Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

Na ką, truputį bijojau, nes ėjau pirmą kartą. Paklausiau darbuotojos, ar nebūsiu kaip Rosas iš Draugų biggrin.gif Tai atsakė, kad visi to klausia, bet patikino, jog įdegis bus švelnus. Viskas automatizuota, tiesiog reikia klausyti, ką sako įrašytas balsas ir vykdyti. Tai aš ir vykdžiau. Greitai nupurskė, per kelias minutes. Iš pradžių iš vienos pusės, tada reikėjo apsisukti ir apipurškė iš nugaros. Po to vyko džiovinimas, pūtė vėjas iš tos kabinos, kuri yra atvira, beje.
Įdegis, bent jau kol kas, tikrai nėra tamsus, bet matosi, jog ,,įdegiau". Dabar dar laukiu, po valandos reikės nusiprausti, tada dar pažiūrėsim. Šiaip labai tolygiai nupurškė, nelimpa. Palaidinukė neišsitepė, tik tos dalelės įsigėrė, tai kai ploviau bėgo rusvas vanduo.
Kol kas esu patenkinta. Tačiau mano manymu, 60Lt už išpurškimą yra per daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(normajean @ 2009 07 09, 22:02)
Na ką, truputį bijojau, nes ėjau pirmą kartą. Paklausiau darbuotojos, ar nebūsiu kaip Rosas iš Draugų  biggrin.gif Tai atsakė, kad visi to klausia, bet patikino, jog įdegis bus švelnus. Viskas automatizuota, tiesiog reikia klausyti, ką sako įrašytas balsas ir vykdyti. Tai aš ir vykdžiau. Greitai nupurskė, per kelias minutes. Iš pradžių iš vienos pusės, tada reikėjo apsisukti ir apipurškė iš nugaros. Po to vyko džiovinimas, pūtė vėjas iš tos kabinos, kuri yra atvira, beje.
Įdegis, bent jau kol kas, tikrai nėra tamsus, bet matosi, jog ,,įdegiau". Dabar dar laukiu, po valandos reikės nusiprausti, tada dar pažiūrėsim. Šiaip labai tolygiai nupurškė, nelimpa. Palaidinukė neišsitepė, tik tos dalelės įsigėrė, tai kai ploviau bėgo rusvas vanduo.
Kol kas esu patenkinta. Tačiau mano manymu, 60Lt už išpurškimą yra per daug doh.gif

dziaugiuosi kad tau patiko smile.gif nebijosiu eit sekmadieni smile.gif vienas dalykas tik man idomus kodel kabina atvira? blink.gif as tai be liemeneles norejau nusipurksti unsure.gif

ir dar- ten yra kazkokie idegio tamsumo lygiai? jei taip tai kuriuo nr.purskeisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 09 liepos 2009 - 21:17
Pati patalpa yra uždara, tik kabina atvira, tai viskas tvarkoj, gali būti nuoga smile.gif
Nėra jokių tamsumo lygių. Šiandien atrodau tikrai ruda biggrin.gif Gerai matosi, kad įdegusi biggrin.gif Įdomu per kiek laiko nusiplaus viskas.
Atsakyti
QUOTE(normajean @ 2009 07 10, 12:55)
Pati patalpa yra uždara, tik kabina atvira, tai viskas tvarkoj, gali būti nuoga smile.gif
Nėra jokių tamsumo lygių. Šiandien atrodau tikrai ruda biggrin.gif Gerai matosi, kad įdegusi  biggrin.gif Įdomu per kiek laiko nusiplaus viskas.

