Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

gaila,kad tik trumpai laikosi tas idegis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 04 19, 20:44)
gaila,kad tik trumpai laikosi tas idegis sad.gif

Nius man su prieziura issilaiko iki 3 savaiciu mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 04 20, 12:29-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2010 04 20, 12:29)
Nius man su prieziura issilaiko iki 3 savaiciu  mirksiukas.gif

oho, tai kas cia per prieziura? bigsmile.gif
nes kiek esu girdejusi, tai savaite, jei issilaiko, tai jau labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 04 23, 20:03)
oho, tai kas cia per prieziura?  bigsmile.gif
nes kiek esu girdejusi, tai savaite, jei issilaiko, tai jau labai gerai.

man visad iki 3 savaiciu blush2.gif

reikia praustis tik su tam tikrais kuno plovikliais, teptis kremais palaikanciais idegi. Situs kremus galima isigyti is SunFx.
Atsakyti
smile.gif+2010 04 07, 10:29-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2010 04 07, 10:29)
Siaubas, tikrai pinigu metymas. manasis tai purskia ir dziovina kartu, tai pastoviu kokias 5 minutes kad viskas apdziutu ir rengiuosi tada  g.gif

Taip, pinigų mėtymas. O kur jus purškiatės? Namų sąlygom?
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 27, 09:49)
Taip, pinigų mėtymas. O kur jus purškiatės? Namų sąlygom?

Mane vyras namuose purskia, o veiduka as pati vis pasipurskineju thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2010 04 27, 10:02-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2010 04 27, 10:02)
Mane vyras namuose purskia, o veiduka as pati vis pasipurskineju  thumbup.gif

Ir vyras prisideda prie žmonos grožio puoselėjimo, šaunu biggrin.gif
Tik vat jei namų sąlygom, tai niekas neapsipurškia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 27, 10:49)
Ir vyras prisideda prie žmonos grožio puoselėjimo, šaunu biggrin.gif
Tik vat jei namų sąlygom, tai niekas neapsipurškia? g.gif

Purskiamas vyksta duso kabinoje, o po to vyras su dusu nuplauna viska smile.gif), o kasdieniniai veiduko prieziurai naudoju Model Co Tan - Airbrush In A Can, labai sveikai ir gaiviai atrodo kai uzsipurskiu and foundation'o mirksiukas.gif

Atsakyti
smile.gif+2010 04 26, 10:37-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2010 04 26, 10:37)
man visad iki 3 savaiciu  blush2.gif

reikia praustis tik su tam tikrais kuno plovikliais, teptis kremais palaikanciais idegi. Situs kremus galima isigyti is SunFx.

Na, kai vaisktai pastoviai, tai taip, verta tureti tas priemones, bet jei tik keleta kartu nori nusipurksti, tai kazin ax.gif

as vis nesuprantu, kodel vienom idegis nueina tolygiai, o kitom plemais. nu netikiu nors tu ka, kad cia tarkim del to, kad prasciau nusisveiioda doh.gif schmoll.gif

O sunfx purskia zmogus ar masina?

As visai noreciau, pabandyt, kaip tik ir proga bus, bet bijau, kad tais plemais nebutu... nes tada i baliu eit plemuotai ne kas butu biggrin.gif o tarkim pasibandy is pradziu viena karta paziuret ,kaip ten viskas vyktsa ir jei patiks antra karta gail apinigu g.gif
Ex na as vis pabandysiu nusipurksti, labai jau idomu. bet ,matyt,po baliaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2010 04 30, 16:21)
Na, kai vaisktai pastoviai, tai taip, verta tureti tas priemones, bet jei tik keleta kartu nori nusipurksti, tai kazin ax.gif

as vis nesuprantu, kodel vienom idegis nueina tolygiai, o kitom plemais. nu netikiu nors tu ka, kad cia tarkim del to, kad prasciau nusisveiioda  doh.gif  schmoll.gif

O sunfx purskia zmogus ar masina?

As visai noreciau, pabandyt, kaip tik ir proga bus, bet bijau, kad tais plemais nebutu... nes tada i baliu eit plemuotai ne kas butu  biggrin.gif  o tarkim pasibandy is pradziu viena karta paziuret ,kaip ten viskas vyktsa ir jei patiks antra karta gail apinigu  g.gif
Ex na as vis pabandysiu nusipurksti, labai jau idomu. bet ,matyt,po baliaus biggrin.gif

SunFx purskia zmogus, plemai buna jeigu ne tolygiai nusisveiti oda arba jeigu blogai nupurskia thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, noriu patarimo: laukiuosi, todel eiti i soliariuma negaliu, o einam i vestuves geguzes 29d., tai reik kazkaip idegti, galvoju apie ta purskima, gal kas gali rekomenduoti kazkoki salona ar ka nors Kaune arba Vilniuj ir pries kiek dieneliu man geriausiai nusipurksti g.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gundia @ 2010 05 05, 20:55)
Mergaites, noriu patarimo: laukiuosi, todel eiti i soliariuma negaliu, o einam i vestuves geguzes 29d., tai reik kazkaip idegti, galvoju apie ta purskima, gal kas gali rekomenduoti kazkoki salona ar ka nors Kaune arba Vilniuj ir pries kiek dieneliu man geriausiai nusipurksti g.gif Aciu 4u.gif

aš siūlyčiau iš pradžių nueiti prieš vetuves išbandyti,kad žinotume kas tai yra,ko galite tikėtis ir pnš. Vilniuje siūlyčiau Ozo La Bamba. Kaune kiek žinau vienas geriausių SunFX
Atsakyti