QUOTE(austulis @ 2013 03 12, 12:17)
Mano viena kalė tos uodegos taip ir nesuko per visa ruja..kergėm pagal progesterona ir praktiškai per prievarta..o prašau,užkibo
.O kita suko ie net labai
.Aš taip pat jums linkiu ši karta sekmės..Praeito kergimo jusu istorija turbut trys kartus perskaičiau,besiruošdama savajam kergimui
Oho, džiaugiuos, kad padėjo
maniškė praeitą kart suko. Pradėjo sukt kažkur 7 dieną truputį, paskui progesteronas krito ir nebesuko. Prieš išvažiuojant vėl suko, o būnant vietoj iš vis vos palieti užpakalį ir užriečia kaip klaustuką ir vaikšto. Už tai keista dabar. Ir nėra visai minkšta ten
nors kraujas jau pradėjo šviesėti ir šiaip kaip sakau šiandien 10-11 diena jau. Kad ir koks tas progesteronas bus, būsim Ukrainoj iki sekmadienio ir darysim tyrimus jei tik bus reikalas ten vietoje. Progesteronas ten kainuoja kosmines kainas, užtat ovuliacijos tyrimas gan pigus. Suprantu, kad kitoms kalėms vaisingos dienos būna į galą rujos, bet gale rujos maniškė vos teplioja, o ir visos giminės kalaitės kergiamos 9-10 dieną, kaip ir priklauso. Nu aišku, maniškė visad turi būt išskritinė
svarbu visokias chlamidijas išsigydėm, nežūs bent jau gyvūnėliai
kad jūs įsivaizduotumėt, kokios man parkės, aš išdurnėt baigiu besipakuodama daiktus