Rapidshare nuoroda gyva
QUOTE(semkaa @ 2008 07 24, 15:25)
Rapidshare nuoroda gyva
Vo dėkui
Šiaip aš jį bandžiau pati parsisiūst, ale būtent šis filmukas "nulauždavo" siuntimosi programą, tai sakau gal kas jau turi...
QUOTE(Smiglė @ 2008 07 24, 15:41)
... "nulauždavo" siuntimosi programą...
kokia programa siuntiesi? pasiimk USDownloaderi is mano paraso. labai paprasta ir kantri. instaliuot nereikia (tik isarchyvuoji kompe pvz: c\usd\...) ir paleidi programa su zaliu ratuku
jau esu rases, paziurek mano pasisakymus
Papildyta:
QUOTE(Smiglė @ 2008 07 24, 15:41)
Šiaip aš jį bandžiau pati parsisiūsti...
tai gal gavai BAN jei bandei siustis negeru laiku ?
QUOTE(semkaa @ 2008 07 25, 09:59)
kokia programa siuntiesi? pasiimk USDownloaderi is mano paraso. labai paprasta ir kantri. instaliuot nereikia (tik isarchyvuoji kompe pvz: c\usd\...) ir paleidi programa su zaliu ratuku
Papildyta:
Papildyta:
FlashGet
Ne tuomkart nebanino
Gal kas turite arba žinote kaip vadinasi filmukas apie traukinuką, kur važiavo pažiūrėti saulėlydžio, ir tas traukinukas pastoviai vėluodavo.Jį rodė per LRT liepos 27d ryte, ir nepamenu pavadinimo
Gal kas galetu ideti naminuka kuzia? kiek radau, tai visos nuorodos neveikia. labai prasau
QUOTE(shimmer @ 2008 07 28, 08:49)
Gal kas turite arba žinote kaip vadinasi filmukas apie traukinuką, kur važiavo pažiūrėti saulėlydžio, ir tas traukinukas pastoviai vėluodavo.Jį rodė per LRT liepos 27d ryte, ir nepamenu pavadinimo
Garvežiukas iš ramunių stotelės
Papildyta:
QUOTE(vileniuks @ 2008 07 28, 10:21)
Gal kas galetu ideti naminuka kuzia? kiek radau, tai visos nuorodos neveikia. labai prasau
pabandysiu...
http://www.2shared.c...Kuzia-Full.html
Kuzia, čia visi filmukai
Papildyta:
Įdėjau nuorodą i LT temą
Kuzia, čia visi filmukai
Papildyta:
QUOTE(shimmer @ 2008 07 28, 08:49)
Įdėjau nuorodą i LT temą
[quote=Aušrytė,2008 07 28, 09:28]
Papildyta:
dekui
jau ir pati prisiminiau, ir jau cia radau-tai parsisiunciau
Papildyta:
dekui
jau ir pati prisiminiau, ir jau cia radau-tai parsisiunciau
Labai labai aciu
QUOTE(andzu @ 2008 08 15, 21:54)
sveiki, gal kas galite įdėti meninio filmo "buratino nuotykiai" 2 dalį, nes prieš tai buvusi nuoroda nebeveiksminga. labai norėtųsi visą filmą pamatyti.
labai ačiū
labai ačiū
O kas buvo skelbes. Kazkaip neatsimenu. buvau uztikes DVD, su meniu ~4Gb. Belarusfilm berods pastatymas. ten karabasa vaidina Etush (tas kur Kaukazo belaisvej vaidino jauniki).