Cia musu siandieninis desertas.labai skanus ir kaloringas

3 kiausininiu baltymai,
175g kepintu lazdyno riesutu,
175g rudojo cukraus,
250g mascarpones surio,
285ml grietineles,
3 v.s.Baileys ar kitokio kreminio likerio,
140g saldytu avieciu,
340g raudonuju serbentu drevuciu(uogienes)
Orkaite i kaitinti iki 190 temp.Lazdyno riesutus sukapoti.
baltymus isplakti iki standumo,po viena sauksta sudeti cukru.Sudeti puse riesutu ir metaliniu saukstu ismaisyti.Ant kepimo popieriaus nupiesti du vienodus skritulius(18 cm skersmens),Popieriu istiesti i truputi riebalais istepta skarda ir paskirstyti baltymu mase.kepti 30 min.Ir dar atsaldyti 30min,nenuimant popieriaus.
Kremui mascarpones suri ir grietinele su likeriu isplakti iki purumo.Avietes ir raudonuju serbentu uogiene sudeti i puoda ir pakaitinti,kol taps vientisa,perkosti.
Ant vieno morengo laksto uztepti trecdali kremo,uzpilti dali uogienes,uzdengti kitu lakstu,vel aptepti kremu,apipilti uogiene ir apibarstyti likusiais riesutais,Kelias val atsaldyti.Patiekiant dar uzpilti likerio

galima uzsaldyti.
P.S.as neturejau grietineles,tai idejau viena indeli(250g )liesos varskes ir kelis saukstus cukraus pudros.Uogienes emiau perpus maziau(ir tai man atrode per daug)