Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija ir filmai rusų kalba

Pelenė meninis nespalvotas
Atsakyti
Ar parsitempė jau kas nors Asilo Odą? Ar tas serveris užkrautas, ar mano internetas visai nusigrybavo - kada tik pamėginu siųstis, rodo tik vidutiniškai 2 KB/s greitį doh.gif
Tupiu kaip katinas prie uždarytos grietinės - yra, bet negaliu gaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 05 27, 00:43)
Ar parsitempė jau kas nors Asilo Odą? Ar tas serveris užkrautas, ar mano internetas visai nusigrybavo - kada tik pamėginu siųstis, rodo tik vidutiniškai 2 KB/s greitį  doh.gif
Tupiu kaip katinas prie uždarytos grietinės - yra, bet negaliu gaut  ax.gif

Parsitempiau 4u.gif Iš tikro, iš to puslapio siunčia mažesniu greičiu nei iš 2 shared unsure.gif
Atsakyti
Man jau visa savaitė neatidaro 2shared nuorodų. Įkelt duoda, o paimt ne. Ot banditai.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 05 27, 05:35)
Parsitempiau 4u.gif  Iš tikro, iš to puslapio siunčia mažesniu greičiu nei iš 2 shared unsure.gif

praeitą naktį vėl palikau temptis, tai va šįrytlikau maloniai nustebinta radusi 921 mb, o ne kokius 20, tai gal šiandien jau ir turėsiu, o ne po savaitės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 05 27, 10:57)
Man jau visa savaitė neatidaro 2shared nuorodų. Įkelt duoda, o paimt ne. Ot banditai.. cool.gif

tai kad ir įkelt man niekaip neišeina unsure.gif , vis bandau Undinėlę meninį įkelt
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 05 27, 12:37)
tai kad ir įkelt man niekaip neišeina unsure.gif , vis bandau Undinėlę meninį įkelt

ir man įkelt neduoda, jau kiek bandžiau g.gif
Atsakyti
Tai gal megaupload.com patiktų? Ten reikia užsiregistruoti, parsitempti jų toolbar. Jie leidžia pratęsti upload'us ir ilgai laiko įkeltus failus. Leidžia įkelti iki 500megų. Nežinau, gal užsiregistravus leistų daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 27 gegužės 2008 - 14:59
QUOTE(Aušrytė @ 2008 05 27, 13:18)
ir man įkelt neduoda, jau kiek bandžiau g.gif

Galvojau, kad čia man vienai neleidžia įkelti, o turiu Kreivų veidrodžių karalystę ir Gražioji Varvara ilgakasė.
Papildyta:
QUOTE(Donalita @ 2008 05 27, 15:57)
Tai gal megaupload.com patiktų? Ten reikia užsiregistruoti, parsitempti jų toolbar. Jie leidžia pratęsti upload'us ir ilgai laiko įkeltus failus. Leidžia įkelti iki 500megų. Nežinau, gal užsiregistravus leistų daugiau.

Gal biškį mažoka g.gif , jei multikam tai nieko, o jei filmam, tai nelabai, ar aš čia kažką ne taip suprantu apie tuos dydžius?
Atsakyti
QUOTE(meridė @ 2008 05 27, 16:02)
o jei filmam, tai nelabai, ar aš čia kažką ne taip suprantu apie tuos dydžius?

gausi archyvuot mazesnem dalim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2008 05 27, 15:57)
Tai gal megaupload.com patiktų?

QUOTE(semkaa @ 2008 05 27, 16:09)
gausi archyvuot mazesnem dalim smile.gif

Ten tik viena smulkmenėlė - iš eilės leidžia siųstis tik 2 kartus, o po to kelias valandas turi laukti, tada vėl 2 siuntimai, vėl ilgai laukti ax.gif Filmukams, tai gal ir nieko, bet filmams, mažom dalim suraruotoms, tai labai nepatogu, nebent semkoos programa naudotis reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 27, 21:39)
nebent semkoos programa naudotis reikia  ax.gif

blush2.gif programa ne mano, tik as ja labai pamegau... galima programoje nuorodas rusirusiuot taip, kad stovetu kas antra is skirtingu saugyklu ir tuo metu kol vienoje apribojimai siustumetes is kitos... mirksiukas.gif . be to ir lietuviu kalba jau kuris laikas yra..
Atsakyti