QUOTE(byne @ 2008 04 19, 11:50)
Sveiki,
gal kas "Kapitono Granto vaikai" turit naujesnį variantą
gal kas "Kapitono Granto vaikai" turit naujesnį variantą
Tai gal sito "V poiskah kapitana Granta" ieskai?
http://www.sharereactor.ru/movies/2658
Dabar ikelt negaliu, nes CD paskolines
gal kas pasidalins...
mano keltu Uploaded saugykloj jau nebera
QUOTE(semkaa @ 2008 04 21, 09:55)
Dabar ikelt negaliu, nes CD paskolines
gal kas pasidalins...
gal kas pasidalins...
Semkos deka, as turiu sita Granta
Issisaugojau ir tas nuorodas, kad veliau jei kam prireiktu, bet jei jau neber tame uploaded, tai ir man rodo, kad failo neber
Kapitono Granto beieskant
Gal per skypa pabandyti? Jei tik besiusdama neisnaudosiu menesio limito
QUOTE(Murgita @ 2008 04 21, 11:59)
Semkos deka, as turiu sita Granta ...
O gal ikeltum kurnors ?
Uploaded. dump.ru, Rapidshare.com ir Filefactory (berods) kiek zinau turi ikelimo programeles.
uploaded bandziau, beveik patiko. kitu nebandziau. Dump.ru reikalingas windu priedas "net.framework" ...
nezinau kodel is Uploaded pasalina. gal jau paprasciausiai praejo menuo be siuntimosi?
gal draugauji su asiliukais?
tik ar bynei reikia ar tik prisimine tai nesupratau. gal cia tik susukimas "buti ar nebuti , stai klausimas © Hamletas ..."
QUOTE(semkaa @ 2008 04 21, 13:37)
O gal ikeltum kurnors ?
Uploaded. dump.ru, Rapidshare.com ir Filefactory (berods) kiek zinau turi ikelimo programeles.
uploaded bandziau, beveik patiko. kitu nebandziau. Dump.ru reikalingas windu priedas "net.framework" ...
tik ar bynei reikia ar tik prisimine tai nesupratau. gal cia tik susukimas "buti ar nebuti , stai klausimas © Hamletas ..."
Uj ... zinok mielai ikelciau, tik jauciu, man cia bus kaip tamsus miskas arba kosmosas sitie ikelimai?
O i sita 2shared netinka? Jei ne, bandysiu pasistudijuoti koki rapidshare, kaip ten ikelti
Asiliuko neturiu
Jei tik pavyks, ikelsiu bet kokiu atveju filma, kaip jau ten bebuve jai
QUOTE(meridė @ 2008 04 21, 08:03)
Jetau kaip butu faina jeigu dar ir.....rodytu Windows media player neduoda garso, o DivX player isvis rodo kad Error on page ir visai neatidaro Ir kas cia per bajeriai To dar nebuvo
QUOTE(Murgita @ 2008 04 21, 16:21)
kaip tamsus miskas arba kosmosas sitie ikelimai...
surenki adresa 2shared.com , gauni:
(cia planavau idet paveiksleli, bet kolkas nerandu kur ikelt)
spaudi "browse" ir braidai po savo kompa kol surandi faila, tada spaudi berods "open" ar pan. Tada uzsidaro paieskos langelis ir toj eilutei tupi kelias iki reikiamo failo. Tada jau spaudi "upload" ir jei burzgia eini uzsikaist kavos
siulyciau pirma failus nusikopint i kompa.
Papildyta:
QUOTE(astukas @ 2008 04 21, 16:35)
Error on page
Tai tipo nurodai ziuret tiesiai is saugyklos? nesisiunti kaip visi senamadiski kompiuteristai i savo kompa ? pabandysiu patikrint ir as
QUOTE(meridė @ 2008 04 21, 08:03)
Kaip ir žadėjau Mažylis Meškėnas su savo šypsenėle jau čia
kaip ir zadejau - patikrinau. VLC playeris rodo
QUOTE(astukas @ 2008 04 21, 16:35)
Jetau kaip butu faina jeigu dar ir.....rodytu
Tikrai labai fainain rodo.
QUOTE(semkaa @ 2008 04 21, 14:37)
O gal ikeltum kurnors ?
nezinau kodel is Uploaded pasalina. gal jau paprasciausiai praejo menuo be siuntimosi?
Reikia reikia man to filmo . Savaitgalį po visur knaisiojaus, tai iš kažkur pavyko susirast ir dabar siunčia. Tik nežinau, per kiek laiko viską atsiųs, nes tai siunčia, tai nesiunčia . Dabar rodo, kad 59 procentus parsiuntė ir vėl tyla. Žiūrėsiu, kas gausis.
Gal tada dar nevarkit, bet, jei nepavyks man jo parsisiųst, tada vėl prašysiu pagalbos
QUOTE(byne @ 2008 04 22, 12:54)
Reikia reikia man to filmo .... tada vėl prašysiu pagalbos
kuo siuntiesi, asiliuku? jei taip- duok nuoroda, vakare palaikysiu kompanija
pasistengsiu kada parsivezt ir savo
QUOTE(semkaa @ 2008 04 21, 16:58)
Tai tipo nurodai ziuret tiesiai is saugyklos? nesisiunti kaip visi senamadiski kompiuteristai i savo kompa ? pabandysiu patikrint ir as
Siunciuosi, kaip gi ne
QUOTE(semkaa @ 2008 04 21, 17:22)
kaip ir zadejau - patikrinau. VLC playeris rodo
Taigis buvau prasiusi paaiskinti kuri is VLC siustis Nu gi padek
Papildyta:
Aciu, viska pasidariau Viska rodo Dekoju uz kantrybe