Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

QUOTE(arana81 @ 2008 12 28, 18:23)
Na po purskimo proceduros kaip ir po veido valymo, i balius iskart neinama. Nors visa gyvenima nepamirsiu, kaip mano kosmetologe pasakojo apie nuotaka, kuri veido valyma pirmakart gyvenime pasidare vestuviu dienos isvakarese biggrin.gif  Bet cia off-topic biggrin.gif 
Nezinau kur ejai, bet labai blogai padare, kad nepasivargino paaiskinti, kad po proceduros idegis formuojasi sesias valandas, kad reikia apsirengti laisvus tamsesnius drabuzius ir etc. smile.gif
Juoda po purskimo niekada nebuvau, gal tavo oda tamsesne, nes mano nuo gimimo aristokratiska porcelianine smile.gif Idegti sauleje ar soliariume be sansu. Arba niekas nepaaiskino, kad yra du purskalai - tamsesnio gymio zmonems ir tokiems kaip as ax.gif
Del vizualaus skirtumo tarp soliariuminio ir purskiamo idegio nezinau, bet buvusiam darbe soliariumine kolege pirmakart pamacius nieko nesuprato ir visaip bande isklausti, kaip man pagaliau pavyko soliariume idegti biggrin.gif
Siaip i soliariuma vaikstau bent karta du per savaite, bet niekas nepasakytu, kad tai darau biggrin.gif Nes oda kaip ir buvo sviesi taip ir liko cool.gif

o tai cia liecia tik ta profesionalu apipurskima salone? ar tas pats ir tom priemonem namu salygom? pvz That'so Sun makeup ?
Kazkaip niekur apie tai neraso, tikriausiai kol neisbandai - nesuzinosi.
Tai isispurski ir reikia laukti 8 val ir BUTINA eit maudytis?

Atsakyti
Buvau ir as nusipurskusi tuo idegiuku , tik purskaiusi ne visa kuna , o tik veida ir dekolte. Na mano oda yra misri , tai man laike tik 2-3 dienas, poto ismete dememis sad.gif
Papildyta:
QUOTE(olialiaa @ 2009 02 23, 12:51)
o tai cia liecia tik ta profesionalu apipurskima salone? ar tas pats ir tom priemonem namu salygom? pvz That'so Sun makeup ?
Kazkaip niekur apie tai neraso, tikriausiai kol neisbandai - nesuzinosi.
Tai isispurski ir reikia laukti 8 val ir BUTINA eit maudytis?

Purskiausi salone, tas skystis kuriuo purske tai ten kazkoks biciu produktas... del namu salygu tai net nezinau smile.gif 8walandos skirtos, kad idegis geriau isigertu ir pasiskirstytu, rekomenduotina nesimaudyti tas 8 valandas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintariukasss: 08 kovo 2009 - 02:03
QUOTE(gintariukasss @ 2009 03 08, 03:03)
Buvau ir as nusipurskusi tuo idegiuku , tik purskaiusi ne visa kuna , o tik veida ir dekolte. Na mano oda yra misri , tai man laike tik 2-3 dienas, poto ismete dememis sad.gif
Papildyta:

Purskiausi salone, tas skystis kuriuo purske tai ten kazkoks biciu produktas... del namu salygu tai net nezinau smile.gif 8walandos skirtos, kad idegis geriau isigertu ir pasiskirstytu, rekomenduotina nesimaudyti tas 8 valandas  mirksiukas.gif

Turiu pati ta SunFX masina isigijusi namuose, purskiuosi visa kuna. idegio laikymas priklauso nuo to kaip paruosi oda pries purskima ir kaip priziuri po purskimo. As dazniausiai isbunu ilgiau nei 8 val. laba iskiriasi idegis jeigu nepriziuri jo.
Atsakyti
Bandziau St Tropez purskiama idegi (ne LT) - nepatiko. Nupurskus vis tiek tas 5-8 val oda atrodo demeta, biski lipni, kvapas ne itin malonus; jei vakare issipurski po to visa patalyne reik skalbt, geriausias idegis buna po 3 dienu ir man laiko tik savaite. Nelabai graziai apie ****** ir delnus nusipurskia. Bet jei tuo nepiktnaudziaujant manau tai vis tik sveikiau negu i soliariuma vaikscioti
Atsakyti
QUOTE(BlueFire @ 2009 03 15, 01:33)
Bandziau St Tropez purskiama idegi (ne LT) - nepatiko. Nupurskus vis tiek tas 5-8 val oda atrodo demeta, biski lipni, kvapas ne itin malonus; jei vakare issipurski po to visa patalyne reik skalbt, geriausias idegis buna po 3 dienu ir man laiko tik savaite. Nelabai graziai apie ****** ir delnus nusipurskia. Bet jei tuo nepiktnaudziaujant manau tai vis tik sveikiau negu i soliariuma vaikscioti

