Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kergimą

Я использую полоски Уриглюк-1, для диабетиков
Atsakyti
QUOTE(nenaudele @ 2012 10 09, 14:32)
miligramu,tu didziuju  blush2.gif

Baikit, zmones, tokia kval. pavadinimu tema, tai gal ir vienetus normaliai reiketu parasyti.. nera jokiu didziuju ar mazuju vienetu schmoll.gif .. Lietuvoje dazniausiai progesteronas matuojamas nmol/l, uzsienyje µg/l ir tt. Yra tam tikros formules kaip paversti is vienos matavimo sistemos progesterono skaiciu i kita. Pagooglinkit, pilna info.
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2012 10 10, 09:21)
Baikit, zmones, tokia kval. pavadinimu tema, tai gal ir vienetus normaliai reiketu parasyti.. nera jokiu didziuju ar mazuju vienetu schmoll.gif .. Lietuvoje dazniausiai progesteronas matuojamas nmol/l, uzsienyje µg/l ir tt. Yra tam tikros formules kaip paversti is vienos matavimo sistemos progesterono skaiciu i kita. Pagooglinkit, pilna info.

nepulkit žmonių, o paskaitykit visą diskusiją. joje viskas yra parašyta, ir kokie vienetai, ir kaip apskaičiuojami. Tiesiog kai žmogus nežino, tai taip buvo lengviau paaiškinti. Tam ir temos, kad aiškintumėmės

Sever tai ovuliacijos metu cukraus kiekis pasikeičia šlapime? kaip naudojate jas, papasakokite prašau smile.gif Ir turbūt Rusijoje tas juosteles pirkot?
Atsakyti
As irgi naudojau <<Urigliuk>> juosteles (draugai rusai atveze).Geras daiktas!Kai lakmuso juostele nusidazo sodriai tamsiai zalia spalva - galima kergti.Spalvu skale yra ant buteliuko - sulyginti lengva.
Pastebejau ,kad pas mus juostele nusidaze reikiama spalva,kai kale pati pradejo sokti valsa aplink patina.Draugai rusai irgi naudojasi jomis - taip pat atitikmuo visu 100%.Ten kaina nedidele - nepamenu,berods uz buteliuka juosteliu mokejau apie 10 lt.
Atsakyti
Noriu ir aš!!! bigsmile.gif
Atsakyti
O kas nenori g.gif . Reiktų imti urmu, pasidalintume bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuse: 10 spalio 2012 - 14:22

Уриглюк в петлю промакиваю - мне привезли из России
Для экономии еще советуют эту полоску напополам разрезать

Попрошу купить у девченок, но не обещаю

Я посоветую вот, что сделать
Есть такая тема на Калининградском форуме http://www.newkalini...oi-pozhaluista/ Перед выставкой в Литве - просто спросите, кто едет в Литву на выставку - и все, там договариваетесь, прицепом вам возьмут полоски

Между прочит там неплохая доска объявлений по продаже собак ax.gif

Atsakyti
Ačiū, Sever 4u.gif
Atsakyti
Mums vetas sakė, kad labai daug šunų turi kokių nors bakterijų (gal ne chlamidijų, bet ir be jų dar visokių yra) ir daug kas su jomis sėkmingai pastoja ir pagimdo, todėl siūlo daryti tepinėlius tik jei nepasisekė susilaukti šuniukų unsure.gif
O vieno šuniuko, jei jis bus didelis, tai bet kurioj veislėj gali nepagimdyti, man tai neatrodo priežastis daryti rentgeną, vistiek bandysi natūraliai, kad ir vienas. Nors ir 10 ten jų, jei kažkas ne taip, gali nepragimdyti. Man atrodo, kad reikia būti pasiruošus viskam. O kaip iš labiau pasikausčiusių šitame reikale, turbūt galite iš apčiuopos spėti apie šuniukų skaičių? Kiek pati čiupinėjau, tai vistik skirtumas yra kur 1-2 šuniukai, o kur visa futbolistų komanda unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuse: 13 lapkričio 2012 - 13:41
QUOTE(Tuse @ 2012 11 13, 13:41)
Mums vetas sakė, kad labai daug šunų turi kokių nors bakterijų (gal ne chlamidijų, bet ir be jų dar visokių yra) ir daug kas su jomis sėkmingai pastoja ir pagimdo, todėl siūlo daryti tepinėlius tik jei nepasisekė susilaukti šuniukų unsure.gif
O vieno šuniuko, jei jis bus didelis, tai bet kurioj veislėj gali nepagimdyti, man tai neatrodo priežastis daryti rentgeną, vistiek bandysi natūraliai, kad ir vienas. Nors ir 10 ten jų, jei kažkas ne taip, gali nepragimdyti. Man atrodo, kad reikia būti pasiruošus viskam. O kaip iš labiau pasikausčiusių šitame reikale, turbūt galite iš apčiuopos spėti apie šuniukų skaičių? Kiek pati čiupinėjau, tai vistik skirtumas yra kur 1-2 šuniukai, o kur visa futbolistų komanda unsure.gif .

