Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kergimą

QUOTE(Pumpum @ 2013 03 20, 14:49)
Aš labai tikiuos kad kai turėsiu antrą jos prisiderins viena prie kitos  biggrin.gif

Kai turėjau tik 2, tai viena rujojoj kas 4,5men. kita kas 6men., bet gal Jums pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
pfi smile.gif cekes rujoja karta i metus ale uztat galima ovuliacijos laukti ... 40-60 diena nuo rujos pradzios, o jei pasiseks tai ir tris menesius prarujos smile.gif
raminu smile.gif rujoja su labai mazai isskyru ir patinai jomis domisi tik pries pat ovuliacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 03 20, 12:43)
Ruja baigėsi anksčiau laiko. Ar tai ženklas?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

vat ir mane tai domina, ar tai ženklas? smile.gif
Atsakyti
Mano mergai po susikergimo greičiau ruja baigias smile.gif bet ar bus šuniukų tai tikrai tas neparodo smile.gif
Atsakyti
Duokit kas pasiskaityt apie progesteroną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2013 05 02, 22:01)
Duokit kas pasiskaityt apie progesteroną smile.gif

na vien progesterono nepakanka, reikia, kad kartu pakiltu ir LH.
buvau perzvelgus senesnes temutes, tai buvo ir schemute. bet ziniu kaip sakoma, niekada nebus per mazai - pasiskaityciau ir as ax.gif
Atsakyti
vakar davė pasiskaityt... pirmą kart darė kalei progesteroną tai susidomėjau ar mano vaizdinės žinios (ta prasme stebiu kale ir jau žinau kada kergt) ir progesteronas sutampa smile.gif

< 1 ng/ml делаем повторный анализ через 4 дня
3-4 ng/ml повторяем анализ через 1-2 дня
5-7 ng/ml (15-25 nmol) овуляции произошла, осеменяем на второй день и в следующие три дня
8-11 ng/ml (25-35 nmol) осеменяем сегодня и через день
11-19 ng/ml (35-60 nmol) осеменяем сегодня и в течение 24 часов
> 19 ng/ml (>60 nmol) осеменяем сегодня (сейчас!)
Это показатели для осеменения живой спермой. Для охлажденной и замороженной - другие.
Осеменение замороженной и охлажденной спермой:
5 ng/ml (15 nmol/l) инсеминация от 2.5 до 3 дней спустя
9-12 ng/ml (29 - 38 nmol/l) инсеминация на след. день
15 ng/ml (>52 nmol/l) инсеминация сегодня
Хочу добавить:
Для живой спермы:
Фертильный период для спаривания 4-10 до 20 ng/ml (12 – 30 до 60 nmol/l)
Atsakyti
Turim jorksyra 2 metu, 2kg.svorio. Jau tris kartus bandem suvesti, bet nepavyko, nors buvo ir patyrusiu kalyciu.
Gal reikia kergimo paslaugu, gal tada pavyktu.
Gal kas nors kontaktais pasidalintumet?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta.gru @ 2013 06 08, 19:15)
Turim jorksyra 2 metu, 2kg.svorio. Jau tris kartus bandem suvesti, bet nepavyko, nors buvo ir patyrusiu kalyciu.
Gal reikia kergimo paslaugu, gal tada pavyktu.
Gal kas nors kontaktais pasidalintumet?
Aciu 4u.gif

Tai bent dokumentini varda parasykit, kokie ivertinimai parodose, kokie sveikatos tyrimai.
O cia toki niekini skelbima paraset...
Atsakyti
QUOTE(SaM*PauLi @ 2013 06 08, 19:21)
Tai bent dokumentini varda parasykit, kokie ivertinimai parodose, kokie sveikatos tyrimai.
O cia toki niekini skelbima paraset...

Mane domina kergimo paslauga ir kaina.
Tikslus svoris 1,6kg., plaukas silkinis, turi skiepu pasa.
Jorksyras be dokumentu, bet nemanau, kad tokiu negalima kergti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta.gru: 08 birželio 2013 - 19:30
QUOTE(Asta.gru @ 2013 06 08, 19:27)
Mane domina kergimo paslauga ir kaina.
Tikslus svoris 1,6kg., plaukas silkinis, turi skiepu pasa.
Jorksyras be dokumentu, bet nemanau, kad tokiu negalima kergti g.gif

Jus domina tik kergimas, o kam? Kokia nauda is to suneliui Jusu? Jis pats paprase ar kaip?
Kergti niekas nedraudzia, bet keista kad siais laikais zmonem suvokimo truksta daugumoje aspektu kai tiek info aplink pilna....
Atsakyti
Nereikia kergti, ir jums iš to nieko gero - jei šuo žymi kampus, žymės dar labiau, jei per kalės rują eina iš proto - eis šimtąkart labiau, ir agresyvesnis gali tapti, ir nepaklusnesnis, jei joja ant daiktų - patikėkite, jos šimtąkart dažniau... Ir ligų tikimybė padidėja. Kam apsisunkinti gyvenimą smile.gif
Atsakyti