Nezinau man nelabai patiko. Purskiausi savanoriu pr. mokejau 45 litus,ten yra triju stiprumu,as su viduriniu purskiausi. Man nepatinka kai ispurskia tas lipnumas odos,reikia 8 valandas laukti,o po to issimaudyti. Tas 8 valandas jauciausi purvina tokia

. Tikrai nesilaiko tas idegis taip ilgai kaip sako,man matesi kokias 5 dienas daugiausia. Siaip jei pries kokia proga tai gerai,nuejai viena karta ir ruda,nereikia gaist laiko soliariumuose. Bet jei be jokios progos tai man atrodo per brangu 45 litai kas 4-5 dienas. O be to mano delnai buvo tragiski, baisu buvo rankas kur istraukti

Tokios plemuotos ir delnai morkviniai,kazkaip nenusaugojo man purksdama. Bet siaip kas jei ne taip galima pasitaisyti nuvaziuot kita diena,bet mano ranku butu buve jau neimanoma pataisyti,jos atsiplove tik kai nusiplove ir idegis. Tad kurios eisit, o ipatingai pries koki baliuka saugokit delnus!
Papildyta:O visa procedura vyksta taip: nusirengi,lieki tik su stringais savo arba duoda vienkartinius (geriau imkit vienkartinius,nes neatsiskalbe savieji),duoda kepuraite plaukam,atsistoji i tokia kaip duso kabina ir ten darbuotoja purskia,pasako kada apsisukt ar rankas pakelt,kai ispurskia reikia biski pastovet ir nudziuti. O be to reikia atvaziuot su laisvesniais drabuziais apsirengus,man sake,kad jei imanoma be liemeneles namo vaziuociau. Gryzus namo,persirenginedama netycia apsiliejau koja tai ir nubego toks dryzis,per slauni

. Po 8 valandu issimaudzius jis matesi,kur buvo nubege buvo balciau,sake galiu atvaziuot pasitaisyt,bet jau nenorejau net pagalvoti apie vel laukima tas 8 valandas,kad galeciau nusipraust.