Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

O tu būtent į tą saloną eisi? ax.gif Nes mano draugė buvo ten,tai labai patenkinta rezultatu,sakiau ir aš ten apsilankysiu,tik reikia,kad vyras į Vilnių nuvežtų.

Tai kad uzejau i ju puslapi, nei adreso, nei telefo Vilniaus nera. Ir kainu nera g.gif
Atsakyti
Buvau Labamboj žiemą, man labai patiko, tik kad kūno kvapas po procedūros siaubingas doh.gif man ir po soliariumo nepatinka, norisi kuo greičiau į dušą. Bet šiaip super, oda greitai patamsėja ir laikosi apie saviatę mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as isigijau SunFx purskimo aparata is Kauno studijos thumbup.gif wub.gif tai bet akda ir bet kur mane vyras purskalioja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 11 12, 15:26-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 11 12, 15:26)
Sveikos merginos, as isigijau SunFx purskimo aparata is Kauno studijos  thumbup.gif  wub.gif tai bet akda ir bet kur mane vyras purskalioja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kokia kaina to aparato? biggrin.gif
Atsakyti
labuka,
ar teko bandyti su savaiminiu idegiu That'so? Taigi galiu pasakyti, kad uz ji geresniu nera thumbup.gif , soliariumo studijuose galima nusipirkti, as pirkau Siauliuose Sontileje, kai issipurskiau jis man laikesi 5 dienas ir palaipsniui graziai nusiplove be jokiu demiu, biggrin.gif kas svarbiausia jis yra su aliejuku kuris neduoda issausinti veido, ir labai jo grazus atspalvis, ne kaip kokios nivejos ar dar kokiu... doh.gif Esu bandziusi Dior firmos savaimini krema, visiskai jokio atspalvio negavau. verysad.gif
tikrai verta ji nusipirkti as esu sviesiaplauke tai man geriau That'so Clear thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aneil... @ 2009 11 14, 17:52)
labuka, 
ar teko bandyti su savaiminiu idegiu That'so? Taigi galiu pasakyti, kad uz ji geresniu nera  thumbup.gif , soliariumo studijuose galima nusipirkti, as pirkau Siauliuose Sontileje, kai issipurskiau jis man laikesi 5 dienas ir palaipsniui graziai nusiplove be jokiu demiu, biggrin.gif  kas svarbiausia jis yra su aliejuku kuris neduoda issausinti veido, ir labai jo grazus atspalvis, ne kaip kokios nivejos ar dar kokiu...  doh.gif Esu bandziusi Dior firmos savaimini krema, visiskai jokio atspalvio negavau. verysad.gif
tikrai verta ji nusipirkti as esu sviesiaplauke tai man geriau That'so  Clear thumbup.gif

o tamsiaplaukem netinka? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tinka tinka, tik tiek,kad sviesiaplaukem labiau tinka clear, tamsiaplaukem darka patarciau smile.gif
Atsakyti
ir as isbandziau ta purskiama. Na galiu pasakyt, norint greito efekto - liux, bet man nepatiko, kad nusiplauna demem.... zodziu rankos labai negraziai man atrode, kaip purvinos biggrin.gif ar jums toks pat efektas?
Atsakyti
QUOTE("delfinuke" @ 2009 11 17, 22:18)
ir as isbandziau ta purskiama. Na galiu pasakyt, norint greito efekto - liux, bet man nepatiko, kad nusiplauna demem.... zodziu rankos labai negraziai man atrode, kaip purvinos biggrin.gif ar jums toks pat efektas?

man buvo nupurske veida, tai kai nusiprausiau,irgi atrode kaip purvinas blush2.gif lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
O jus daretes pilinga pries eidamos? Nes kiek skambinau pasiteiraut, taivisur sake pilinga reik pasidaryt.
Ir dar, ar jus automatineje kabinoje pusketes ar darbuotoja purske?
Kiek kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pompea: 19 lapkričio 2009 - 20:43
QUOTE(pompea @ 2009 11 19, 22:42)
O jus daretes pilinga pries eidamos? Nes kiek skambinau pasiteiraut, taivisur sake pilinga reik pasidaryt.
Kiek kainavo?

man purske veida soliariumo darbuotoja, ta diena buvo nemokamai thumbup.gif , o kiek siaip kainuoja tai nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pompea @ 2009 11 19, 21:42)
Kiek kainavo?

Aha, as ejau pasidariusi pilinga smile.gif Labai graziai atrodziau ir nuotraukos super gavosi rolleyes.gif Nu ir nusiplove normaliai, bet cia gal todel, kad pries purskima pora kartu pasideginti buvau nuejusi g.gif
Man patiko smile.gif
Atsakyti