Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija ir filmai rusų kalba

[quote=kipse,2008 05 22, 18:28]
Pasaka apie prarastą laiką
Treciasis princas
Ukrali zebru
Sena sena pasaka
Asilo oda

Esu motera amžiuje garbiame, bet nei vieno iš jų neatsimenu.
[/quote]
iš tų tik Asilo oda atsimenu blush2.gif .
[quote=emma,2008 05 22, 19:27]
[/QUOTE]Atsisiunčiau Pelenę ir Undinėlę . Pelenė senas nespalvotas. reikia?
Jei nesunku,tai norėčiau Pelenės.Oapie undinėlę tai čia irgi meninis filmas ar animacinis?
[/quote]
Meninis ax.gif
[quote=kuzka,2008 05 22, 20:06]
jei nesunku tai reikia ir pelenes,ir undineles blush2.gif ax.gif
[/quote]
Bandysiu ryt kraut, tik nežinau, kiek laiko užtruks, biški lėtokas netas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 22 gegužės 2008 - 19:19
kaip pakrauti ir parsitempti iš flyupload aišku, bet kaip ten ko nors ieškoti gal kuri turit idėjų? Gal ten koks lobynas g.gif reikėtų pravesti reviziją, ką manot?
Atsakyti
QUOTE(meridė @ 2008 05 22, 21:54)
kaip pakrauti ir parsitempti iš flyupload aišku, bet kaip ten ko nors ieškoti gal kuri turit idėjų? Gal ten koks lobynas g.gif reikėtų pravesti reviziją, ką manot?

Pabandyk pabūt sekliu morka biggrin.gif . O aš Zoluška kraunu, bet kol pakraus - dar tik 15 proc.
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 05 23, 10:22)
Pabandyk pabūt sekliu morka biggrin.gif . O aš Zoluška kraunu, bet kol pakraus - dar tik 15 proc.

Iš manęs greičiau kopūstas išeitų, o ne morka, nerandu aš ten paieškos schmoll.gif .
Kėliau pasaką apie carą Saltaną ir ties 98 proc. stop cray.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(meridė @ 2008 05 23, 11:09)
Iš manęs greičiau kopūstas išeitų, o ne morka, nerandu aš ten paieškos  schmoll.gif .
Kėliau pasaką apie carą Saltaną ir ties 98 proc. stop  cray.gif mega_shok.gif

Man ir ties 24 proc. stop doh.gif . Nu nežinau, ir taip mano netas lėtokas ir dar maišo doh.gif
Atsakyti
Noriu paklausti gal kuri atsimenat tokį meninį filmą apie velniuką KUTĮ, ten lygtai velnių šeimyna tokia buvo. Atsimenu tiktai kaip ten kažkuriam velniūkščiui nupjaudavo ragelius, o jie vėl staigiai išaugdavo. Ir dar atsimenu ten kažkas sakydavo KUTIS KAKA.
Atsakyti
QUOTE(meridė @ 2008 05 23, 14:05)
Noriu paklausti gal kuri atsimenat tokį meninį filmą apie velniuką KUTĮ, ten lygtai velnių šeimyna tokia buvo. Atsimenu tiktai kaip ten kažkuriam velniūkščiui nupjaudavo ragelius, o jie vėl staigiai išaugdavo. Ir dar atsimenu ten kažkas sakydavo KUTIS KAKA.

Kažkaip ir aš seniai apie tą KUTIS KAKA, KUTIS PLIAUKŠT bandau prisimint. Ar ne „Velniūkšis“ vadinasi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2008 05 23, 22:26)
Kažkaip ir aš seniai apie tą KUTIS KAKA, KUTIS PLIAUKŠT bandau prisimint. Ar ne „Velniūkšis“ vadinasi?  g.gif

Taip, taip, taip.
Štai kokią info radau, taigišis filmas pasirodo mūsų braliukų estų:
Чертёнок (Nukitsamees), Таллиннфильм, 1981
Pasaka apie miške pasiklydusius brolį ir sesę (Кусти и Ити), ir išdykusį velniukštį, kuriam žmonių geraumas ir draugystė padėjo tapti žmogumi. O čia trumputė ištraukėlė:
http://www.youtube.c...h?v=zJJIPWEJ5O8
Deja iš kur parsisiųsti nežinau, jei kam nors pavyktų labai prašau pasidalinti.
Bežiūrint šitą klipuką prisiminiau mūsų senąjį Eglė-žalčių karalienė. "Pasakyk, mamyte, kas gi tie linai? Jie kaip jūs akelės žydi mėlynai" Man atrodo ten žiniuonę vaidino Narmontaitė.Meninis. Gal kažkas savo kolekcijoje turit?

Papildyta:
Pasaka apie carą Saltaną
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meridė: 24 gegužės 2008 - 12:55
QUOTE(Vusia @ 2008 04 10, 12:19)
Turiu aštunkojus iš 2 aukšto, atsisiunčiau iš www.torrent.lt, taip pat kas norit, galiu per skypą atsiųst  smile.gif

Labas gal būtų galima tuos auštunkojus iš 2 aukšto gaut. Skypas - userzivile
Atsakyti
Bebriukas Čiuka
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 05 25, 21:23)

Meninis?
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2008 05 25, 21:32)

nea, animacinis mirksiukas.gif
Atsakyti