Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kergimą

O man vis klausimas kirba...
Iš savo teoriniu žinių (praktikos ner...) esu isitikinus, kad prieš kergimą reiktų pasidaryti bakteriologinį tyrimą...
Klausiu veto prieš kiek laiko tai daroma ir panašiai..o jis man.. aii nereikia.. jei bus kasnors blogai tada darykites.. Mat retai pasitaiko tokių bėdų anot jo...
kuo tiket dabar? gal tikrai neverta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuse @ 2013 02 05, 20:11)
Tai taip ir likote nežinoje kodėl nepastojo g.gif . Jei žinai, kad pataikei dienas, o liko tuščia, tai ieškai bakterijų pas kalę. Atvažiuokit iš ryto į Kauną, pasidarysit progesteroną ir gavę atsakymą sukergsite.

Kadangi tai buvo aplamai pirmas musu kergimas,tai aš galvojau,kad per anksti sukergėm,dienų nepataikėm..Dęl to dabar kryžiaus kelius ėjau,kad tą progesteroną kažkaip pasidaryt

Papildyta:
QUOTE(tvikse @ 2013 02 05, 20:19)
O man vis klausimas kirba...
Iš savo teoriniu žinių (praktikos ner...) esu isitikinus, kad prieš kergimą reiktų pasidaryti bakteriologinį tyrimą...
Klausiu veto prieš kiek laiko tai daroma ir panašiai..o jis man.. aii nereikia.. jei bus kasnors blogai tada darykites.. Mat retai pasitaiko tokių bėdų anot jo...
kuo tiket dabar? gal tikrai neverta? g.gif

oi tvikse..penki balai..Juk ir aš tas pats..Ėjau pati,prašiau,kad darytu tyrimus..O jie tą patį man atsakė..Nėra reikalo..Jai bus problemu,tik tada verta.O siaip ar taip jie sakė,pas kiekvieną kalę tu bakteriju vis tiek atras..ju pilna visur,del to ir pas kales yra smile.gif vat taip va biggrin.gif tvikse,o gal jus is Klaipedos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2013 02 05, 20:10)
negali buti smile.gif , kad ovuliacija ivyko prie 5 nmol/l

prie 15 nmol/l - taip smile.gif

pliam. sorry drinks_cheers.gif .. vėl su tais vienetais painiava.. kai man vetas duoda atsakymą nanogramais tai ir susipainiojau..

austulis,tuomet tikrai dar ankstoka buvo
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 05, 20:25)
pliam. sorry  drinks_cheers.gif .. vėl su tais vienetais painiava.. kai man vetas duoda atsakymą nanogramais tai ir susipainiojau..

austulis,tuomet tikrai dar ankstoka buvo

ot ***** doh.gif doh.gif tada rytoj ryte darom Klaipedoj vel tyrima ir ziuresim
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2013 02 05, 20:19)
Kadangi tai buvo aplamai pirmas musu kergimas,tai aš galvojau,kad per anksti sukergėm,dienų nepataikėm..Dęl to dabar kryžiaus kelius ėjau,kad tą progesteroną kažkaip pasidaryt

Maniškė du kart tuščia liko ir kai taip vos nepraradau sumokėtų didelių pinigų už kergimą, tai jau nesinorėjau daugiau spėlioti ir galvoti kodėl g.gif . Dariau tepinėlį, o progesteroną kiekvieną dieną doh.gif , prireikė 4 kartų.
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2013 02 05, 19:31)
ot ***** doh.gif  doh.gif tada rytoj ryte darom Klaipedoj vel tyrima ir ziuresim

Jei pirmadieni buvo apie 11 nmol/l, tai rytoj bus plius minus 30 nmol/l. Super. Pirma karta kergima darykite ryt. Tada pakartokite dar karta poryt. Sekmes.
Papildyta:
QUOTE(austulis @ 2013 02 05, 19:25)
Kadangi tai buvo aplamai pirmas musu kergimas,tai aš galvojau,kad per anksti sukergėm,dienų nepataikėm..

Gali buti del to, kad pirmakarte arba dienos negeros. Ryt negrizkite namo nesusikerge.

QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 05, 19:25)
pliam. sorry  drinks_cheers.gif .. vėl su tais vienetais painiava.. kai man vetas duoda atsakymą nanogramais tai ir susipainiojau..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2013 02 05, 20:35)
Jei pirmadieni buvo apie 11 nmol/l, tai rytoj bus plius minus 30 nmol/l. Super. Pirma karta kergima darykite ryt. Tada pakartokite dar karta poryt. Sekmes.

Aš irgi už rytdieną ir porytdieną drinks_cheers.gif .
Austulis, bet gi jūs JAU turėjote problemų, kalė liko tuščia, tai kodėl nedarė tyrimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2013 02 05, 20:35)

jau padarė šendien vakare pirma kergima:unsure: verysad.gif tai kaip sakot,ar daryt rytoj ryte progesterona ar nebedaryt ir vaziuot ketvirtadieni antram kergimui..Jai anksti buvo,tai gal dar ir penktadieni panadyt..tada trys kartai gaunasi..*****,mane jau sazine užės dėl šendienos
Atsakyti
beje, patinas vadu turejes? ar irgi "pirmakartis" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuse @ 2013 02 05, 20:38)
Aš irgi už rytdieną ir porytdieną drinks_cheers.gif .
Austulis, bet gi jūs JAU turėjote problemų, kalė liko tuščia, tai kodėl nedarė tyrimo g.gif

Atsakymas veto buvo,kad pirma karta daznai lieka tuscios..vat jai dabar vel liks,tada jau ieskosim priezasciu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aiwa @ 2013 02 05, 20:39)
beje, patinas vadu turejes? ar irgi "pirmakartis" lotuliukas.gif

Ne, patinai abu su gera patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2013 02 05, 20:44)
Atsakymas veto buvo,kad pirma karta daznai lieka tuscios..vat jai dabar vel liks,tada jau ieskosim priezasciu doh.gif

Tas pradinis priežasčių ieškojimas Kaune kainuoja 30 lt.
Atsakyti
o patinas LT? ir toli?
Atsakyti