Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kergimą

QUOTE(liuka** @ 2013 07 04, 20:51)
Rizikos faktorius didelis, tas pats kaip pirma karta 45m. gimdyt. Kiek zinai bulmastifai labai sunliai kergiasi.

Taip tas tiesa,tikrai labai sunkiai kelis kartus esam bande sukergti,bet nepavyko. Ir tikrai nebandysim tokio amziaus tegu sau ramiai nugyvena savo likusius gyvenimo metus smile.gif
Atsakyti
Būkit geri,patarkit sad.gif Kalė pradėjo rujot vasario 2d. Labai keista ruja.Pakraujuoja,nustoja,vėl pradeda.9 rujos diena padarėm progesterona 0,8 nmol.Padarem už savaitės1,5 nmol.dar už 5 dienų,vėl 0,8nmol.( Čia buvo ketvirtadienis šis) Šendiena naminis patinas lipa kaip išprotėjas,o ir ji labai nesipriešina.Uodegos nesuka,nes niekada to nedaro.isskyru nedaug,bet ju šia ruja ir nebuvo daug.Nu vienu žodžiu .Ką daryt?Vežt pas patina?Nu tas darytas progesteronas,visai nesipaišo i situacija ;(
P.S naminis patinas du kartus kegtas,gal nėra labai žioplas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austulis: 23 vasario 2014 - 11:04
Sveiki,mane domintu ar galima jorksyro kalyte 3kg,kergti su 4kg patineliu...Ar nebus patinelis per didelis ?Dekoju.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2014 04 08, 19:59)
Sveiki,mane domintu ar galima jorksyro kalyte 3kg,kergti su 4kg patineliu...Ar nebus patinelis per didelis ?Dekoju.

O patinas tinka kalei genetiškai? Ta prasme, gal už jo stovi mažesni protėviai? Sveikatos tyrimai tinkami? Ar patinas perduoda kažką savo vaikams, ko trūksta Jūsų kalei? Nes šiaip vien svoris neturėtų būt svarbiausias kriterijus...
Atsakyti
Sveiki. Papuolėm į labai nedėkingą laikotarpį - Velykas, o kergimas ant nosies. Vakar darėm progesteroną 5,6; šiandien - 8,0. Geriausias variantas kada galėtume daryti pakartotinį progesteroną būtų tik antradienis, tačiau labai nenorim užsižiopsoti. Ką patartumėt? Kada kergti?
Atsakyti
Laba diena. Skaičiau labai daug straipsnių apie kalyčių kergimą ir gimdymą, pati auginu dvi kilmingas skirtingos veislės kalytes ir viena iš jų šiuo metu laukiasi. Iškilo vienas klausimas dėl temperatūros matavimo. Visur rašo,kad prieš gimdymą temperatūra nukrenta iki 37- 37,2. bet niekur nepatikslina ar tai yra tiesioginė temperatūra, ar jau pridėjus +5. Gal galite pakomentuoti, labai Jums dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zanetuk@s @ 2014 08 17, 09:48)
Laba diena. Skaičiau labai daug straipsnių  apie kalyčių kergimą ir gimdymą, pati auginu dvi kilmingas skirtingos veislės kalytes ir viena iš jų šiuo metu laukiasi. Iškilo vienas klausimas dėl temperatūros matavimo. Visur rašo,kad prieš gimdymą temperatūra nukrenta iki 37-  37,2. bet niekur nepatikslina ar tai yra tiesioginė temperatūra, ar jau pridėjus +5. Gal galite pakomentuoti, labai Jums dėkui  4u.gif

Tiesioginė temperatūra, nieko nereikia pridėti. Termometras turi tiek rodyti.
O kur rekomenduoja tuos penkis laipsnius pridėti? g.gif
Atsakyti
Gal patarsit. Turiu pekinę Cibona Gautama 5 metų, bet neesu pastebėjus išskyrų. Ar ji taip viską išsivalo ar aš akla? cool.gif Net nežinau kada ji rujoja, gal kokį tyrimą atlikt? Žalia aš šituose reikaluose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dailima @ 2014 09 24, 23:03)
Gal patarsit. Turiu pekinę Cibona Gautama 5 metų, bet neesu pastebėjus išskyrų. Ar ji taip viską išsivalo ar aš akla? cool.gif Net nežinau kada ji rujoja, gal kokį tyrimą atlikt? Žalia aš šituose reikaluose blush2.gif

Pasiieskokit informacijos apie bekrauje ruja.Nemazai dekoratyviniu(ir ne tik) veisliu kalyciu rujoja butent bekraujemis rujomis ir tai nera retas reiskinys...
Atsakyti
QUOTE(foxx @ 2014 09 25, 09:22)
Pasiieskokit informacijos apie bekrauje ruja.Nemazai dekoratyviniu(ir ne tik) veisliu kalyciu rujoja butent bekraujemis rujomis ir tai nera retas reiskinys...

O tai čia normalu?
Atsakyti
Sveikos merginos reikia patarimo.
Mano jorksyre pradejo rujuoti,pasirode kraijingos isskyros,tai panasiai 9-15 dienu intervale,sukergiau kalyte su patineliu du kartus.Kalyte leidosi,uodega suko....Dabar jau butu kazkur 20 diena,bet jei vis dar pasirodo kraujingu isskyru.Tai taip iseitu,kad kalyte mano nesusikerge ir dar nebuvo jei tikroji ruja...ar as klystu?Gal dar meginti kergi pakartotinai,kai liausis kraujoti su visu? g.gif
Gal kas esate susidure su panasia situacija?
Atsakyti
Padarykit progesteroną ir bus aišku.
Atsakyti