Savaitgalį kepėm vyro gimtadieniui pyragą su varške ir persikais vietoj torto, tik nuotrauka gavos nekokybiška, nes per arti pritraukiau

Receptą radau pas save užrašuose, kažkada seniai berods jį išsitraukusi iš priestalo.lt. Tas pats receptas publikuojamas
čia Berods, buvo kažkur ir SM skelbtas panašus.
Varškės pyragas su persikaisTešlai5 kiauš. tryniai
250 g margarino
3 š. cukraus pudros
3 arb. škt. kepimo miltelių
3 stk. miltų
Įdaras750g varškės
1 kiaušinis
1/2 stikl. cukraus
100g margarino
1 pak. pudingo miltelių
1 š. krakmolo
indelis kons. persikų
5 trynius išplakti su cukraus pudra. Gabaliukais dėti minkštą margariną, vis plakant. Po to - kepimo miltelius ir miltus. Baigti minkyti rankomis. 1/4 tešlos įdėti į šaldiklį, 3/4 pakočioti ir iškloti skardos dugną, skardą iškloti kepimo popieriumi.
Kiaušinį išplakti su 1/2 st. cukraus. Sudėti margariną, tada pudingo miltelius, krakmolą, galiausiai varškę ir išplakti iki vientisos masės.
Įdarą dėti ant tešlos į skardą.
Ant varškės įdaro sudėti persikus (supjaustyti gabalėliais).
5 baltymus išplakti su 1 stikline cukraus iki standžių putų, įdėti 1 šaukštą krakmolo ir dar paplakti iki vientisos masės. Šią masę dėti ant persikų sluoksnio.
Iš šaldiklio išimti tešlą ir užtarkuoti (per burokinę tarką) ant batymų masės.
Kepti 200 laips.C apie 1 valandą. Po 20 min. pridengti kepimo popieriumi arba folija, kad nedegtų viršus, nes pyragas storas ir kol iškepa gali viršus labai sudegti.
Pyragą geriausiai valgyti kitą dieną, nes ką tik iškepto skystokas varškės sluoksnis, jis turi "subręsti".
P.S. Anksčiau dėdavau švelniąją varškę, bet dabar neberandu jos pirkti, tai dėjau paprastą, pertrintą per sietelį (4 pak. po 200 g) ir įpyliau šiek tiek pieno (gal apie 30 ml)