QUOTE(JaNNeTe @ 2008 04 16, 06:15)
O jums nesigauna labai riebūs pyragėliai iš sluoksniuotos tešlos? Paskutinį kartą kai kepiau naudojau geltoną pakelį sluoksniuotos bemielės tešlos, įdarui dėjau varškytę, na bet tokie riebūs gavosi.... net nebeskanu. Anksčiau dar esu dariusi iš mėlyno pakučio bemielės sloksniuots tešlos, tai kiek pamenu žymiai skaniau buvo. Bet ant pakuočių tai tokia pati sudėtis tų tešlų, tai taip ir nesupratau, ką ten su ta tešla blogai padariau
O jus kuria dažniausiai naudojat?
As nezinau,pas mus yra vien tik su sviestu,ir gal maisyta su margarinu,tai as perku ta maisyta.Tai neriebu.As net "Napoleona" is tos teslos darau,gaunasi labai skanus,tie lapai buna tokie traskus,issipute