Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kergimą

QUOTE(austulis @ 2013 02 05, 10:23)
Progesteronas -11,46 nmol..( cia vakar ryto)..Sendien vakare planuojam kergima..

Viskas gerai, as kergciau rytoj ryte, ir plius pakartotinas veliau. Vakar butu buve per anksti, nes panasu, kad ovuliacija ivyko/s siandiena. Kales vaisingos dienos kelios po ovuliacijos.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 05, 11:33)
aš jau ir vakar būčiau kergus .. šiandien tikrai reikėtų

Tame ir esme,kad tik sendien ats.protest gavau

,
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2013 02 05, 12:12)
Tame ir esme,kad tik sendien ats.protest gavau

,

pas mus mat labai fainai Klaipėdoj.jai progesterona darai penktadieni ryte,atsakymus gauni pirmadieni ryte biggrin.gif..Su tokiais tempais ir šaukštai po pietų gali būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2013 02 05, 13:34)
pas mus mat labai fainai Klaipėdoj.jai progesterona darai penktadieni ryte,atsakymus gauni pirmadieni ryte biggrin.gif..Su tokiais tempais ir šaukštai po pietų gali būti smile.gif

Bet tai čia nelabai logiškai, atsakymas turėjo būti gautas tą dieną, kai pridavėte, juk daroma iš šviežio kraujo, gal problemos buvo pasakyti atsakymą unsure.gif . Tai šį kartą jums viskas baigėsi gerai thumbup.gif. Prieš metus ir Kaune niekas savaitgaliais progesterono nedarė, dabar lygtai vienoje veterinarinėje jau daro, tai tikiuosi, kad ir savaitgalį gelbėtų g.gif , nes ''palauk'' mums negali būti schmoll.gif , tada tik pas Jakovą keliauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuse: 05 vasario 2013 - 12:41
Na visaip aš ten jas bandžiau terorizuot,kad atsakymus tą pačią dieną gauciau biggrin.gif Bet man paaiskino,taip,kad kraujus suveza is visur per diena,o vakare daro tyrimus..Todel atsakymus issiunčia tik kitos dienos rytą.Tai taip ir išeina..Pridavei penktadieni ryte,tyrimus padare vakare,bet kadangi administratore dirba iki kazkeliu ten,tai nebespeja arba tiksliau butu neturi tokios mados issiust atsakymo..Taigi,atsakymas pirmadieni ryte :)As jau prasiau,kad man padiktuotu,kai paskambinsiu..Nu bet vienu zodziu,nieko as ten nesusitariau
Papildyta:
QUOTE(Tuse @ 2013 02 05, 13:37)
Bet tai čia nelabai logiškai, atsakymas turėjo būti gautas tą dieną, kai pridavėte, juk daroma iš šviežio kraujo, gal problemos buvo pasakyti atsakymą unsure.gif . Tai šį kartą jums viskas baigėsi gerai thumbup.gif. Prieš metus ir Kaune niekas savaitgaliais progesterono nedarė, dabar lygtai vienoje veterinarinėje jau daro, tai tikiuosi, kad ir savaitgalį gelbėtų g.gif , nes ''palauk'' mums negali būti schmoll.gif , tada tik pas Jakovą keliauti.

Aha,iš Palangos iki Vilniaus pas Jakova labai jau arti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austulis: 05 vasario 2013 - 12:55
Nu ir servisas doh.gif , visai klijentas nesvarbus, o rinktis, turbūt ir nėra iš ko?
Papildyta:
QUOTE(austulis @ 2013 02 05, 13:54)

Užjaučiu biggrin.gif
Atsakyti
Tai už tai,kad nėra iš kur rinktis..Ir tai džiaugiuosi,pati kelius pramynus tiem progesterono tyrimam.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2013 02 05, 14:54)
Na visaip aš ten jas bandžiau terorizuot,kad atsakymus tą pačią dieną gauciau biggrin.gif Bet man paaiskino,taip,kad kraujus suveza is visur per diena,o vakare daro tyrimus..Todel atsakymus issiunčia tik kitos dienos rytą.Tai taip ir išeina..Pridavei penktadieni  ryte,tyrimus padare vakare,bet kadangi administratore dirba iki kazkeliu ten,tai nebespeja arba tiksliau butu neturi tokios mados issiust atsakymo..Taigi,atsakymas pirmadieni ryte :)As jau prasiau,kad man padiktuotu,kai paskambinsiu..Nu bet vienu zodziu,nieko as ten nesusitariau
Papildyta:

As prasau, kad vetai paimtu krauja ir pati vezu prie gelezinkelio stoties i labaratorija, atsakyma gaunu po keliu valandu. Jei turit gera veta, galit sumoket tik uz kraujo paemima, o labaratorija uz progestirono tyrima ima 25Lt
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2013 02 05, 14:31)
As prasau, kad vetai paimtu krauja ir pati vezu prie gelezinkelio stoties i labaratorija, atsakyma gaunu po keliu valandu. Jei turit gera veta, galit sumoket tik uz kraujo paemima, o labaratorija uz progestirono tyrima ima 25Lt

Tai ir aš taip pat darau..Palangoj vetas paima,o as nuvežu irgi prie stoties i labaratorija..O tai kodel tada man atsakymus tik kita diena duoda unsure.gif Nesupratau unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
dabar ir Raseiniuos progesterona viena klinika daro. dariaus- rezultate ciucikai jau dviejose vadose. ( o pas mus kales rujoja netradiciskai smile.gif ir niekada nezinai kada bus TA diena)
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2013 02 05, 12:02)
Viskas gerai, as kergciau rytoj ryte, ir plius pakartotinas veliau. Vakar butu buve per anksti, nes panasu, kad ovuliacija ivyko/s siandiena. Kales vaisingos dienos kelios po ovuliacijos.

O tai gal mes per anksti tada kergsim g.gif Jai sendien vakare ir uz dvieju dienu pakartotume g.gif Ot žinok žmogau dabar.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2013 02 05, 15:42)
Tai ir aš taip pat darau..Palangoj vetas paima,o as nuvežu irgi prie stoties i labaratorija..O tai kodel tada man atsakymus tik kita diena duoda unsure.gif Nesupratau unsure.gif  unsure.gif

Na nezinau tada g.gif Gal tada dar saldainiu ar kavos kokios vezt smile.gif
Gal nuotaika prasta buvo pas ponias laborantes g.gif
Atsakyti