Įkraunama...
Įkraunama...

Purškiamojo įdegio procedūra

smile.gif+2009 01 14, 14:36-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 01 14, 14:36)
O koky tu rekomendavai?

Puslapio viršuje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 01 14, 15:45)
Puslapio viršuje  doh.gif

Aisq, ten ne SunFx.
Atsakyti
smile.gif+2009 01 14, 14:49-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 01 14, 14:49)
Aisq, ten ne SunFx.

O iš kur čia tokios žinios? Tu platini tuos aparatus? g.gif
Atsakyti
Visoms kam atsibodo soliariumai, rekomenduoju pacioms issipurksti su "That'so" Dark savaiminio idegio flakonas apie 80lt. Paprasta naudoti, graziai tolygiai pasiskirto ir jokiu demiu o svarbiausiai ne oranzines o tamsiai sokoladinis idegis! Nepakeiciamas dalykas, veida dekolte purskiuosiu kas tris dienas, atrodau kaip buciau pastovi soliariumo lankytoja, bet ne per dazna smile.gif Is tikruju labai naturaliai ir labai graziai atrodo, nereikia net ta diena nieko tepti jokios pudros, nes veidas ir taip spindintis atrodo.. p.s pirkau "La Bamboje"..
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 01 14, 15:54)
O iš kur čia tokios žinios? Tu platini tuos aparatus?  g.gif

Atsiprasau, taip jie turi, neperseniausiai isigijo SunFx sistema. Ne, as neplatinu.
Atsakyti
smile.gif+2009 01 14, 18:07-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2009 01 14, 18:07)
Atsiprasau, taip jie turi, neperseniausiai isigijo SunFx sistema. Ne, as neplatinu.

Na jau senokai biggrin.gif Bet nesvarbu, tik šiaip įdomu, jei neplatini, tai iš kur tokios žinios - neturi, neseniai įsigijo.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 01 14, 19:32)
Na jau senokai  biggrin.gif Bet nesvarbu, tik šiaip įdomu, jei neplatini, tai iš kur tokios žinios - neturi, neseniai įsigijo.... cool.gif

Kai as pirkau masina tai man sake, kad daugiau nera Kaune kas purskia SunFx, kai pasakei kad ten purskia as pasidomejau del idomumo tik pas ta moteriske, kur pirkau savaji smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ADA @ 2009 01 14, 19:32)
Na jau senokai  biggrin.gif Bet nesvarbu, tik šiaip įdomu, jei neplatini, tai iš kur tokios žinios - neturi, neseniai įsigijo.... cool.gif

As jos neplatinu, be to ir ne LT gyvenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaxs @ 2009 01 14, 17:26)
Visoms kam atsibodo soliariumai, rekomenduoju pacioms issipurksti su "That'so" Dark savaiminio idegio flakonas apie 80lt. Paprasta naudoti, graziai tolygiai pasiskirto ir jokiu demiu o svarbiausiai ne oranzines o tamsiai sokoladinis idegis! Nepakeiciamas dalykas, veida dekolte purskiuosiu kas tris dienas, atrodau kaip buciau pastovi soliariumo lankytoja, bet ne per dazna smile.gif Is tikruju labai naturaliai ir labai graziai atrodo, nereikia net ta diena nieko tepti jokios pudros, nes veidas ir taip spindintis atrodo.. p.s pirkau "La Bamboje"..

O tas "idegis"nenusiplauna plemais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaxs @ 2009 01 14, 17:26)

Neseniai nusipirkau ir as. Bet kol kas dar neapsisprendziau ar geras dalykas biggrin.gif
Mano pastebejimai butu tokie-naudoti tikrai lengva, bet bent jau man kai purskiuosi pakliuna siek tiek ant plauku, ir tose vietoje juos kiek patamsina (mano sviesus plaukai) doh.gif
Ir sakyciau kemsa poras ir siek tiek sausina oda. Kvapas toks pobjauris kaip ir visu savaiminiu, bet kol kas atrodo nusiplaudineja lygiai rolleyes.gif Visam kunui naudoti nebandziau, idomu, bet nesiryztu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2009 01 15, 10:07)
Neseniai nusipirkau ir as. Bet kol kas dar neapsisprendziau ar geras dalykas biggrin.gif
Mano pastebejimai butu tokie-naudoti tikrai lengva, bet bent jau man kai purskiuosi pakliuna siek tiek ant plauku, ir tose vietoje juos kiek patamsina (mano sviesus plaukai) doh.gif
Ir sakyciau kemsa poras ir siek tiek sausina oda. Kvapas toks pobjauris kaip ir visu savaiminiu, bet kol kas atrodo nusiplaudineja lygiai rolleyes.gif Visam kunui naudoti nebandziau, idomu, bet nesiryztu smile.gif

As irgi esu sviesi ir niekad nepakliuna ant plauku, kai purskiesi salone duoda kepuraite, o namu salygomis irgi viskas ciki piki gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
O TAS "That'so" Dark ĮDEGIS AR TINKA YPAČ ŠVIESIOMS?AR NEATRODYS PERNELYG NENATURALIAI?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedras dangus: 31 sausio 2009 - 19:56
QUOTE(giedras dangus @ 2009 01 31, 19:55)
O TAS "That'so" Dark  ĮDEGIS AR TINKA YPAČ ŠVIESIOMS?AR NEATRODYS PERNELYG NENATURALIAI?

Man irgi aktualus toks klausimas.
Maciau kad yra Dark ir Clear. Tai greiciausiai sviesiaodem geriau tas antras.
Atsakyti