Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

QUOTE(normajean @ 2009 07 12, 20:03)
Aš vis dar atrodau gana ruda, bet kai ėjau purkštis tai jau buvau šiek tiek įdegusi soliariume, tikrai nebuvau balta kaip toje nuotraukoje praeitame puslapyje. Tikrai nerekomenduočiau purkštis tą pačią dieną, kai eisite į kokią šventę biggrin.gif

Kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaja @ 2009 07 13, 20:04)

Siaip kiek domejausi, tai reikia leisti idegiui normaliai isigerti minimum 8 valandas ir tuo metu nesioti laisvesnius drabuzius ir juodus apatinius, nes tepa ir jei karsta diena trinasi i drabuzi, gali likti plemai. Is vakaro reikia pasidaryti gera pylinga. Rekomenduojama purksti 1-2 dienas pries numatyta svente, laikosi iki 9 dienu.
Atsakyti
QUOTE(Kaja @ 2009 07 13, 23:04)

Todėl, kad nenatūraliai atrodysite, kai išeisite, kaip negras biggrin.gif Be to, po 6 valandų reikia nusiprausti, tam, kad nusiplautų tai, kas neįsigėrė. Ir be to, išteps drabužius. Kitą dieną jau viskas gerai, gražiai atrodysite smile.gif O kūną prieš tai reikia būtinai nusišveisti ir depiliaciją pasidaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo normajean: 14 liepos 2009 - 15:08
na praejo mano svente,zinote niekas net ir nepastebejo kad idegus esu ar panasiai unsure.gif foto irgi gal nedesiu nes nieko nesimato,paprasta siek tiek irudusi oda ( na as ir nebuvau visiskai balta).
Vat... vienu zodziu labai nusivyliau La Bambos purskiamu idegiu,nes jo net nesimato ir niekas jo nepastebejo,o uz tuos isleistus vejais 60lt + gavau suteptus rubus ir patalyne verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lapelyte @ 2009 07 14, 15:16)
del pilingo tai ir as esu girdejus.

pilingas isties reikalingas
Atsakyti
o as gi sakiau geriau eit kur apipurskia su sun fx 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 07 14, 23:06)
o as gi sakiau geriau eit kur apipurskia su sun fx  4u.gif  verysad.gif

tai kad skambinau ir sake kad Vilniuje sunFX studija tik rugpjucio men atsidarys
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 07 14, 17:17)
na praejo mano svente,zinote niekas net ir nepastebejo kad idegus esu ar panasiai  unsure.gif  foto irgi gal nedesiu nes nieko nesimato,paprasta siek tiek irudusi oda  ( na as ir nebuvau visiskai balta).
Vat... vienu zodziu labai nusivyliau La Bambos purskiamu idegiu,nes jo net nesimato ir niekas jo nepastebejo,o uz tuos isleistus vejais 60lt + gavau suteptus rubus ir patalyne  verysad.gif
Papildyta:
pilingas isties reikalingas

nu va kaip gaila... verysad.gif keista, kad nieko nesimatė... nesu niekada bandžiusi kabinos, gal ten slėgis per žemas? ar stipriai purškė?
Kai mane purškė Bambos darbuotoja, tai stiprus slėgis purkštuvėlyje buvo ir tikrai akivaizdžiai buvau parudavusi.. o kelinto numerio dažais purškeisi? gal per šviesus dažas buvo?
Atsakyti
tikrai netiesa su sun fx purskia wilniuje,pwz kalwariju gatweje,nebent kalbi kad labamboje sun fx studija tik rugpjuti atsidarys,yra netik kalwariju gatwei,bei akropoli jai neklystu su sun fx purskia,tad tawe blogai informawo,bei matos kad neskaitei tos temeles kur buwau idejus..
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2009 07 15, 21:51)
tikrai netiesa su sun fx purskia wilniuje,pwz kalwariju gatweje,nebent kalbi kad labamboje sun fx studija tik rugpjuti atsidarys,yra netik kalwariju gatwei,bei akropoli jai neklystu su sun fx purskia,tad tawe blogai informawo,bei matos kad neskaitei tos temeles kur buwau idejus..

skaiciau ir su suilele asmeniskai bendravau. skambinau as ten i kalvariju gatve-isjungtas telefonas,tada paskambinau i pagrindini sun fx (kaune) tai ir pasake kad tam kalvariju rugjputi atidarys, nes dabar tik irengineja.
Ir suilele bande man padeti bet neradome Vilniuje Sun FX!

Akropoly purskia Nail Bar ne su sunfx.
Papildyta:
QUOTE(Kaja @ 2009 07 15, 20:44)
nu va kaip gaila... verysad.gif keista, kad nieko nesimatė... nesu niekada bandžiusi kabinos, gal ten slėgis per žemas? ar stipriai purškė?
Kai mane purškė Bambos darbuotoja, tai stiprus slėgis purkštuvėlyje buvo ir tikrai akivaizdžiai buvau parudavusi.. o kelinto numerio dažais purškeisi? gal per šviesus dažas buvo?

tai va tame ir idomumas kad jokiu purskimo numeriu nebuvo doh.gif atejau sakau kokiu numeriuku mane purksite tai sako - cia nera jokiu numeriuku,vienas tik pagrindinis g.gif
Purske tikrai nestipriai,vos vos,labai svelniai. o va del slegio nieko negaliu pasakyti nes ten tiesiai is automatines kabinos purske,to purskimo buteliuko net nemaciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 16 liepos 2009 - 10:35
Mano įdegis jau lyg ir nusiplovė, šiaip beveik savaitę išlaikė, labai gražiai, tolygiai nusiplovė, nieko neišpurvino, esu tikrai patenkinta poveikiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(normajean @ 2009 07 17, 00:14)
Mano įdegis jau lyg ir nusiplovė, šiaip beveik savaitę išlaikė, labai gražiai, tolygiai nusiplovė, nieko neišpurvino, esu tikrai patenkinta poveikiu thumbup.gif

o man po nupurskimo visi rubai rudi buvo biggrin.gif
Atsakyti
kad teplioja drabuzius,net per seminara sako,netikiu,kad cia kazkam nieko neistepliojo,nes mano irgi visi drabuziai buvo nudazyti
Atsakyti