Paskutinis mano kalytes sukergimas buvo mazdaug pries dvi savaites....o vakar pradejo kalyte kraujuoti su kresuliukais

maltakava, 12 Bal 2015 - 15:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
maltakava, 12 Bal 2015 - 15:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos,as vel su klausimu....
Paskutinis mano kalytes sukergimas buvo mazdaug pries dvi savaites....o vakar pradejo kalyte kraujuoti su kresuliukais![]()
![]()
.Ar cia galetu buti persileidimas,ar dar velniai zino kas?Gal kam yra panasiai buve,labai neramu del kalytes,gal pirmadieni veterinarui parodyti.
Gabi15, 23 Bir 2015 - 21:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Gabi15, 23 Bir 2015 - 21:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos,esu visiska naujoke ir sioje srityje ir siame portale,tad prasau pagalbos
turiu metuku amziaus kilminga,cipuota,su dokumenais australu avigani. Galvojau gal reiktu sukergti? Girdejau,kad reikia buti gerai pasirodzius parodose,bet nelabai turiu laiko ruostis. O skelbiu.lt ne karta maciau skelbimu,kad suniukai iesko paneliu. Ten buna parasyta kaina. Ka ji reiskia? Galvojau gal idet skelbima,bet neisivaizduoju kaip viskas vyksta. Suniuka reikia atvezti pas kalyte? O kaip del suniuku? Ar as bent viena gauciau ir ar butu galima jam gauti dokumentus? Buciau labai dekinga,jei galetumet mane supazindinti su sia sritimi
Gabi15, 23 Bir 2015 - 20:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Gabi15, 23 Bir 2015 - 20:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos,esu visiska naujoke ir sioje srityje ir siame portale,tad prasau pagalbos
turiu metuku amziaus kilminga,cipuota,su dokumenais australu avigani. Galvojau gal reiktu sukergti? Girdejau,kad reikia buti gerai pasirodzius parodose,bet nelabai turiu laiko ruostis. O skelbiu.lt ne karta maciau skelbimu,kad suniukai iesko paneliu. Ten buna parasyta kaina. Ka ji reiskia? Galvojau gal idet skelbima,bet neisivaizduoju kaip viskas vyksta. Suniuka reikia atvezti pas kalyte? O kaip del suniuku? Ar as bent viena gauciau ir ar butu galima jam gauti dokumentus? Buciau labai dekinga,jei galetumet mane supazindinti su sia sritimi
Gabi15, 23 Bir 2015 - 18:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Gabi15, 23 Bir 2015 - 18:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Rdk, 20 Rug 2015 - 14:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Rdk, 20 Rug 2015 - 14:38, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Kas kiek laiko galima kales kergti ( ar per kiekvieną rują, ar per kas antrą ir pan.)?
Kiek dažniausiai laiko trunka ruja ?
Agnnyte, 20 Rug 2015 - 13:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Agnnyte, 20 Rug 2015 - 13:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Neveislinės kalės kergti negalima.
Rdk, 20 Rug 2015 - 14:46, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Rdk, 20 Rug 2015 - 14:46, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
kodel? jinai visai neatrodo nestabilios psichikos ar kažkokia išprotėjusi. Manau, kaip išsiauklėsi, taip ir turėsi.
Agnnyte, 20 Rug 2015 - 13:53, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Agnnyte, 20 Rug 2015 - 13:53, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Ne vien psichika lemia. Genetika neša ne tik nestabilią psichiką. O apie ją Jūs nežinote nieko.
Rdk, 20 Rug 2015 - 14:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Rdk, 20 Rug 2015 - 14:56, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
suprantan aš tik norėjau patarimų, bet matau, kad čia prasideda reklama grynaveislių šunų, o tie jau tipo kur be dokumentų yra durneliai ir nevispročiai. Ačiū už nieką
susirasiu ir gausiu informacijos pati per patyrimą ir kitus šaltinius.
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”
__AUTHOR__ paraĆ…ļæ½Ć„ā€”