai patenkina"  lotuliukas.gif

Gal ir neblogai kad neskubat atsakyt, tada mano smegenine buna priversta irgi kazka daryt user posted image
Ei, tik nepradekit piktnaudziaut user posted image
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 16:16)
tai cia kurios neramina? mano parase tupi 2 mano megstamos programos kopijos ir filmas. cia kur niekam nepakenke tai viena i psl. pasiskaityt ir parsisiust VLC ( 0.8.6f versija berods )

Žinok, kokias tu nuoradas įdedi, aš nei vienos nesuprantu blush2.gif , tu sakai, geras dalykas, bet kai nenusimanau apie tai nieko, tai ir nesinaudoju blush2.gif blush2.gif . Bijau savo kompe kažką naujo ir daryt, nes anglų nekertu, tai, kai prichimičinsiu ką nors, po to nei tų multikų nebematysiu blush2.gif .
kad ir dabar, kažkokias versijas siūlai, nieko apie tai nenusimanau blush2.gif blush2.gif .
Gavau až, kai turėsiu daugiau laiko prisėst prie kompo, tikrai turiu ko paklaust apie asiliuko programą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 04 22, 19:09)
.. po to nei tų multikų nebematysiu .. tikrai turiu ko paklaust apie asiliuko

su kuo dabar matai? VLC media playeris labai universali programele. jai nereikia papildomai siustis kodeku, rodo praktiskai viska. tik nereiskia, kad ta pati filma idejus i namu kina irgi rodys smile.gif
as turejau ir senesnes VLC versijas. paskutine kur naudojuosi berods 0.8.6 C . www.videolan.org puslapyje siulo parsisiust 0.8.6 F (su kazkokiuo budinciu agentu greitam paleidimui.. g.gif )

apie asiliuka mano zinios silpnokos ir jau pasene (kazkur ~0.46 d, dabar parsisiuntimui siuloma 0.58b ).
apie asiliuka yra tema "kaip teisingai sukonfiguruoti ...", bet gal visko ir nebeperskaiciau, nes siuo metu beveik nebesinaudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(semkaa @ 2008 04 23, 08:12)
su kuo dabar matai? VLC media playeris labai universali programele. jai nereikia papildomai siustis kodeku, rodo praktiskai viska. tik nereiskia, kad ta pati filma idejus i namu kina irgi rodys smile.gif
as turejau ir senesnes VLC versijas. paskutine kur naudojuosi berods 0.8.6 C . www.videolan.org puslapyje siulo parsisiust 0.8.6 F (su kazkokiuo budinciu agentu greitam paleidimui.. g.gif  )

apie asiliuka mano zinios silpnokos ir jau pasene (kazkur ~0.46 d, dabar parsisiuntimui siuloma 0.58b ).
apie asiliuka yra tema "kaip teisingai sukonfiguruoti ...", bet gal visko ir  nebeperskaiciau, nes siuo metu beveik nebesinaudoju  ax.gif

Su kuo dabar matau? Vajetau, ką nors lengviau paklausk, visiškai nieko nenusimanau blush2.gif .

Dabar biški apie asiliuką, iš kur žinot, iš kokio serverio reikia siųstis? Ir kaip suprast, kai sakei, "jei reikia kompanijos", ar turi reikšmės, kai aš siunčiuos jei ir tu prisijungsi prie asiliuko g.gif
Ir dar , jei siuntė siuntė, o dabar stop, ką galima padaryt, kad vėl siųstų? Nu žinokit, aš visiškai žalia
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 04 23, 09:46)
Su kuo dabar matau? Vajetau, ką nors lengviau paklausk, visiškai nieko nenusimanau blush2.gif .

