naaringiux, sakei kepsi tą varškės - pudingo skanėsta, parašyk kaip gavosi ir kokią varškę naudojai
QUOTE(Linucia @ 2008 05 04, 09:58)
naaringiux, sakei kepsi tą varškės - pudingo skanėsta, parašyk kaip gavosi ir kokią varškę naudojai
aš jau darymo procese, tik ką tešlos gabaliuką įmečiau į kamerą
kadangi po ranka neturiu blenderio, o tik mikserį, o su juo neišsiplaka tokia vienalytė masė, ir dar varškė paprasta, tai nusprendžiau virti pudingą....... žiūrėsim kaip gausis
labas rytas,
su mamyciu diena visas
as pasiskaitinejau jusu foruma ir issikepiau sakyciau gal kakavini pyraga kazkur buvo paminetas receptukas
skanaus
su mamyciu diena visas
as pasiskaitinejau jusu foruma ir issikepiau sakyciau gal kakavini pyraga kazkur buvo paminetas receptukas
skanaus
QUOTE(naaringiux @ 2008 05 04, 10:18)
aš jau darymo procese, tik ką tešlos gabaliuką įmečiau į kamerą
kadangi po ranka neturiu blenderio, o tik mikserį, o su juo neišsiplaka tokia vienalytė masė, ir dar varškė paprasta, tai nusprendžiau virti pudingą....... žiūrėsim kaip gausis
Nu kaip pavyko
*coliukeee* labai skaniai atrodo tavo pyragas
As tai susitepiau vaflius kondencuotu pienu (aciu Daividijai ) ir laukiu kaip skanu bus
As tai susitepiau vaflius kondencuotu pienu (aciu Daividijai ) ir laukiu kaip skanu bus
QUOTE(aguonele @ 2008 05 04, 13:56)
*coliukeee* labai skaniai atrodo tavo pyragas
Pas mus tokie vafliai vienam vakarui ir ilgai niekas nelaukia
QUOTE(Asio @ 2008 05 04, 13:44)
Nu kaip pavyko
šudinai...................................
tik išėmus iš orkaitės supratau, kad bus blogai, liulia liulia visas judėjo pyragas.... galvojau ištrauksiu, atvės ir gal sustings, deja.... atidariau tortinę ir viskas subliuško, kabinom šaukštais visą masę, kaip kokį jogurtą....
QUOTE(naaringiux @ 2008 05 04, 15:45)
šudinai...................................
tik išėmus iš orkaitės supratau, kad bus blogai, liulia liulia visas judėjo pyragas.... galvojau ištrauksiu, atvės ir gal sustings, deja.... atidariau tortinę ir viskas subliuško, kabinom šaukštais visą masę, kaip kokį jogurtą....
gaila...
Kitą kart nevirk pudingo
aš ir sugalvojau padaryt tiesą pasakius, nors nesiruošiau,nes nelabai išeina man tokie, bet šis gavos super tai va parašysiu kaip dariau:
receptas tas :
Varškes pyragas:
Tešla:pakelis sviesto,šaukštas grietines,1,5 stiklines miltu,šaukštelis kepimo milteliu.
Idaras:400-500g.varškes,stikline cukraus,2 kiaušiniai,3 šaukštai grietines,vanilinio pudingo pakelis.
Tešla:pakelis sviesto,šaukštas grietines,1,5 stiklines miltu,šaukštelis kepimo milteliu.
