Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kergimą

QUOTE(zay @ 2013 03 09, 20:17)
Lygus kelias??? Ukrainoje??? biggrin.gif

Nežinau kada buvot paskutinį kart smile.gif turbūt prieš futbolo čempionatą (jei neklystu) patvarkė kelius, nes bent jau važiuojant iš Lenkijos kelias buvo tobulas smile.gif ir pačiam Kijeve jokių duobių nematėm. Lenkijoj baisiau buvo biggrin.gif tik tiek, kad šiaip nuobodus kelias, nes visą laik plynas laukas aplink ir tiesus asfaltas biggrin.gif
Atsakyti
jo-prieš futbolą jie biškį apsitvarkė, nes užpernai tie 300 km kur skiria Kijavą ir Baltarusiją buvo kaip subomborduoti, greičiau nei 40 km/h buvo neįmanoma važiuot, ir ne šiaip duobės, o tokios per rato gylį buvo, prieš čempionatą pernai užlopė....bet po žiemos būčiau atsargesnė....O ten kur futbolu nekvepėjo pernai-ten visiškas siaubas ir pernai buvo. Į Kijavą tokiais ratais važiuosit...ech, kalbos nemokėjimas jums kiša koją, nes iki jo, neskaitant tų ne pilnų 300 km važiuotumėt kaip autostrada "Kaunas-Klaipėda". Ir to kaina tik 140 lt dviems už tranzitą
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2013 03 09, 22:05)
jo-prieš futbolą jie biškį apsitvarkė, nes užpernai tie 300 km kur skiria Kijavą ir Baltarusiją buvo kaip subomborduoti, greičiau nei 40 km/h buvo neįmanoma važiuot, ir ne šiaip duobės, o tokios per rato gylį buvo, prieš čempionatą pernai užlopė....bet po žiemos būčiau atsargesnė....O ten kur futbolu nekvepėjo pernai-ten visiškas siaubas ir pernai buvo. Į Kijavą tokiais ratais važiuosit...ech, kalbos nemokėjimas jums kiša koją, nes iki jo, neskaitant tų ne pilnų 300 km važiuotumėt kaip  autostrada "Kaunas-Klaipėda". Ir to kaina tik 140 lt dviems už tranzitą

Nieko, praeitą kart nenumirėm ir dabar viskas gerai bus smile.gif svarbu viskas gerai būtų. Šiandien 8 diena, progesteronas mažutis, vešim šiandien pakartotinam bet nemanau, kad jau bus tinkamas, nes uodegą tik vos vos bando sukt. Man taip baisu, kad nepavėluot, kai ji tokia vėlyva su tuo progesteronu doh.gif ir apskritai taip nervuojuos kad situacija nepasikartotų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 03 10, 14:21)
Nieko, praeitą kart nenumirėm ir dabar viskas gerai bus  smile.gif  svarbu viskas gerai būtų. Šiandien 8 diena, progesteronas mažutis, vešim šiandien pakartotinam bet nemanau, kad jau bus tinkamas, nes uodegą tik vos vos bando sukt. Man taip baisu, kad nepavėluot, kai ji tokia vėlyva su tuo progesteronu  doh.gif  ir apskritai taip nervuojuos kad situacija nepasikartotų  biggrin.gif

Laikom kumstukus, kad si karta viskas gerai pavyktu smile.gif
mes dar laukiam rujos pradzios, kolkas tylu... bakteriologinis normoj, todel dabar telieka ramiai sedet neprazioplint pradzios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(donsimon @ 2013 03 10, 15:23)
Laikom kumstukus, kad si karta viskas gerai pavyktu  smile.gif
mes dar laukiam rujos pradzios, kolkas tylu... bakteriologinis normoj, todel dabar telieka ramiai sedet neprazioplint pradzios  tongue.gif

Sėkmės ir jums blush2.gif va laukiu progesterono atsakymo biggrin.gif reik dar pasilikt laiko nuvykt, ir vėlgi kartosim 3 kartus viską kas 36 valandas manau, tai svarbu pradžios nepražioplint, o vėliau jau vis tiek per tuos kartus kažkas užkibt turėtų biggrin.gif dabar maitinu savo karvytę didesniais kiekiais truputį, paįvairinu viską labiau, jautienos dideliais gražiais šmotais perku, sakau, geriau už mane maitinasi. Na žodžiu dabar jau viskas nuo jos priklauso biggrin.gif bakteriologinis ir pas mus normoj thumbup.gif
Atsakyti
Maniškė vis dar labai nenoriai suka uodegą. Praktiškai visai nesuka, tik kai pati vaikšto tada truputį pasukta. Žiūrėsiu, ką progesteronas rodys. Bet manau bet kokiu atveju jau išvyksim, nes šiandien 10 diena jau, o gal ir pati 11, jei prieš tai rujos nepastebėjau (yra tikimybė) ir vietoj darysim ovuliacijos testą ir atsižvelgsim kaip kergt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2013 03 12, 12:47)
Maniškė vis dar labai nenoriai suka uodegą. Praktiškai visai nesuka, tik kai pati vaikšto tada truputį pasukta. Žiūrėsiu, ką progesteronas rodys. Bet manau bet kokiu atveju jau išvyksim, nes šiandien 10 diena jau, o gal ir pati 11, jei prieš tai rujos nepastebėjau (yra tikimybė) ir vietoj darysim ovuliacijos testą ir atsižvelgsim kaip kergt.  ax.gif

