ziuriu ir Agnnyte ta pati parase tikrai, o ko taip toli sugalvojot? nejau arciau nieko gero nera
Kalbant apie progesterona. Pas mane yra dvi suaugusios vizles, jos rujoja tvarkingai, taip kaip ir turetu. Progesteronas pradzioje kyla pamazu, poto greiciau. Tik su jom kita problema, - sunku "pagauti" pirmas dienas. O mano labre tikra parazitka .. pas ja progesteronas gali uzaugti nuo 2 iki 65 per diena-dvi.. pradzioje neauga, neauga ir ups zaibiskas suolis.. kiekviena jos ruja su MB sededavom budejimo rezime.. o jei savaitgaliai ispuldavo per pacias reikalingiausias dienas, vienas nervas ..
Deja, LT tik giminės, artimiausiose šalyse nieko įdomaus irgi nematau. Kiti variantai buvo Vokietijoj, apie Čekiją. Atstumas panašus.
QUOTE(karinna @ 2012 11 26, 17:41)
Deja, LT tik giminės, artimiausiose šalyse nieko įdomaus irgi nematau. Kiti variantai buvo Vokietijoj, apie Čekiją. Atstumas panašus.
kaip tai gerai zinoma o maniske zinok is vis nustojo rujot dabar neaisku kada prades vel.
O, dar geriau sugalvojo...
QUOTE(wolfin @ 2012 11 26, 16:43)
kaip tai gerai zinoma o maniske zinok is vis nustojo rujot dabar neaisku kada prades vel.
uzprotestavo
QUOTE(aiwa @ 2012 11 26, 18:12)
uzprotestavo
na jei ji i mociute (RIP garsiaja Harmonia ES) tai surujos uz poros savaiciu, po to vel nustos, po to vel surujos ir kergsis uz poros menesiu na kodel uzprotestavo, vaikas zino, kaip veiseja baidos ziema i tolimas keliones vaziuot pavasario laukia
QUOTE(karinna @ 2012 11 26, 17:41)
Čia Daria tave taip apmovė? O Nabukas jums irgi giminė?
Aha, Daria. O Nabukas brolis... To paties tėvo.
QUOTE(karinna @ 2012 11 26, 19:20)
Aha, Daria. O Nabukas brolis... To paties tėvo.
Velnias, neprarask vilties - Latvijoj nieko nėr? Lenkijoj? Blyn, vis arčiau...
Nėra, viskas šiai rujai. Lenkai turi tų belgų, bet aš verčiau nekergsiu visai, nei su belekuo. Klausimas kaip aplinkybės susidės kitai rujai, o ir kada ji bus... Niekada nežinai Aš aplamai tikiu kad viskas vyksta tik į gerą, reiškia dabar šitaip geriau. Bent pirmoms sezono varžyboms ramiai pasiruošim, gal ir IPO3 išlaikysim iki kito šanso
Sveikos
kadangi mano veterinaras nedaro progesterono,tai tik paima krauja,o as jau savarankiskai viska toliau pati organizuojuosi..Tai vat..Reik jusų patarimo..7 diena rujos buvo progesteronas 1,53 nmol.tai buvo ketvirtadienis..penktadieni nedarėm,padarėm pirmadieni..gavosi 11 diena rujos..Progesteronas -11,46 nmol..( cia vakar ryto)..Sendien vakare planuojam kergima..Kada šuolis buvo neaisku,nes savaitgali niekas progesterono pas mus nedaro.Kaip galvojat,ar tesingai darom
kadangi mano veterinaras nedaro progesterono,tai tik paima krauja,o as jau savarankiskai viska toliau pati organizuojuosi..Tai vat..Reik jusų patarimo..7 diena rujos buvo progesteronas 1,53 nmol.tai buvo ketvirtadienis..penktadieni nedarėm,padarėm pirmadieni..gavosi 11 diena rujos..Progesteronas -11,46 nmol..( cia vakar ryto)..Sendien vakare planuojam kergima..Kada šuolis buvo neaisku,nes savaitgali niekas progesterono pas mus nedaro.Kaip galvojat,ar tesingai darom
QUOTE(austulis @ 2013 02 05, 11:23)
Sveikos
aš jau ir vakar būčiau kergus .. šiandien tikrai reikėtų