Idaras:400-500g.varškes,stikline cukraus,2 kiaušiniai,3 šaukštai grietines,vanilinio pudingo pakelis.
sviesto dėjau daug mažiau, grietinės 2 šaukštus kažkur į tešlą, miltų ir šiek tiek daugiau, ir cukraus mažiau, nors ir tai gavos per saldus man. pudingą dėjau grietinėlės skonio.jei rasčiau citrininio būtų iš vis super, nes dabar gal kiek saldokas.
tešlą padariau atskyriau pusiau, vieną į šaldiklį. tada pasidariau įdarą : Dėjau 2 pakelius neriebios optima linija varškės, nes tik tokia buvo kol kas. sudėjau į indą, tada įdėjau 3 šaukštus grietinės, išmaišiau ir pertryniau su blenderiu. tada sudėjau kepimo miltelius, cukrų, išplakiau 2 kiaušinius supyliau, ir pudingą tą. gavos šiaip tokia skysta masė, jau galvojau kad tikrai bus per skysta.
tada iškočiojau tešlą likusią, skardą patepiau sviestu ir pabarščiau džiuvesėliais, išklojau, dar ir ant kraštų liko. supyliau varškės masę. tada iš kameros sušalusią tešlą sutarkavau ir apibarsčiau ant viršaus, bet dalis sukrito biški į vidų, nes skysta ta masė. na ir į orkaitę.kepė kažkur 50 minučių. o rezultatas va:
gavos toks nemažas sakyčiau
pjūvis:
super, laaabai gardžiai ir gražiai atrodo
kepiau ir as siandien pyraga http://www.supermama...;#entry16028995 stai si citrinini pyraga.
man jis nu toks riebokas lyg, tarsi siek tiek velias valgant.
bet tas citrinos skonis man super megstu rugstele o svarbiausia,kad mamai patiko, juk jai ir kepiau ji
tik nemoku ikelti nuotraukos tiksliau sako,kad per didelis formatas, bet juk su telefonu fotkinau, tai nesuprantu
man jis nu toks riebokas lyg, tarsi siek tiek velias valgant.
bet tas citrinos skonis man super megstu rugstele o svarbiausia,kad mamai patiko, juk jai ir kepiau ji
tik nemoku ikelti nuotraukos tiksliau sako,kad per didelis formatas, bet juk su telefonu fotkinau, tai nesuprantu
Kadangi esu visiskai zalia pyragu kepime (esu kepus tik vienos rusies ), tai kepiau labai paprasta obuoliu pyraga pagal si recepta, tik cukraus maziau dejau, kazkur 3/4 stiklines: http://www.supermama...showtopic=82183
isejo labai skanus,net nesitikejau kad pavyks taip gerai
Cia tika iskeptas: http://www.ipix.lt/desc/74545781/
Veliau atvesus: http://www.ipix.lt/desc/84583904/
Padas atrodo juodas bet matyt del mobilaus kameros, is tiesu pats tas, pataikiau laiku isimt:)
Ir dar apliesiu karstu sokoladu, bet dar tevai negrizo, as prapjoviau paziuret kaip ten vidus Kaip manot ar iseitu ji pasildyti kaipnors? Nes nezinau kelinta tiksliai atvaziuos is kito miesto tai iskepiau iskart ji...:>
isejo labai skanus,net nesitikejau kad pavyks taip gerai
Cia tika iskeptas: http://www.ipix.lt/desc/74545781/
Veliau atvesus: http://www.ipix.lt/desc/84583904/
Padas atrodo juodas bet matyt del mobilaus kameros, is tiesu pats tas, pataikiau laiku isimt:)
Ir dar apliesiu karstu sokoladu, bet dar tevai negrizo, as prapjoviau paziuret kaip ten vidus Kaip manot ar iseitu ji pasildyti kaipnors? Nes nezinau kelinta tiksliai atvaziuos is kito miesto tai iskepiau iskart ji...:>
QUOTE(zebra @ 2008 05 03, 21:28)
Padariau rytdienai tortą.Jau rašiau šioj temoj apie medaus tortą,bet receptą vienam puslapy įdėjau,foto,kitam.Tai dabarį įdedu viską kartu.
Mano medaus tortas
Tešlai:
3 kiaušiniai
200gr sviesto
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė medaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
5 stiklinės miltų.
pertepimui:
grietinė700gr
cukrus
vanilinas,