Mano viena kalė tos uodegos taip ir nesuko per visa ruja..kergėm pagal progesterona ir praktiškai per prievarta..o prašau,užkibo smile.gif.O kita suko ie net labai biggrin.gif.Aš taip pat jums linkiu ši karta sekmės..Praeito kergimo jusu istorija turbut trys kartus perskaičiau,besiruošdama savajam kergimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2013 03 12, 12:17)
Mano viena  kalė tos uodegos taip ir nesuko per visa ruja..kergėm pagal progesterona ir praktiškai per prievarta..o prašau,užkibo smile.gif.O kita suko ie net labai biggrin.gif.Aš taip pat jums linkiu ši karta sekmės..Praeito kergimo jusu istorija turbut trys kartus perskaičiau,besiruošdama savajam kergimui smile.gif

Oho, džiaugiuos, kad padėjo biggrin.gif maniškė praeitą kart suko. Pradėjo sukt kažkur 7 dieną truputį, paskui progesteronas krito ir nebesuko. Prieš išvažiuojant vėl suko, o būnant vietoj iš vis vos palieti užpakalį ir užriečia kaip klaustuką ir vaikšto. Už tai keista dabar. Ir nėra visai minkšta ten ax.gif nors kraujas jau pradėjo šviesėti ir šiaip kaip sakau šiandien 10-11 diena jau. Kad ir koks tas progesteronas bus, būsim Ukrainoj iki sekmadienio ir darysim tyrimus jei tik bus reikalas ten vietoje. Progesteronas ten kainuoja kosmines kainas, užtat ovuliacijos tyrimas gan pigus. Suprantu, kad kitoms kalėms vaisingos dienos būna į galą rujos, bet gale rujos maniškė vos teplioja, o ir visos giminės kalaitės kergiamos 9-10 dieną, kaip ir priklauso. Nu aišku, maniškė visad turi būt išskritinė doh.gif svarbu visokias chlamidijas išsigydėm, nežūs bent jau gyvūnėliai biggrin.gif kad jūs įsivaizduotumėt, kokios man parkės, aš išdurnėt baigiu besipakuodama daiktus doh.gif
Atsakyti
Žodžiu šiandien pasiekėm Kijevą ryte. Kadangi progesteronas buvo dar ir kritęs iki visai mažo, tai sakėm neskubėsim ir vietoj darysim testus ir lauksim kiek reikės, svarbu nepavėluot. Apsilankėm pas veterinarę - nr.1 ridžbekų veisėją ir žinovę Ukrainoje. Ji apžiūrėjo Mūzą, sakė nerodo jokių požymių, bet ji pasiruošus kergtis ir vakar turbūt net buvo geriau pasiruošus, nei šiandien, bet šiandien geriau, nei rytoj. Taigi liepė staigiai bėgti ir kergti nekreipiant dėmesio į tą progesteroną. Na kaip tarėm taip ir padarėm. Nepaisant progesteronų prisileido gerai, ir prie patino uodegą suko, nors šiaip nesuka. Sakė nebūtinai turi rodyti požymius. Ir liepė kergti kasdien, kol tik Mūza leisis ir nepradės rodyt nepasitenkinimo ženklų. Tiek daug skirtingų nuomonių, kad jau man šarai susisuko, tai tiesiog kergsim laikantis tikslingo intervalo, kad atsistatytų sperma. Tikiuos viskas bus ok doh.gif
Atsakyti
Šnekuosi su savim, bet kad jau taip tai pasišnekėsiu dar biggrin.gif pagaliau grįžom. Kergėm iki pat sekmadienio. Man toks jausmas, kad šeštadienį ir sekmadienį buvo geriausia. O šiandien jau ir kraujas tamsesnis ir uodegos taip nesuka. Diena šiandien 17ta. Tikimės sveikų gražių šuniukų. Žiūrėsim kaip bus blush2.gif
Atsakyti
Tai idealu, kai gali kergtis kiek nori, kada nori ir patinas prieinamas tiek kiiek reikia. Tokiu atveju progesteroną tikrai nebūtina darytis.
Linkiu sulaukti gražios vados 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Seterių_mama @ 2013 03 18, 21:41)
Tai idealu, kai gali kergtis kiek nori, kada nori ir patinas prieinamas tiek kiiek reikia. Tokiu atveju progesteroną tikrai nebūtina darytis.
Linkiu sulaukti gražios vados  4u.gif

Aha išvažiavom tai su miniatiūriniu. Sekmadienį buvo 2,2, o antradienį nukritęs iki 1,79 tik. Bet nepaisant to išvažiavom ryšium su tuo, kad pabūsim ten kelias dienas, o ir rujoja tik 21 dieną. Nuvažiavom pasikonsultuot sakė palei požymius paskubėt sukergt. Pirmus du kergimus sucypė iš pradžių o paskui viskas ok, nesipriešino, laikyt nereikėjo. Vieną dieną praleidom, kad sperma atsistatytų, kergėm šeštadienį ir po 27 valandų sekmadienį vėl. Žodžiu viso 4 kartai. Daug, bet mums taip rekomendavo RR veisėja Ukrainoje. Sakė kergti kiek tik duosis su tam tikru intervalu. Kadangi rujos beveik neliko, tai kažkiek išgyvens spermiai. Ovuliacijos testą buvau nusiteikusi daryti, bet manęs vis klausinėjo ką jis man pakeis, bus tik dėl manęs ir pan, juk vis tiek kergsim ir pan. Žiauriai tikimės sulaukti gražios ir sveikos vados. Dėkoju už palinkėjimus. 4u.gif wub.gif
Atsakyti