aa tai gerai tada,jau galvojau kad i mane puks o visi ziures biggrin.gif o idegis toks naturalus atrodo ar maosi kad netikras? as ten praeitam uslapy nuotrauka idejau tai tokio rudumo esi ar sviesesne? blush2.gif
Atsakyti
man kazkada drauge is airijos buvo atvezus toki diddeli flakoneli, kaip plauku lakas, dydzio. tai irgi vonioj atsistoji ir ishsipurski pati. visai gerai. tik reikia is toliau purksti, nes jei per arti subega, ir aiksu prasyt kad kas nugara ispurkstu. as veida kakla ziema pasipurksdavau:) nusiplauna per kelis kartus. lietuvoj nemaciau tokiu dalyku
Atsakyti
Purškiamas įdegis nusiplauna per savaitę visiškai. Realiai jau po keturių dienų išblunka verysad.gif
Aš purškiausi La bamboj už 80 Lt. Labai gražiai atrodo ant kūno, gaila, kad trumpai laiko. Tačiau la bamba pardavinėja tos pačios kosmetikos purškeklius ir kremus, su kuriais gali pati išsitepti. Aišku nesigauna taip lygiai ir gražiai kaip purškimas, bet visai neblogai. svarbiausia, kad atsiperka jau per vieną pirkimą thumbup.gif
Atsakyti
nu va o as ryt bandysiu ta nupurskima ziuresim kaip bus smile.gif tik man l bamboj sake kad 60lt kaina dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 07 06, 16:21)
Sveikos  smile.gif  ieskojau bet kazkaip neradau tokios temos,o klausimas man svarbus  g.gif
Ar bandete purskiama idegi? na kur salonuose nupurskia? As maciau yra tokia kabina La Bamboj, bet kazkaip nepaklausiau nei kainos nei efekto.... Ar ilgai lieka idegis? ar nenusipurskia dememis? atsiplauna paprastai ar irgi dememis?
Galvoju kaip cia geriau padarius, ar kokius 5 kartus i soliariuma nueiti ar nsipurksti? noriu buti idegusi sventes proga  smile.gif

tik nesumanyk pabandyti pries pacia svente,o jei negraziai gausis,bus sugadinta visa svente schmoll.gif ,jei planuoji pirkt,tai isbandyk kokia diena ir nuspresi kas geriau.nors man asneniskai atrodo geriau nueit pora kart i soliariuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 11 liepos 2009 - 11:10
QUOTE(julya @ 2009 07 11, 12:00)
nu va o as ryt bandysiu ta nupurskima ziuresim kaip bus  smile.gif  tik man l bamboj sake kad 60lt kaina dabar  g.gif

mane purškė darbuotoja, tai gal dėl to brangiau?

Nebijok, viskas bus gerai 4u.gif Tikrai fainai atrodo jau kitą dieną. PAti taip dariau - iš vakaro nusipurškiau, o kitą dieną važiavau į renginį. Visi labai gyrė, kad gražiai atrodau. aišku ir pastebėjo, kad įdegusi, bet gal dėl to, kad iš vakaro su visais mačiausi tongue.gif
Atsakyti
nu va jau po nupurskimo as smile.gif seip nustebau kad viskas vyko taaip trumpai apie 5min, pats purskimas max 1min. isejus idegio iskart nelabai pastebejau,bet va valanda praejo tai jau matau kad rudesne darausi smile.gif tikiuosi kaip ir sake po 6valandu busiu graziai tamsiai idegusi smile.gif idesiu foto kai praeis tos 6 valandos, paziuresim kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 07 10, 12:44)
aa tai gerai tada,jau galvojau kad i mane puks o visi ziures  biggrin.gif  o idegis toks naturalus atrodo ar maosi kad netikras? as ten praeitam uslapy nuotrauka idejau tai tokio rudumo esi ar sviesesne?  blush2.gif

Aš vis dar atrodau gana ruda, bet kai ėjau purkštis tai jau buvau šiek tiek įdegusi soliariume, tikrai nebuvau balta kaip toje nuotraukoje praeitame puslapyje. Tikrai nerekomenduočiau purkštis tą pačią dieną, kai eisite į kokią šventę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(normajean @ 2009 07 09, 21:02)
Na ką, truputį bijojau, nes ėjau pirmą kartą. Paklausiau darbuotojos, ar nebūsiu kaip Rosas iš Draugų  biggrin.gif Tai atsakė, kad visi to klausia, bet patikino, jog įdegis bus švelnus. Viskas automatizuota, tiesiog reikia klausyti, ką sako įrašytas balsas ir vykdyti. Tai aš ir vykdžiau. Greitai nupurskė, per kelias minutes. Iš pradžių iš vienos pusės, tada reikėjo apsisukti ir apipurškė iš nugaros. Po to vyko džiovinimas, pūtė vėjas iš tos kabinos, kuri yra atvira, beje.

O jei purkstu rankomis, isvis moketum 80 tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaja @ 2009 07 11, 12:28)
mane purškė darbuotoja, tai gal dėl to brangiau?

taip 4u.gif
Atsakyti