QUOTE(arana81 @ 2008 12 28, 18:23)
Na po purskimo proceduros kaip ir po veido valymo, i balius iskart neinama. Nors visa gyvenima nepamirsiu, kaip mano kosmetologe pasakojo apie nuotaka, kuri veido valyma pirmakart gyvenime pasidare vestuviu dienos isvakarese
Bet cia off-topic
Nezinau kur ejai, bet labai blogai padare, kad nepasivargino paaiskinti, kad po proceduros idegis formuojasi sesias valandas, kad reikia apsirengti laisvus tamsesnius drabuzius ir etc.
Juoda po purskimo niekada nebuvau, gal tavo oda tamsesne, nes mano nuo gimimo aristokratiska porcelianine
Idegti sauleje ar soliariume be sansu. Arba niekas nepaaiskino, kad yra du purskalai - tamsesnio gymio zmonems ir tokiems kaip as
Del vizualaus skirtumo tarp soliariuminio ir purskiamo idegio nezinau, bet buvusiam darbe soliariumine kolege pirmakart pamacius nieko nesuprato ir visaip bande isklausti, kaip man pagaliau pavyko soliariume idegti
Siaip i soliariuma vaikstau bent karta du per savaite, bet niekas nepasakytu, kad tai darau
Nes oda kaip ir buvo sviesi taip ir liko 

Nezinau kur ejai, bet labai blogai padare, kad nepasivargino paaiskinti, kad po proceduros idegis formuojasi sesias valandas, kad reikia apsirengti laisvus tamsesnius drabuzius ir etc.

Juoda po purskimo niekada nebuvau, gal tavo oda tamsesne, nes mano nuo gimimo aristokratiska porcelianine

Del vizualaus skirtumo tarp soliariuminio ir purskiamo idegio nezinau, bet buvusiam darbe soliariumine kolege pirmakart pamacius nieko nesuprato ir visaip bande isklausti, kaip man pagaliau pavyko soliariume idegti

Siaip i soliariuma vaikstau bent karta du per savaite, bet niekas nepasakytu, kad tai darau

o tai cia liecia tik ta profesionalu apipurskima salone? ar tas pats ir tom priemonem namu salygom? pvz That'so Sun makeup ?
Kazkaip niekur apie tai neraso, tikriausiai kol neisbandai - nesuzinosi.
Tai isispurski ir reikia laukti 8 val ir BUTINA eit maudytis?