Isbandyk SunFx ir galesi palyginti juos mirksiukas.gif
Atsakyti
O LT atlieka sia procedura? apgamiukams nekenkia? blush2.gif kokia kaina? aciu wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 21, 16:51)
O LT atlieka sia procedura? apgamiukams nekenkia? blush2.gif  kokia kaina? aciu wub.gif  bigsmile.gif

Sveika, jeigu tu klausi apie SunFx tai Kaune yra salonas SunFX. Kaina jeigu nepasikeite 65lt visam kunui.

Nekenkia nei apgamams, nei nescioms......... Atsakau uz kokybe, jeigu darysi viska kaip reikia wink.gif
Atsakyti
Eisiu kita savaite,o kiek islieka? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 24, 18:51)
Eisiu kita savaite,o kiek islieka? wub.gif

Islikimas priklauso nuo to kaip priziuresi.

Pries pora savaiciu mane vyras nupurske 1 numeriuku (ziemai rekomenduotinas) ir siandien tik veiduka pakartotinai nusipurksiu ir viskas. Visas idegis islikes wink.gif

Papildyta:
smile.gif+2009 03 25, 16:46-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 03 25, 16:46)
Islikimas priklauso nuo to kaip priziuresi.

Pries pora savaiciu mane vyras nupurske 1 numeriuku (ziemai rekomenduotinas) ir siandien tik veiduka pakartotinai nusipurksiu ir viskas. Visas idegis islikes wink.gif

Labai gerai nusisveisk kuna ir veida ir netepk jokiu kremu bei jokiu pazastims dezodorantu. Geriausia butu jeigu nusisveistum ta pacia diena ir eitum is kart purkstis. Bet nieko tokio jeigu ir kita diena po nusisveitimo nueisi wink.gif
Atsakyti
o tai vilniuje kur nors atlieka tokia procedura ar tik kaune g.gif ?
Atsakyti
Pernai,kai buvau nestuke.gif ėjau išsipurkšti,tai neduok D,visą plėmais išmėtė mirksiukas.gif vietom tamsiau,vietom šviesiau,ten kur tamsiau,tai tokia tamsiai tamsiai morkinė gavosi.Purškiausi ketvirtadienį,o šeštadienį vestuvės mano buvo,tai kai penktadienį pamačiau save,tai vos šoko negavau.Nuėjau atgal pas juos,tai pusę sumos grąžino(nors neprašiau to,prašiau tik ką nors daryti,kad nebūčiau tokia plėmuota) ir perpurškė iš naujo.Tada jau suvienodėjo,bet ir tai vietom matėsi,kad nelygiai išpurkšta.O ta moteris dar pasakė,kad ant mūsų išbandė(ėjom su pussesere purkštis,tai ir jai plėmais gavosi) naujas priemones,nes jų buvo pasibaigę,laukė,kol atsiųs iš Amerikos,o čia nusipirko iš kito salono doh.gif
Tuo metu,kai buvau nestuke.gif ,tai buvo vienintelis būdas atrodyti gražiai įdegus,o gavosi..........
Papildyta:
QUOTE(teresiukas3 @ 2009 03 25, 22:03)
o tai vilniuje kur nors atlieka tokia procedura ar tik kaune g.gif ?

Aš Akropolyje purškiausi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Munix: 25 kovo 2009 - 22:10
gundo mane tokia procedura bet labai bijau kad nenueitu demem,visi savaimonio idegio kremai tai nueina demem kiek tik nebandziau doh.gif
Atsakyti