Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji animacija ir filmai rusų kalba

Labai ačiū už "Trečiąjį princą".Toks gražus vaikystės filmas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 05 21, 16:17)
Taip ax.gif
O iš kur tu siunties tuos filmus? per asiliuką tai labai ilgai siunčia. Iš rusų puslapio naktim g.gif

Iš rusiško psl. aš pumpuoju.
Atsakyti
Sena sena pasaka

O asilo oda pamažu, bet keliasi.
Atsakyti
Asilo oda

Tikiuosi viską padariau gerai, g.gif nes čia kėliau pirmą kartą. Byne, kadangi tu šito filmo norėjai, įpareigoju tave parsisiuntus pranešti ar viskas gerai. mirksiukas.gif Nes aš tai visiškai fool.gif nesugebėčiau iš šito flyupload parsitempti, nerandu download frusty.gif gat tau pavyks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meridė: 22 gegužės 2008 - 15:11
Jau supratau kaip reikia siųstis, apačioje yra parašytas skaičius kiek kartų reikia paspausti, kad pradėtų siųsti. Man buvo parašyta 12.
Atsakyti
QUOTE(meridė @ 2008 05 22, 16:19)
Jau supratau kaip reikia siųstis, apačioje yra parašytas skaičius kiek kartų reikia paspausti, kad pradėtų siųsti. Man buvo parašyta 12.

Tu tai nors supratai, aš tai niekaip schmoll.gif, tik kai pasakei, daėjo biggrin.gif tikriausiai, neveltui dykai duoda 2 GB įkelti, reikia jų 12 reklaminių puslapių atversti, man 13 psl reikėjo spausti ax.gif Ačiū thumbup.gif
Atsakyti
O as maciau labai labai gera rusiska, bet neapamenu pavadinimo verysad.gif taip gaila, dar ir antra karta mielai paziureciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutja @ 2008 05 22, 17:34)
O as maciau labai labai gera rusiska, bet neapamenu pavadinimo verysad.gif  taip gaila, dar ir antra karta mielai paziureciau verysad.gif

Tai gal bent parašytum apie ką, kokį nors epizodą, ar kokio tipo tas filmas pasakos apie princus ir princeses, tipo kaip pelenė, ar apie vaikus pvz. viešnia iš ateities, o gal apie gyvūnus. Jei nors ką nors parašytum gal atsirastų ir daugiau mačiusių tą filmą ir netgi žinančių pavadinimą. O tai dabar labai jau neinformatyvus retorinis tavo pasisakymas.
Atsakyti
QUOTE(meridė @ 2008 05 22, 15:59)

Ačiūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(meridė @ 2008 05 22, 16:19)

Ale parsisiuntimo sistema čia krūta biggrin.gif . Man ir reikėjo 13 kartų klikint doh.gif
QUOTE(Monikutja @ 2008 05 22, 17:34)
O as maciau labai labai gera rusiska, bet neapamenu pavadinimo verysad.gif  taip gaila, dar ir antra karta mielai paziureciau verysad.gif

Papasakok apie ką, gal bendrom jėgom atsiminsim 4u.gif

Atsisiunčiau Pelenę ir Undinėlę ax.gif . Pelenė senas nespalvotas. reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 22 gegužės 2008 - 17:25
Pasaka apie prarastą laiką
Treciasis princas
Ukrali zebru
Sena sena pasaka
Asilo oda

Esu motera amžiuje garbiame, bet nei vieno iš jų neatsimenu.
Atsakyti
[/QUOTE]Atsisiunčiau Pelenę ir Undinėlę . Pelenė senas nespalvotas. reikia?

Jei nesunku,tai norėčiau Pelenės.Oapie undinėlę tai čia irgi meninis filmas ar animacinis?

Atsakyti
QUOTE(byne @ 2008 05 22, 19:22)
Ačiūūūū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ale parsisiuntimo sistema čia krūta biggrin.gif . Man ir reikėjo 13 kartų klikint doh.gif

Papasakok apie ką, gal bendrom jėgom atsiminsim 4u.gif

Atsisiunčiau Pelenę ir Undinėlę ax.gif . Pelenė senas nespalvotas. reikia?

jei nesunku tai reikia ir pelenes,ir undineles blush2.gif ax.gif
Atsakyti