QUOTE(žostautė @ 2012 08 17, 13:34)
Gal kas esate susidūrę su atvėsintos/šaldytos spermos siuntimu iš Lenkijos? Kaip ten su vetais, kurie gali tą procedūrą tinkamai atlikti ir atsiųsti? Gal turit sėkmingų istorijų apie sėklinimą šaldytu produktu?
Aktualu
su šaldyta sperma teigiamo rezultato tikimybė yra apie 40-60 proc - kalbėjau su Jakovu prieš metus šia tema, ir tai yra tokie pat rodikliai kaip ir kitose Europos valstybėse..... su atvėsinta tikimybė teigiamo rezultato na kaip Jakovas tada sakė - visi pastojo ir pagimdė
Šiaip šaldyta sperma yra brangus malonumas, pas mus jos paėmimas ir paruošimas kainuoja apie 700-800 lt, čia tik paėmimas ir paruošimas, o kur dar siuntimas ir kas be ko patino kaina... taigi bent aš asmeniškai iki Lenkijos tiktai lėkčiau...
Tiesa dar... jei Lenkijoj elemantarius sveikatos tyrimus - patella, širdis ir pan normalius su oficialion išvadom galima pasidaryt tik Varšuvoj..... tai manau, kad ir spermą ten paimt ir paruošt siuntimui gali tik Varšuva....
Žodžiu kai man reikia pas Lenkų "kavalierius" aš važiuoju su merginom, gaunasi ir pigiau ( net ir prie Vokietijos sienos) ir patikimiau.