user posted image

Ar darbalaukyje nėra pas tave tokio morkavo kūgio su dviem šviesiom juostom, tai VLC plejeris filmams rodyti, ten kur semkaa įdėjo tau dvi nuorodas, vienoj aprašas, kitoj pati programėlė, ten kaip filmuką atsisiunti, darbalaukyje atsiranda atsisiūstas failas, spragteli su kairiu klavišu, tada reikia ištraukti ar išskleisti tą programelę, visur spauti next, kol ji automatiškai įsiinstaliuoja į tavo PC, darbalaukyje atsiranda morkavo kūgio ikona, kurią pasispaudus bet kada gali kokybiškai žiūrėti filmus smile.gif
O paleisti tą VLC labai nesunku. Kairiu klavišu spragtelėjus, atsiranda plejerio juosta, tada File-Quick Open file-išsirenki, kurioj vietoj pas tave kompe filmas - open ir viskas, filmukas važiuoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(semkaa @ 2008 04 22, 14:32)

Va šitą paspausk, ir tavo PC kampe atsiras failo atvėrimo langas, taip atsisiųsi programėlę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 23, 10:33)
user posted image

Ar darbalaukyje nėra pas tave tokio morkavo kūgio su dviem šviesiom juostom, tai VLC  plejeris filmams rodyti, ten kur semkaa įdėjo tau dvi nuorodas, vienoj aprašas, kitoj pati programėlė, ten kaip filmuką atsisiunti, darbalaukyje atsiranda atsisiūstas failas, spragteli su kairiu klavišu, tada reikia ištraukti ar išskleisti tą programelę, visur spauti next, kol ji automatiškai įsiinstaliuoja į tavo PC, darbalaukyje atsiranda morkavo kūgio ikona, kurią pasispaudus bet kada gali kokybiškai žiūrėti filmus  smile.gif
O paleisti tą VLC labai nesunku. Kairiu klavišu spragtelėjus, atsiranda plejerio juosta, tada File-Quick Open file-išsirenki, kurioj vietoj pas tave kompe filmas - open ir viskas, filmukas važiuoja  4u.gif
Papildyta:
Va šitą paspausk, ir tavo PC kampe atsiras failo atvėrimo langas, taip atsisiųsi programėlę  smile.gif

oho, kiek čia prirašei aukštom materijom doh.gif biggrin.gif . Ačiū rolleyes.gif . Šiaip tai multikus aš matau, tik nežinau, per ką blush2.gif biggrin.gif .

gal galit man apie asiliuką kas plačiau paaiškint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 04 23, 09:46)
Su kuo dabar matau?
Dabar biški apie asiliuką...

kokia filmu ikona? Windows media player ratukas? ir pasileidzia Windows media playeris? jei nenurodei kitaip, tai iprastai taip ir bus.

asiliuko komentuot neskubu, kad neprisimeluociau. yra tema:
http://www.supermama...?...32&hl=emule

serveriai reikalingi paieskai, ne siuntimuisi. jei radai kokiam puslapyje ( www.sharereactor.ru ) nuoroda "ed2k://..." tai nereiskia, kad siuntiesi is to puslapio. siuntiesi is kitu kompanjonu (1kg duodi kitiem 2kg gauni sau). jei failas siuo metu nepasharintas (nera prisijungusiu) tai ir stovi. Jei yra is kur siustis, paprastai geriau eina tie failai kurie populiarus. jei randi per paieska, tai geriau imt toki, kurio daugiau vartotoju. vienu metu geriau laikyt koki 5-10 failu, kitus- pauze.
sekmes smile.gif
Papildyta:
na tikra " Vetre " . tiesiog vEjas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semkaa: 23 balandžio 2008 - 10:06
QUOTE(semkaa @ 2008 04 23, 11:05)
kokia filmu ikona? Windows media player ratukas? ir pasileidzia Windows media playeris? jei nenurodei kitaip, tai iprastai taip ir bus.

drinks_cheers.gif Va ir aš taip pamaniau, arba žiūri per Winampą. Bynei reiktų programėlės, kuri sulietuvintų Windausą, būtų paprasčiau orientuotis kas kame smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 04 23, 11:14)
...reiktų programėlės, kuri sulietuvintų Windausą....

schmoll.gif as senamadiskas. nesiulau. nors i uzsieni dirbt gal ir neplanuoju...
ax.gif VLC playeris dar gali rodyt failus net jei jie sugadinti, ar nebaigti siust su asiliuku (asiliukas priima i savo nuorodas kelia iki perziuros programos) spaudi siuntimosi lange spaudi komanda perziura ax.gif
Atsakyti