As sian susipykau su savo orkaite Ji zaraza perdege, o as jau tesla padariau mieline . Kas jai bus? I saldytuva idejau, bet nezinau nezinau
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 14, 19:00)
As sian susipykau su savo orkaite Ji zaraza perdege, o as jau tesla padariau mieline . Kas jai bus? I saldytuva idejau, bet nezinau nezinau
jei idejai i maiseli, maiselis sprogs
QUOTE(rusaite @ 2008 05 14, 20:25)
jei idejai i maiseli, maiselis sprogs
Nea, i toki puoda plasmasini su dangciu
Prajuokinot labai
*Marija* kiek as zinau, tai mieline tesla saldytuve jau neauga
*Marija* kiek as zinau, tai mieline tesla saldytuve jau neauga
QUOTE(aguonele @ 2008 05 14, 21:27)
Zinau, kad neauga, bet ismest gaila, gal i mikrobange paskui pabandysiu ikist
QUOTE(aguonele @ 2008 05 14, 18:27)
Auga auga,as blynus kai kepdavau(mielinius),tesla idedavau i saldytuva,ir ji dar iskildavo ten Ir kita diena skanus blynai budavo.
Matai, o as kvailele galvojau kad ne gyveni ir mokais...
Oi jau cia jei uzeini, tai tikrai konors uzsigeidi vakar prisiziurejau tai siandiena puoliau kepti vyniotinius. Kadangi is manes kepeja ne kokia, tai Nusipirkau sluoksniuotos teslos, viena laksta apdejau obuoliais kita bananais susukai i ritineli ir stai kas gavosi
Tik va nesaldus gavosi, cukraus nepabarsciau
Tik va nesaldus gavosi, cukraus nepabarsciau
Sweikutes, noreciau siek info is jusu, ketinu kepti torta su biskvitu, ar galit man pasakyti, kaip reikia pasaryti ta pertepima, nes visnos sako kad reikia deti zeletinos, o kitos kad nea, pirma karta kepti ketinu, tai kazkaip geda bet nezinau
QUOTE(*Kristi* @ 2008 05 15, 20:19)
Sweikutes, noreciau siek info is jusu, ketinu kepti torta su biskvitu, ar galit man pasakyti, kaip reikia pasaryti ta pertepima, nes visnos sako kad reikia deti zeletinos, o kitos kad nea, pirma karta kepti ketinu, tai kazkaip geda bet nezinau
Žiūrint, iš ko planuoji pertepimą daryti. Jei kokia uogiene pertepsi, tai aišku į ją želatinos nereikia Aš asmeniškai, kai pertepinėju biskvitą, tai pasidarau tokį kremą - išplaku indelį grietinėlės (riebi turi būti,kad išsiplaktų) ir į tą išplaktą įdedu indelį natūralaus jogurto, ta prasme be jokio skonio. Gaunas lengvas kremukas. Želatiną dedu tada, kai suvalgyt planuojama kitą dieną, o ne už kelių val. Bet tada supylus tą ištirpdytą želatiną iškart kremo netepk, palauk, kol apstings biški, nes jis labai prasiskiedžia ir būna bėgantis, neišeis papuošti tortuko, skęs papuošimai
QUOTE(*Kristi* @ 2008 05 15, 20:19)
Sweikutes, noreciau siek info is jusu, ketinu kepti torta su biskvitu, ar galit man pasakyti, kaip reikia pasaryti ta pertepima, nes visnos sako kad reikia deti zeletinos, o kitos kad nea, pirma karta kepti ketinu, tai kazkaip geda bet nezinau
neaisku koki pertepima darysi, is ko?
gal kas turi tikra amerikietisko surio pyrago recepta