Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Akropolina @ 2008 05 24, 00:06)
Stai mano issvajotieji vafliai, pagaliau  wub.gif :

Iskart jura pries akis lotuliukas.gif Kazkaip man tie vafliai butent su pajuriu asocijuojasi blush2.gif
Atsakyti
daividija blink.gif triufeliai thumbup.gif , o jau varskes tortas wub.gif , laaaabai noriu, ka daryt unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2008 05 24, 08:53)
Pagal kokį receptą kepei vaflius? Jie gavosi minksti ar trapūs? Atrodo tai super skaniai 4u.gif


Receptas is instrukcijos knygutes. Minksti stori vafliai, pavirsius siek tiek traskantis.
Tradiciniai vafliai (6–10 vaflių)
1,5 puodelio pieno
3 kiaušiniai
7 valgomieji šaukštai aliejaus
1,75 puodelio miltų
1 valgomasis šaukštas cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1/2 arbatinio šaukštelio druskos
Sudėkite birius produktus į vidutinio dydžio dubenį. Atskirkite kiaušinių baltymus nuo trynių. Plakite kiaušinių baltymus, kol sutirštės. Supilkite kiaušinių trynius, aliejų ir pieną į dubenį. Maišykite, kol tešloje neliks gumuliukų. Mentele atsargiai įmaišykite kiaušinių baltymus į tešlą. Kepkite vaflius.
Variantas: taip pat vietoje baltų miltų galite naudoti rudus (rupiai maltus kvietinius miltus) . Ruduose miltuose yra daugiau skaidulų.Vaflius patiekite su kaimišku sūriu ir šviežiais vaisiais.
Papildyta:
QUOTE(Apelsinmediss @ 2008 05 24, 09:26)
Tai kad ir Lietuvoj pilna  biggrin.gif .


Lietuvoj visur kur paziuri pigiu markiu cirviniu blynu vaflines. O as ieskojau ne Nordic tipo vaflines, o Belgian. Kad butu staciakampiai, stori vafliai. Ir mano svajone issipilde wub.gif . Dabar reikia rinkti receptus, kol atrasiu pati pati geriausia.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 05 23, 21:29)
LABUSKA,keksai puikus thumbup.gif
O cia mano varskinis pyragasuser posted image
user posted image
user posted image
receptas tikra yra,anksciau buvau idejusi,tik si karta nedejau razinu,o ant virsaus uzdejau braskiu(nusiziurejau nuo aguoneles lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif ) ir uzpyliau torto glaisto,galima zele.Gaivumas wub.gif Su vaikais surijom didziausia gabala blush2.gif

Nu.........ibitute........kaip skaniai ir gražiai atrodo unsure.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 24, 09:13)
daividija blink.gif triufeliai  thumbup.gif , o jau varskes tortas wub.gif , laaaabai noriu, ka daryt unsure.gif  lotuliukas.gif

blush2.gif Triufeliu neliko ne kvapo,o pyrago dar turiu,jei paskubesi tai dar ir tau teks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
zebra,aciu!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 05 24, 13:06)
blush2.gif Triufeliu neliko ne kvapo,o pyrago dar turiu,jei paskubesi tai dar ir tau teks lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif


tai kad nuo manes iki taves gabalas kelio, nespesiu, geriau imesk recepta tai gal isdrisiu pasidaryti ax.gif o tu braskes dedi kai tortas jau iskepes ir atveses? sudedi braskes ir uzpili karstu glaistu? paaaiskink neismanelei blush2.gif

beje taviskiai uz maniskis tik 10 dienu vyresni bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 24 gegužės 2008 - 13:39
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 24, 11:38)
tai kad nuo manes iki taves gabalas kelio, nespesiu, geriau imesk recepta tai gal isdrisiu pasidaryti ax.gif o tu braskes dedi kai tortas jau iskepes ir atveses? sudedi braskes ir uzpili karstu glaistu? paaaiskink neismanelei blush2.gif

beje  taviskiai uz maniskis tik 10 dienu vyresni bigsmile.gif

Receptas 24 psl,sios temos,o braskes kai pyragas atvesta dedu.Glaista irgi pravesusi pyliau,nors kazkada uzpyliau zele irgi gerai buvo.Dar jis ten nelygiais krastais buvo,nupjaustinejau,tai vaikai suvalge visus trupinius lotuliukas.gif
tai musiskiai vienmeciai :lotuliukas:
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 05 02, 20:31)
varskes masei:
500g liesos varskes,
150g cukraus,
125ml pieno,
1 puodukas aliejaus(pilu maza kavos puoduka),
3 kiausiniai,
1 pokelis vanilinio pudingo,
razinu,
Pagrindui is visu produktu uzminkyti tesla ir ja iskloti i totines forma.
varskes masei:varske,cukru,alieju,piena,pudinga,trynius usmaisyti mikseriu,imaisyti razinas.Atskirai isplakti kiausiniu baltymus ir imaisyti i tesla.mase uzpilti ant pagrindo ir deti i ikaitinta orkaite.kepti 175 tem 50-60 min,kol virsus graziai pageltonuos.(As tikrinu mediniu pagaliuku,jei nelimpa,iskepes)

