QUOTE(Relaks @ 2008 05 13, 00:12)
Neskaiciau as senu temu ir matau kad be reikalo. Buciau zinojusi, kad jau ne as pirma tokias diskusijas sukeliu, tai tikrai nebuciau nei zodzio parasiusi.
Esu nekonfliktiskas zmogus, tai bjauriai jauciuosi cia uzpulta ir apdrabstyta, o atejau maloniai nusiteikusi
Rasiau viska nefantazuodama, paprasciausiai neturiu tiek laiko, kad reiketu cia man intrigomis uzsiimti. O kad likau apdrabstyta tai dabar nesistebiu, kai paskaitinejau apie sunis daugiau temu. Kazkada galvojau isijungti i tos veisles skyreli, bet itariau, kad irgi nesvetingai buciau sutikta vient ik del to, kad norejau suns del pacio suns, o ne del dokumentu, nes kai planavau pirkti suni, rimtai apsvarsciau, kad neturiu vidinio poreikio nei laiko po parodas vaikscioti. Paprasciausiai norejau suns.....
Esu nekonfliktiskas zmogus, tai bjauriai jauciuosi cia uzpulta ir apdrabstyta, o atejau maloniai nusiteikusi
Rasiau viska nefantazuodama, paprasciausiai neturiu tiek laiko, kad reiketu cia man intrigomis uzsiimti. O kad likau apdrabstyta tai dabar nesistebiu, kai paskaitinejau apie sunis daugiau temu. Kazkada galvojau isijungti i tos veisles skyreli, bet itariau, kad irgi nesvetingai buciau sutikta vient ik del to, kad norejau suns del pacio suns, o ne del dokumentu, nes kai planavau pirkti suni, rimtai apsvarsciau, kad neturiu vidinio poreikio nei laiko po parodas vaikscioti. Paprasciausiai norejau suns.....
Jums atrodo, kad tik jus isigyjote suni sau, o visi kiti "kazkam". Zvilgterkite, kiek prieglaudoje buvusiu sunu, isigytu "sau", kazi koks procentas ten sunu su kilmes dokumentais Taigi,....klausimas, kas labiau perka sau...Zmogus perka grynaveisli (o ne panasu i ta veisle), nes nori konkrecios veisles suns ir tikrai, kaip sake VICI, nera tai superine kilme. Yra dokumetas irodantis suns kilme ir veisle. jau vien karta klausiau, jei gaminami neaiskios kilmes suniukai, kodel tada rasoma, kad jie grynaveisliai(juk tokie zmones tvirtina, kad pirko suni sau ir veisles irodymu ,tu popieriu jam nereikia) (ir kuo remiamasi, veterinaro irasu skiepu pase?)-kad butu kruciau, brangiau, ar greiciau "padovanotumete"?