Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kergimą

QUOTE(liuka** @ 2013 02 05, 15:52)
Na nezinau tada g.gif  Gal tada dar saldainiu ar kavos kokios  vezt smile.gif
Gal nuotaika prasta buvo pas ponias laborantes g.gif

Na as jai bučiau žinojusi,tai pakištuka tikrai būčiau nuvežusi ax.gif Nu o kita vertus,mažiausiai turėtu rupėti poniu laborančių nuotaikos..Taisyklės juk yra taisyklės..Ir nuotaikos čia ne prie ko..Jai vieniem atsakymus po poros valandu duoda,kitiem po paros doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austulis: 05 vasario 2013 - 14:57
QUOTE(austulis @ 2013 02 05, 13:34)
pas mus mat labai fainai Klaipėdoj.jai progesterona darai penktadieni ryte,atsakymus gauni pirmadieni ryte biggrin.gif..Su tokiais tempais ir šaukštai po pietų gali būti smile.gif

na aš irgi iš KLP man tokiom pačiom sąlygom gyvent reikia smile.gif.. turint omeny kad paskutiniai kergimai pas mane praktiškai visi užsieniniai.. doh.gif

dėl kergimo.. ovuliacija įvyko prie 5.. pas jus vakarykštis buvo virš 11.. aš paprastai visada prie 11 jau kergiu pirmą kartą ir kol kas tfu tfu tfu.. manau šiandien bus tikrai ne per anksti.. kaip jau sakiau aš kergčiau vakar ir rytoj smile.gif reikia neužmiršti kad ir sperma gyvybinga būna ne parą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 05 vasario 2013 - 15:25
QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 05, 16:24)
na aš irgi iš KLP man tokiom pačiom sąlygom gyvent reikia smile.gif.. turint omeny kad paskutiniai kergimai pas mane praktiškai visi užsieniniai..  doh.gif

dėl kergimo.. ovuliacija įvyko prie 5.. pas jus vakarykštis buvo virš 11.. aš paprastai visada prie 11 jau kergiu pirmą kartą ir kol kas tfu tfu tfu.. manau šiandien bus tikrai ne per anksti.. kaip jau sakiau aš kergčiau vakar ir rytoj  smile.gif reikia neužmiršti kad ir sperma gyvybinga būna ne parą  smile.gif

Ačiū labai už atsakymą..Na vyras jau pakeliui i Kauną..Ten vyks kergimas..|Žiurėsim,kaip pavyks ax.gif
Atsakyti
esu nuliūdus verysad.gif Skambino vyras,sakė kalė buvo pasiruošus visus suėst,kas prie jos lindo..Negi iš tikrųjų per anksti dar..Ar gali progesteronas rodyt kaip ir tinkama laika,bet kale taip žiauriai reaguot?ir ką tokiu atveju daryt unsure.gif
Atsakyti
Reikėjo ir šiandien pasidaryti progesteroną, tai būtų buvę labai aišku. Aš išvažiuodama į Lenkiją kergti, tą rytą padariau, buvo 21 nm/l (dieną prieš tai 14), vakare sukergėm, sekančią dieną pakartojom. Dar kitą dieną kalė neprisileido, patinas nesidomėjo. Pataikyta buvo labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
na jei sendien bučiau padarius,atsakyma tik rytoj bučiau gavus.bijojau,kad nebutu vėlu..kaip sakot,o gal rytoj dar pasidaryt..Atsakyma gauciau ketvirtadieni ryte,o pakartotinas kergimas suplanuotas ketvirtadieni vakarop ax.gif
Atsakyti
tai progesterona galit ir Kaune pasidaryt, ten jis net pigiau nei klp ax.gif

beje, jei pirmas kergimas, tai kale gali ir neprisileist ir prie tinkamo progesterono
Atsakyti
QUOTE(bangabanga @ 2013 02 05, 19:48)
tai progesterona galit ir Kaune pasidaryt, ten jis net pigiau nei klp  ax.gif

beje, jei pirmas kergimas, tai kale gali ir neprisileist ir prie tinkamo progesterono

Tai nesedes vyras ten kelių dienų..Gryš ir ketvirtad.vel važiuos.Kergimas ne pirmas,antras..Praeita karta tuščia liko..Progesterono takart nedarėm..Bet irgi neprisileido patino..Nu bet kita vertus,jai patyres patinas,tai ar liptu ant nevaisingos kalės?praeita karta gerai lipo,bet jau kaip sakiau,tuščia liko
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 05, 15:24)
dėl kergimo.. ovuliacija įvyko prie 5.. pas jus vakarykštis buvo virš 11..

negali buti smile.gif , kad ovuliacija ivyko prie 5 nmol/l

prie 15 nmol/l - taip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(austulis @ 2013 02 05, 17:54)
esu nuliūdus verysad.gif Skambino vyras,sakė kalė buvo pasiruošus visus suėst,kas prie jos lindo..Negi iš tikrųjų per anksti dar..Ar gali progesteronas rodyt kaip ir tinkama laika,bet kale taip žiauriai reaguot?ir ką tokiu atveju daryt unsure.gif

kale pirmakarte? jei taip, buna rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwa: 05 vasario 2013 - 19:09
Tai taip ir likote nežinoje kodėl nepastojo g.gif . Jei žinai, kad pataikei dienas, o liko tuščia, tai ieškai bakterijų pas kalę. Atvažiuokit iš ryto į Kauną, pasidarysit progesteroną ir gavę atsakymą sukergsite.
Atsakyti
dar neaisku kodel ji tuscia, gal vaikuciai rezorbavosi

Atsakyti
Visko buna, nebutinai infekcija.

Mes planuojame, o kartais iseina kaip visada :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwa: 05 vasario 2013 - 19:14