na man tai rodo ir ta ir ta nuotraukas, tikrai skaniai atrodo
QUOTE(inesasim @ 2008 05 07, 18:32)
O kokie ten ant virsaus pabarstukai? atrodo, kaip raudonieji ikrai
QUOTE(Masiania* @ 2008 05 07, 18:44)
O kokie ten ant virsaus pabarstukai? atrodo, kaip raudonieji ikrai
Atsakysiu, nors ir ne manęs klausia Tie "pabarstukai" atsiranda kepant pyragui, užtat toks ir jo pavadinimas "su rasa"
QUOTE(Mille @ 2008 05 07, 19:46)
Atsakysiu, nors ir ne manęs klausia Tie "pabarstukai" atsiranda kepant pyragui, užtat toks ir jo pavadinimas "su rasa"
Kaip idomiai nekart tokio nekepiau. reiketu kada pabandyt. Ir, beabejo, labai skanus?
QUOTE(Mille @ 2008 05 07, 17:46)
Atsakysiu, nors ir ne manęs klausia Tie "pabarstukai" atsiranda kepant pyragui, užtat toks ir jo pavadinimas "su rasa"
QUOTE(Masiania* @ 2008 05 07, 17:52)
Kaip idomiai nekart tokio nekepiau. reiketu kada pabandyt. Ir, beabejo, labai skanus?
tikrai labai skanus o dar ir paprastai bei greitai pagaminamas - tik reikia kantrybes sulaukti kol ataus
man pritruko
Jau ir recepteli spejau isstudijuot
QUOTE(Wild Flower @ 2008 05 04, 17:25)
Sveikos, saldomanės-kulinarės
Pasinaudojau jūsų diskusijomis ir iškepiau Mamos dienai varškės pyragą su pudingu - niam niam!
Pasinaudojau jūsų diskusijomis ir iškepiau Mamos dienai varškės pyragą su pudingu - niam niam!
gal galima sito pyragiuko receptuka...
labai skaniai jau jis atrodo
QUOTE(troliuke @ 2008 05 07, 21:15)
troliuke , mes ji seniai Islandijoje kepam .Ko nebeuzsuki pas mus ? Pagavau tave netycia .
zodziu.. mano visos dietos ties sita tema ir baigias
QUOTE(troliuke @ 2008 05 07, 22:15)
pavartyk pora puslapiu atgal ir rasi .