Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie kergimą

QUOTE(žostautė @ 2012 08 17, 13:34)
Gal turit sėkmingų istorijų apie sėklinimą šaldytu produktu?  ax.gif  Aktualu  4u.gif

Mane taip pat labai domintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2012 08 17, 14:34)
Gal kas esate susidūrę su atvėsintos/šaldytos spermos siuntimu iš Lenkijos? Kaip ten su vetais, kurie gali tą procedūrą tinkamai atlikti ir atsiųsti? Gal turit sėkmingų istorijų apie sėklinimą šaldytu produktu?  ax.gif  Aktualu  4u.gif

na bent prancūzų buldogų tikrai yra vada, gimusi iš šaldytos spermos, siųstos iš UK smile.gif ale iš Lenkijos siųstis? ne geriau nulėkt? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 20 rugpjūčio 2012 - 14:41
QUOTE(žostautė @ 2012 08 17, 13:34)
Gal kas esate susidūrę su atvėsintos/šaldytos spermos siuntimu iš Lenkijos? Kaip ten su vetais, kurie gali tą procedūrą tinkamai atlikti ir atsiųsti? Gal turit sėkmingų istorijų apie sėklinimą šaldytu produktu?  ax.gif  Aktualu  4u.gif

su šaldyta sperma teigiamo rezultato tikimybė yra apie 40-60 proc - kalbėjau su Jakovu prieš metus šia tema, ir tai yra tokie pat rodikliai kaip ir kitose Europos valstybėse..... su atvėsinta tikimybė teigiamo rezultato na kaip Jakovas tada sakė - visi pastojo ir pagimdė biggrin.gif
Šiaip šaldyta sperma yra brangus malonumas, pas mus jos paėmimas ir paruošimas kainuoja apie 700-800 lt, čia tik paėmimas ir paruošimas, o kur dar siuntimas ir kas be ko patino kaina... taigi bent aš asmeniškai iki Lenkijos tiktai lėkčiau...

Tiesa dar... jei Lenkijoj elemantarius sveikatos tyrimus - patella, širdis ir pan normalius su oficialion išvadom galima pasidaryt tik Varšuvoj..... tai manau, kad ir spermą ten paimt ir paruošt siuntimui gali tik Varšuva....

Žodžiu kai man reikia pas Lenkų "kavalierius" aš važiuoju su merginom, gaunasi ir pigiau ( net ir prie Vokietijos sienos) ir patikimiau.
Atsakyti
QUOTE(lacosta @ 2012 08 20, 16:38)
Žodžiu kai man reikia pas Lenkų "kavalierius" aš važiuoju su merginom, gaunasi ir pigiau ( net ir prie Vokietijos sienos) ir patikimiau.

Jei mano atveju tai būtų patikimiau, nesvarstyčiau AI galimybės mirksiukas.gif
O kaina... tai ir kelionės kaina nemaža, ir nakvynės, o ir darbai nukenčia - ypač tiems, kurie gauna tiek, kiek dirba, o ne nustatytą sumą, tad sunku dar pasakyt kaip čia pigiau..
Atsakyti
O jums realiai buvo kada, kad vėliau pradėjo didėt speneliai kalei, nei nuo 5tos savaitės? Nes greit 5 savaitė bus nėštumo, o maniškei tik vos pabrinkę dar, tikrai jau daugiau turėtų būt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 08 21, 12:08)
O jums realiai buvo kada, kad vėliau pradėjo didėt speneliai kalei, nei nuo 5tos savaitės? Nes greit 5 savaitė bus nėštumo, o maniškei tik vos pabrinkę dar, tikrai jau daugiau turėtų būt  smile.gif

mano vienai kalei ir pagimdžiusiai vos pabrinkę būdavo, pieno pakankamai, o vat papų nėra, vedi gatve ir net nesimato kad kalė maitinanti. Nėščiai iš vis nebrinkdavo
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2012 08 21, 11:11)
mano vienai kalei ir pagimdžiusiai vos pabrinkę būdavo, pieno pakankamai, o vat papų nėra, vedi gatve ir net nesimato kad kalė maitinanti. Nėščiai iš vis nebrinkdavo

mūsų tai visoms giminaitėms pabrinko jau nuo 4 savaitės panašiai, 5 savaitėj aiškiai matėsi. Aišku, aš dariau 3 kergimus ir gali būti kad pvz tik per paskutinį apsivaisino, tai 5 savaitės bus tik penktadienį. Dar laukiu kol pasimatys kas. Iš pradžių tai po 2 savaičių vos vos pabrinko, papykino ją kelis kart, išskyrų šviesių pasirodė. Dabar viskas aprimo, galima spręsti kad nėščia tik iš to, kad tingi be proto. Aišku neatmetu galimybės, kad turbūt mažai šuniukų nešioja, jog nieko per daug nesimato dar unsure.gif
Papildyta:
Kad tuščia liko netikiu nei per kur. Viską padarėm kaip priklauso ir viskas vyko sklandžiai. doh.gif
Atsakyti
Gali būt ir mažai šuniukų, mano ta kalė visad mažai turėjo. Ir šiaip aišku ant jūsų veislės turi gal labiau pasimatyt, mano jie plaukuoti, tai ten specialiai žiūrėt reikia, o aš nežiūriu, aš echoskopiją darau ir tada galvos sukt nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 08 21, 12:20)

Kad tuščia liko netikiu nei per kur. Viską padarėm kaip priklauso ir viskas vyko sklandžiai.  doh.gif

deja, net ir viską sklandžiai atlikus būna, kad kalė lieka tuščia...

kitą savaitę planuoju užsišaldyti patino spermos pas Jakovą.. papasakosiu kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2012 08 21, 11:20)
Gali būt ir mažai šuniukų, mano ta kalė visad mažai turėjo. Ir šiaip aišku ant jūsų veislės turi gal labiau pasimatyt, mano jie plaukuoti, tai ten specialiai žiūrėt reikia, o aš nežiūriu, aš echoskopiją darau ir tada galvos sukt nereikia  biggrin.gif

Buvo, kad echoskopas melavo? Pvz per anksti padarėt ir dar nieko nerodė, o paskui paaiškėjo, kad vis dėl to laukiasi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 08 21, 12:25)
Buvo, kad echoskopas melavo? Pvz per anksti padarėt ir dar nieko nerodė, o paskui paaiškėjo, kad vis dėl to laukiasi?  mirksiukas.gif

Buvo. Vienai pažįstamai. Darė laiku, rodė, kad tuščia. Gimė 4 taksiukai.
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2012 08 21, 12:25)
Buvo, kad echoskopas melavo? Pvz per anksti padarėt ir dar nieko nerodė, o paskui paaiškėjo, kad vis dėl to laukiasi?  mirksiukas.gif

ne, šitaip man nebuvo. Anskčiausiai esu darius 3 savaičių, tai jei jų daug-matos jau ir tada. O jei mažai ir 3 savaičių neranda, tai 4 savaičių jau matos ir mažai. Mano draugei buvo, kad darė echoskopiją 4 savaičių, nerado nieko, po to vieną pagimdė kalė šuniuką. bet tai labai vienetinis atvejis
Atsakyti