Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

QUOTE(vetruze @ 2009 07 17, 11:48)
kad teplioja drabuzius,net per seminara sako,netikiu,kad cia kazkam nieko neistepliojo,nes mano irgi visi drabuziai buvo nudazyti

gal tiesiog ant tamsiu netaip matosi (arba isvis nesimato) ? nes ant sviesiu tai 100proc. tepa
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 07 17, 10:48)
kad teplioja drabuzius,net per seminara sako,netikiu,kad cia kazkam nieko neistepliojo,nes mano irgi visi drabuziai buvo nudazyti

Man tik po nupurškimo teko skalbti palaidinę (tiesa, ji buvo tamsi), bet ir tai tik skalbiant pamačiau, kad teka rudas vanduo. O kitom dienom, viskas ok, su šviesiais rūbais vaikščiojau ir viskas gerai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo normajean: 17 liepos 2009 - 19:52
QUOTE(normajean @ 2009 07 17, 21:51)
Man tik po nupurškimo teko skalbti palaidinę (tiesa, ji buvo tamsi), bet ir tai tik skalbiant pamačiau, kad teka rudas vanduo. O kitom dienom, viskas ok, su šviesiais rūbais vaikščiojau ir viskas gerai buvo.

kitom dienom ir man ok buvo smile.gif matyt ant rubu lieka tai kas nesusigeria i oda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 07 14, 17:17)
na praejo mano svente,zinote niekas net ir nepastebejo kad idegus esu ar panasiai  unsure.gif  foto irgi gal nedesiu nes nieko nesimato,paprasta siek tiek irudusi oda  ( na as ir nebuvau visiskai balta).
Vat... vienu zodziu labai nusivyliau La Bambos purskiamu idegiu,nes jo net nesimato ir niekas jo nepastebejo,o uz tuos isleistus vejais 60lt + gavau suteptus rubus ir patalyne  verysad.gif

Kaip keista unsure.gif gal tikrai pakankamai ruda buvai, tai ir to idegio daugiau niekas nepastebejo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 18, 15:44)
Kaip keista  unsure.gif  gal tikrai pakankamai ruda buvai, tai ir to idegio daugiau niekas nepastebejo..  g.gif

o as manau kad geriau reikejo ne automatinej kabinoj purkstis o kad darbuotoja nupurkstu g.gif
Atsakyti
Nu geras, dar toks dalykas kaip nupurškimas yra bigsmile.gif Aptikau aukso kasyklą thumbup.gif Nes galvojau, kad aš jau pasmerkta būti balta.(į soliariumus nevaikštau) Būtinai kada nors reikės išbandyti. Tik vat galvoju, ką daryt būsimai nuotakai, kuri į soliariumą eit negali, bet nori savo šventės dieną būt įdegus? (nes purškimas tai tepa)
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 08 05, 23:48)
Nu geras, dar toks dalykas kaip nupurškimas yra  bigsmile.gif  Aptikau aukso kasyklą thumbup.gif  Nes galvojau, kad aš jau pasmerkta būti balta.(į soliariumus nevaikštau) Būtinai kada nors reikės išbandyti. Tik vat galvoju, ką daryt būsimai nuotakai, kuri į soliariumą eit negali, bet nori savo šventės dieną būt įdegus? (nes purškimas tai tepa)

purskiamas tik pirmom dienom tepa mirksiukas.gif tai geriausia kokios 2 dienos iki vestuviu nusipurksti ir viskas gerai bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 08 06, 11:03)
purskiamas tik pirmom dienom tepa  mirksiukas.gif  tai geriausia kokios 2 dienos iki vestuviu nusipurksti ir viskas gerai bus  smile.gif

Ir tikrai paskui nebetepa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(klimte @ 2009 06 25, 12:56)
Sveikutes 4u.gif
O ar yra tokiu kurios isbandziusios tiek la bambos tiek mississippi'es purskima viso kuno? kuri patartumet labiau? blush2.gif  ir kokia kaina?  rolleyes.gif

as praeitais metais purskiausi la bamboj ax.gif kadangi esu baltaode ir po soliarumu mane demem visa ismeto, tai man buvo vienintele galimybe buti nors kiek rudesnei bigsmile.gif
bet siaip minusai tokie, kad pradeda plautis demem po kurio laiko doh.gif ir dar vienas neigiamas dalykas, kad mano nagai buvo rudo atspalvio koki menesi (isivaizduoju, kad kai purske, tai ir i nago plokstele isigere) doh.gif ta laika turejau ryskiai juos lakuot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Achilles @ 2009 08 06, 12:27)
Ir tikrai paskui nebetepa?  smile.gif

Nezinau kaip kituose salonuose,as purskiausi La Bamboje tai pirma diena tepe,o kita diena man reikejo sviesia sukne detis tai tikrai nic niekur nebuvo istepta mirksiukas.gif
Atsakyti
purskiausi viena karta La bamboje, daugiau niekada schmoll.gif istepliojo drabuzius, nagai kazkaip nusidaze, o idegio beveik nesimate schmoll.gif nusivyliau labai labai...
Atsakyti
QUOTE(agne.za @ 2009 08 25, 13:18)
purskiausi viena karta La bamboje, daugiau niekada schmoll.gif  istepliojo drabuzius, nagai kazkaip nusidaze, o idegio beveik nesimate schmoll.gif  nusivyliau labai labai...

Kurioj La Bamboj pursketes? autamatinej kabinoj ar zmogus purske?
Atsakyti