Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kergimą

ziuriu ir Agnnyte ta pati parase smile.gif tikrai, o ko taip toli sugalvojot? nejau arciau nieko gero nera

Kalbant apie progesterona. Pas mane yra dvi suaugusios vizles, jos rujoja tvarkingai, taip kaip ir turetu. Progesteronas pradzioje kyla pamazu, poto greiciau. Tik su jom kita problema, - sunku "pagauti" pirmas dienas. O mano labre tikra parazitka doh.gif .. pas ja progesteronas gali uzaugti nuo 2 iki 65 per diena-dvi.. pradzioje neauga, neauga ir ups zaibiskas suolis.. doh.gif kiekviena jos ruja su MB sededavom budejimo rezime.. o jei savaitgaliai ispuldavo per pacias reikalingiausias dienas, vienas nervas doh.gif ..
Atsakyti
Deja, LT tik giminės, artimiausiose šalyse nieko įdomaus irgi nematau. Kiti variantai buvo Vokietijoj, apie Čekiją. Atstumas panašus.
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2012 11 26, 17:41)
Deja, LT tik giminės, artimiausiose šalyse nieko įdomaus irgi nematau. Kiti variantai buvo Vokietijoj, apie Čekiją. Atstumas panašus.

kaip tai gerai zinoma smile.gif o maniske zinok is vis nustojo rujot smile.gif dabar neaisku kada prades vel.
Atsakyti
O, dar geriau sugalvojo...
Atsakyti
QUOTE(wolfin @ 2012 11 26, 16:43)
kaip tai gerai zinoma smile.gif o maniske zinok is vis nustojo rujot smile.gif dabar neaisku kada prades vel.

uzprotestavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2012 11 26, 18:12)
uzprotestavo  lotuliukas.gif

na jei ji i mociute (RIP garsiaja Harmonia ES) tai surujos uz poros savaiciu, po to vel nustos, po to vel surujos ir kergsis uz poros menesiu smile.gif na kodel uzprotestavo, vaikas zino, kaip veiseja baidos ziema i tolimas keliones vaziuot smile.gif pavasario laukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2012 11 26, 17:41)

Čia Daria tave taip apmovė? O Nabukas jums irgi giminė?
Atsakyti
Aha, Daria. O Nabukas brolis... To paties tėvo.
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2012 11 26, 19:20)
Aha, Daria. O Nabukas brolis... To paties tėvo.

Velnias, neprarask vilties - Latvijoj nieko nėr? Lenkijoj? Blyn, vis arčiau...
Atsakyti
Nėra, viskas šiai rujai. Lenkai turi tų belgų, bet aš verčiau nekergsiu visai, nei su belekuo. Klausimas kaip aplinkybės susidės kitai rujai, o ir kada ji bus... Niekada nežinai smile.gif Aš aplamai tikiu kad viskas vyksta tik į gerą, reiškia dabar šitaip geriau. Bent pirmoms sezono varžyboms ramiai pasiruošim, gal ir IPO3 išlaikysim iki kito šanso biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
kadangi mano veterinaras nedaro progesterono,tai tik paima krauja,o as jau savarankiskai viska toliau pati organizuojuosi..Tai vat..Reik jusų patarimo..7 diena rujos buvo progesteronas 1,53 nmol.tai buvo ketvirtadienis..penktadieni nedarėm,padarėm pirmadieni..gavosi 11 diena rujos..Progesteronas -11,46 nmol..( cia vakar ryto)..Sendien vakare planuojam kergima..Kada šuolis buvo neaisku,nes savaitgali niekas progesterono pas mus nedaro.Kaip galvojat,ar tesingai darom g.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2013 02 05, 11:23)
Sveikos 4u.gif
kadangi mano veterinaras nedaro progesterono,tai tik paima krauja,o as jau savarankiskai viska toliau pati organizuojuosi..Tai vat..Reik jusų patarimo..7 diena rujos buvo progesteronas 1,53 nmol.tai buvo ketvirtadienis..penktadieni nedarėm,padarėm pirmadieni..gavosi 11 diena rujos..Progesteronas -11,46 nmol..( cia vakar ryto)..Sendien vakare planuojam kergima..Kada šuolis buvo neaisku,nes savaitgali niekas progesterono pas mus nedaro.Kaip galvojat,ar tesingai darom g.gif

aš jau ir vakar būčiau kergus .. šiandien tikrai reikėtų
Atsakyti