Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija ir filmai rusų kalba

QUOTE(elicik @ 2008 11 20, 22:18)
bukit geros ikelkit kas turit lape ir vilkas,aukstas kalnelis,asilo oda,ir lape meska ir motociklas,tos nuorodos jau neveikia o taip norisi pasiziureti sad.gif  sad.gif  sad.gif

"Lapė ir vilkas" 4u.gif
http://www.2shared.c...isa_i_Volk.html
Atsakyti
aciu Ausryte smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

gal galetumet vel ikelti Raudonkepuraite? blush2.gif labai jau mano mazoji praso doh.gif Busim labai dekingos biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristyte @ 2008 11 24, 17:14)
Sveiki  4u.gif

gal galetumet vel ikelti Raudonkepuraite?  blush2.gif labai jau mano mazoji praso  doh.gif  Busim labai dekingos  biggrin.gif  4u.gif

Animacinį tau įkėliau 4u.gif

Petia ir Raudonkepuraitė 1958 m RU

O meninio filmo pro krasnuju šapočku, tai, nepyk, tikrai nekelsiu, nes kai buvau įkėlusi anksčiau, tik 2 žmonės teatsisiuntė ax.gif
Atsakyti
ir as noreciau kitos raudonkepuraites verysad.gif ir jai kas turit prasau ikelkit siuos fainus multikus: V lesu radzilas jolacka,po daroge s oblakami,zerkalce,antoska visiolaje karuselia,zil bil pios .ir kaip vezlys ir liutukas dainavo tik jai kas turit rusiska tai man jis grazesnis kai neisverstas. aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 24, 18:36)
Animacinį tau įkėliau  4u.gif

Petia ir Raudonkepuraitė 1958 m RU

O meninio filmo pro krasnuju šapočku, tai, nepyk, tikrai nekelsiu, nes kai buvau įkėlusi anksčiau, tik 2 žmonės teatsisiuntė  ax.gif

Sita filmuka siandien ryte uzmaciau ir parsisiunciau, bet vis tiek labai aciu Vetrei 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kazkodel galvojau, kad buvo Raudonkepuraite animacinis filmukas ir be Petios blush2.gif g.gif Klystu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elicik @ 2008 11 24, 19:54)
ir as noreciau kitos raudonkepuraites  verysad.gif  ir jai kas turit prasau ikelkit siuos fainus multikus: V lesu radzilas jolacka,po daroge s oblakami,zerkalce,antoska visiolaje karuselia,zil bil pios .ir kaip vezlys ir liutukas dainavo tik jai kas turit rusiska tai man jis grazesnis kai neisverstas.  aciu smile.gif

zil bil pios RU
Po doroge s oblokami, tai senojoj animacijoj Lt yra įkeltas visas rinkinys Meškeniukas lietuviškai ax.gif
Antoška yra kažkuriam linksmosios karusėlės rinkinuke. Žinau, kad bynė ir Aušrytė tai tikrai turi jų nemažai, gal paieškos tau antoškos ax.gif
vėžliuką su liūtuku turiu tik lietuvišką ax.gif
Kitų čia neatsimenu, kad būtų kas pasiųlęs.
Kaip supratau tu prašai rusiškai įgarsintų filmukų, tai siūlyčiau tau pasidairyti po Arjlover rusų saito puslapiuką, iš kurio galėsi parsisiųsti pati savo norimų filmukų 4u.gif
Arjlover
QUOTE(Kristyte @ 2008 11 24, 21:03)
Sita filmuka siandien ryte uzmaciau ir parsisiunciau, bet vis tiek labai aciu Vetrei  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kazkodel galvojau, kad buvo Raudonkepuraite animacinis filmukas ir be Petios  blush2.gif  g.gif  Klystu?  g.gif

SM forume tai tik ši raudonkepuraitė, ir tai vargais negalais sužvejotas filmukas, kurį tau įkėliau ax.gif
Atsakyti
Ir aš Pro Krasnuju Šapočku norėjau, bet kai internetas toks superinis, tai nesuspėjau...
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 11 25, 12:53)
Ir aš Pro Krasnuju Šapočku norėjau, bet kai internetas toks superinis, tai nesuspėjau...

Sakei, kad šio mėnesio limitai tau jau baigėsi internetui, o nuo kada tau vėl bus galima siųstis? jei tikrai siųsiesi, tai įkelsiu, nes jau bus 3 norintys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 25 lapkričio 2008 - 11:57
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 25, 11:20)
Arjlover rusų saito puslapiuką, iš kurio galėsi parsisiųsti pati savo norimų filmukų 4u.gif
Arjlover

Super psl., net registruotis nereikia.ačiū už nuorodą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 11 25, 13:55)
Super psl., net registruotis nereikia.ačiū už nuorodą.  4u.gif

Registruotis tai nereikia, bet lietuviams siųstis galima tik nuo 3 nakties iki 9 ryto (ten reikia pasiskaityti taisyklėse, nebežinau kaip su tais laiko skirtumais). Pastebėjau, kad apie 7-8 ryto siunčiasi greičiausia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėtrė: 25 lapkričio 2008 - 13:06
QUOTE(vėtrė @ 2008 11 25, 13:05)
Registruotis tai nereikia, bet lietuviams siųstis galima tik nuo 3 nakties iki 9 ryto (ten reikia pasiskaityti taisyklėse, nebežinau kaip su tais laiko skirtumais). Pastebėjau, kad apie 7-8 ryto siunčiasi greičiausia  ax.gif

dabar pompuoju- eina kaip bitutė thumbup.gif
Atsakyti