QUOTE(*Kristi* @ 2008 05 15, 20:19)
Sweikutes, noreciau siek info is jusu, ketinu kepti torta su biskvitu, ar galit man pasakyti, kaip reikia pasaryti ta pertepima, nes visnos sako kad reikia deti zeletinos, o kitos kad nea, pirma karta kepti ketinu, tai kazkaip geda bet nezinau
Žiūrint, iš ko planuoji pertepimą daryti. Jei kokia uogiene pertepsi, tai aišku į ją želatinos nereikia

Aš asmeniškai, kai pertepinėju biskvitą, tai pasidarau tokį kremą - išplaku indelį grietinėlės (riebi turi būti,kad išsiplaktų) ir į tą išplaktą įdedu indelį natūralaus jogurto, ta prasme be jokio skonio. Gaunas lengvas kremukas. Želatiną dedu tada, kai suvalgyt planuojama kitą dieną, o ne už kelių val. Bet tada supylus tą ištirpdytą želatiną iškart kremo netepk, palauk, kol apstings biški, nes jis labai prasiskiedžia ir būna bėgantis, neišeis papuošti tortuko, skęs papuošimai