Na nes pvz su ne tokiom baisiom bacilom šuo gal ir pastos, nes prie to paties rado kažkokią kitą, bet nepamenu pavadinimo doh.gif tačiau sakė ji nebaisi ir išgis prie to paties su chlamidija. O esmė chlamidija jau tikrai baisesnis reikalas, ir nuo jos gali ir apsigimimų šuniukams pasitaikyti, jei kalė pastojo, ir vėliau šuniukai nuo mamos gali apsikrėsti. Tikrai nežinau kodėl veterinarai nerekomendavo to ištirti, kai vis klausinėjau ką dar mums reiktų padaryti. Ir informacijos dorai negavau, kaip gali apsikrėsti. Sakė arba genetiškai arba per aplinką. Tėvai tikrai to neturėjo, seneliai irgi. Patinas mūsų neserga (ištirta neseniai). Daugiau man nieko nepaaiškino, taigi pasitelkiau visagalę googlę ir visai susisuko protas. Vienur sako gali užsikrėsti per seiles, palaižius išskyrų kokių, kitur sako tik per lytinius santykius, arba TIK per kraują. Per lytinius santykius atmečiau, nes patinas kaip sakiau neserga. Per kraują gal ir gali būti, nes kažkada buvo sukandžiota. O daugiau ką aš žinau doh.gif turbūt reikia mažiau sukti galvą ir tiesiog gydytis ir laukt rezultatų ax.gif
Atsakyti
nu kazkaip nebaisi ta chlamidija, jei del jos nepastotu, tai Rusijoje vokieciu neliktu, ten kai kergi kale 90 proc kad parsivesi, kiek as kergiau-visad uzsikrete. Ir vaikai normalus, ir vados dideles. Nefaina tik kad po to ir kale ir vaikus gydyt reik-gydau visus, net tuos pas kuriuos nepasireiskia. Tad chlamidiozes visai nebijau. Man dau baisiau herpesas-ir tyrimu pas mus nedaro nustatyt, ir negydo. O kale negali pagimdyt-tai tuscia, tai buna pastoja, antroje nestumo puseje sunyksta vaikai kaip nebuve, ar jei pagimdo dali, tai anie per savaite mirsta
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2012 11 13, 17:35)
nu kazkaip nebaisi ta chlamidija, jei del jos nepastotu, tai Rusijoje vokieciu neliktu, ten kai kergi kale 90 proc kad parsivesi, kiek as kergiau-visad uzsikrete. Ir vaikai normalus, ir vados dideles. Nefaina tik kad po to ir kale ir vaikus gydyt reik-gydau visus, net tuos pas kuriuos nepasireiskia. Tad chlamidiozes visai nebijau. Man dau baisiau herpesas-ir tyrimu pas mus nedaro nustatyt, ir negydo. O kale negali pagimdyt-tai tuscia, tai buna pastoja, antroje nestumo puseje sunyksta vaikai kaip nebuve, ar jei pagimdo dali, tai anie per savaite mirsta

Ka jus sakot, kad nedaro herpes tyrimo smile.gif as savo kalytei dariau nemazai tyrimu, tarp ju ir herpes, pas Jakova paima kraujo seruma ir siuncia i Vokietija. Apie gydyma nezinau, nes neprireike, bet manau, jog ir gydo smile.gif Taip, tyrimas brangus, bet LT imanoma tokius pasidaryti.
Atsakyti