Aciu uz recepta, tik keleta klausimu ax.gif
1. pudinga tai reiskia nevirta, o miltelius sudeti?
2. Isplakti baltymus vienus su mikseriu ir supilti? o kada tryniu eile?

tik nesijuok, kad kvaili klausimai, nieko bendro su pyragais neturiu, nu bet taip graziai atrodo, kad galvoju surizikuosiu ir issikepsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2008 05 23, 20:56)
Na, tai pasidalink savo receptukais ir su mumis 4u.gif
Šiandien kepiau pyragą. Tikrai labai skanus ir vertas dėmesio. Be to, kas kart galima daryti vis kitokio skonio.
Taigi, receptas:
Pyragas su kapučino  (Originaliam recepte reikėjo žaliosios arbatos, bet aš suimprovizavau.)

Reikės
1 stiklinė stiprios kapučino kavos
1 stiklinė cukraus
3 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis sodos
žiupsnelis druskos
3 šaukštai uogienės
1,5 stiklinės miltų

Sodą nugesiname su actu.
Į kapučino kavą supilame aliejų, cukrų, druską, miltus, actą. Viską labai gerai išmaišome. Įdedame dalį uogienės. Išmaišome. Formą ištepame riebalais. Dedame dalį tešlos, tada uogienės, ir vėl tešlos. Kepame 200 C temperatūroje apie pusvalandį.


noriu sito su kava pyrago wub.gif 4u.gif tik kaip del kiausiniu? ju siame pyrage nereik? g.gif o tai ar jis tada vistiek purus bus? ar gal toks is kietesniu?
Atsakyti
QUOTE(Akropolina @ 2008 05 24, 00:06)
Na jus cia duodat, tokios grazios nuotraukos  4u.gif
O as gavau belgisku vafliu vafline. Tiesiog juokinga, sitoj valstybej vis ne kaip pas zmones, uzsienyje tokiu vafliniu pilna.

Stai mano issvajotieji vafliai, pagaliau  wub.gif :
wub.gif wub.gif jau belgiškų vaflių skanumas tai nerealus, o jei dar gautųsi tokie kaip ten pagal tradicinį receptą tai iš vis mirtis alyvose doh.gif


QUOTE(Nerytė @ 2008 05 24, 15:19)
Aciu uz recepta, tik keleta klausimu ax.gif
1. pudinga tai reiskia nevirta, o miltelius sudeti?
2. Isplakti baltymus vienus su mikseriu ir supilti? o kada tryniu eile?

galiu atsakyt ir iš savo kaip dariau, taip, pudingas nevirtas, tik milteliai, o aš trynius kai ištrinu su cukrum, tada dedu varškę, baltymai ant pačio galo, kai jau pilu į skardą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 24 gegužės 2008 - 14:40
QUOTE(Nerytė @ 2008 05 24, 12:19)
Aciu uz recepta, tik keleta klausimu ax.gif
1. pudinga tai reiskia nevirta, o miltelius sudeti?
2. Isplakti baltymus vienus su mikseriu ir supilti? o kada tryniu eile?

tik nesijuok, kad kvaili klausimai, nieko bendro su pyragais neturiu, nu bet taip graziai atrodo, kad galvoju surizikuosiu ir issikepsiu blush2.gif

Aha,miltelius,o trynius i ta varskes mase sudeti.As viska sudedu i viena dubeni,isplaku mikseriu,o tik baltymus ant galo isplaktus.

QUOTE(grange @ 2008 05 24, 12:39)
galiu atsakyt ir iš savo kaip dariau, taip, pudingas nevirtas, tik milteliai, o aš trynius kai ištrinu su cukrum, tada dedu varškę, baltymai ant pačio galo, kai jau pilu į skardą.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 05 20, 17:19)
Na o man gavos stai toks
user posted image

Panasumo nulis su tavo groziu cray.gif . Kaip tau taip graziai tas virsus gavos, toks iskilnotas? Skonis tai geras, toks dregnas.As dejau tarkuotu obuoliu su spanguolemis.Emiau puse normos ir kepiau 18cm formoj. Gal didesnej formoj grazesnis gautus  g.gif

Tavo kaip tik puikiai atrodo thumbup.gif Iškilęs toks. Mano kažkodėl plonytis liko g.gif Nors aš dariau iš pusę normos ir 24 cm formoj unsure.gif
O paviršius kaip toks mano gavosi, tai nelabai žinau mastau.gif Apskritai, neturėjau dar progos pakartoti to pyrago, bet būtinai darysiu, nes skonis man jo labai patiko smile.gif Gal kitaip išeis hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 24 gegužės 2008 - 16:31