Sitos temos neimanoma ramiai ziuret
QUOTE(aguonele @ 2008 05 01, 19:19)
na ir skanumėlis turėtų būti reiks būtinai išbandyti
Blynu tortas (recepta po keliu min. isversiu ir ikelsiu )
Papildyta:
iskepti lietinius:
Pienas 500 ml., 1 kiausinis, 2-3 v. s. aliejaus, 1/4 stiklines cukraus, druskos, 1/2 a. s. kepimo milteliu arba sodos, ir miltu, kad tesla nebutu tirsta.
kremas: grietine 700 ml. isplakti su 1 stiklin. cukraus ir 1 arb. s. vanil. cukraus.
Uogenes.
Bent para torciukas turetu pastoveti.
P.S. gaunasi apie 10 blynu (puse buvo suvalgyta...), dejau dar bananu ir grietineles standikli. Skanus ir neiprastas tortas Skanaus
o aš sekmadieni kepsiu varškės pyragą tą su pudingu... tikiuos viskas pavyks sklandžiai, neskaitant, kad čia bus pirmas blynas
O cia mano varskes pyragas su pudingu.Tikas darau kiek kitaip.Sita recepta turiu jau daug metu ir negaliu jo iskeist i kita nes labai skanus pyragas gaunasi
Pyragui reikes:
120g miltu,
60g cukraus,
60g sviesto,
1 kiausinis,
0,5 a.s. kepimo milteliu.
varskes masei:
500g liesos varskes,
150g cukraus,
125ml pieno,
1 puodukas aliejaus(pilu maza kavos puoduka),
3 kiausiniai,
1 pokelis vanilinio pudingo,
razinu,
Pagrindui is visu produktu uzminkyti tesla ir ja iskloti i totines forma.
varskes masei:varske,cukru,alieju,piena,pudinga,trynius usmaisyti mikseriu,imaisyti razinas.Atskirai isplakti kiausiniu baltymus ir imaisyti i tesla.mase uzpilti ant pagrindo ir deti i ikaitinta orkaite.kepti 175 tem 50-60 min,kol virsus graziai pageltonuos.(As tikrinu mediniu pagaliuku,jei nelimpa,iskepes)
Pyragui reikes:
120g miltu,
60g cukraus,
60g sviesto,
1 kiausinis,
0,5 a.s. kepimo milteliu.
varskes masei:
500g liesos varskes,
150g cukraus,
125ml pieno,
1 puodukas aliejaus(pilu maza kavos puoduka),
3 kiausiniai,
1 pokelis vanilinio pudingo,
razinu,
Pagrindui is visu produktu uzminkyti tesla ir ja iskloti i totines forma.
varskes masei:varske,cukru,alieju,piena,pudinga,trynius usmaisyti mikseriu,imaisyti razinas.Atskirai isplakti kiausiniu baltymus ir imaisyti i tesla.mase uzpilti ant pagrindo ir deti i ikaitinta orkaite.kepti 175 tem 50-60 min,kol virsus graziai pageltonuos.(As tikrinu mediniu pagaliuku,jei nelimpa,iskepes)
Laaaaaaaabai skaniai atrodo pyragas (jau copy padariau).Sakyk o svietas kambario temperaturos turi buti ar istirpintas?? Aciukas
QUOTE(aguonele @ 2008 05 02, 18:52)
Laaaaaaaabai skaniai atrodo pyragas (jau copy padariau).Sakyk o svietas kambario temperaturos turi buti ar istirpintas?? Aciukas
Kambario temperaturos,as tai imu is saldytuvo,supjaustau mazais gabaliukais ir sumaisau viska.
QUOTE(aguonele @ 2008 05 01, 20:19)
apsivalgymas
QUOTE(naaringiux @ 2008 05 02, 10:02)
o aš sekmadieni kepsiu varškės pyragą tą su pudingu... tikiuos viskas pavyks sklandžiai, neskaitant, kad čia bus pirmas blynas
O pudinga tai supilti tik miltelius is pakelio ar paruosta isvirta pudinga
QUOTE(_adlim @ 2008 04 23, 20:38)
as cia pasirodysiu visiska blondine ir neismanele , bet man neaisku... tai sis pyragas cia varskes ar su pudingu? ir kur rasti jo recepta tikslu,jei cia su pudingu? ryt laisva diena turiu, namie metos pakelis pudingo nuo neatmenamu laiku,labai noreciau ji ryt iskepti seimai
paaiskinkit man . busiu labai dekinga
paaiskinkit man . busiu labai dekinga
Turejau galvoje sita pyraga http://www.supermama...?...0842&st=156
QUOTE(Asio @ 2008 05 03, 11:47)
O pudinga tai supilti tik miltelius is pakelio ar paruosta isvirta pudinga
Pudingo virti nereikia, tik miltelius suberk
QUOTE(*Marija* @ 2008 05 03, 12:25)
Pudingo virti nereikia, tik miltelius suberk
Vakar iskepiau net du tokius pyragus, nes jau labai visiems patiko bet jis man nebuvo panasus i ta nuotraukoj, http://www.supermama...?...0842&st=156 todel ir iskilo toks klausimas nes as tik miltelius suberiau