Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

Avietiniai keksiukai

375 g miltu
1 saukstelis kepimo milteliu
140g rudo cukraus
125 g sviesto
2 kiausiniai
250 ml pieno
250 g avieciu

Miltus ir kepimo miltelius persijoti ir kartu su cukrumi sumaisyti. Padaryti vidury duobute, i kuria supilti suplaktus kiausinius,pienus ir skysta sviesta ir viska labai trumpai ismaisyti kol miltu nesimatys.Atsargiai imaisyti avietes. Mase sudeti i formeles ir kepti ikaitintoj orkaitej 20-25min.,kol graziai paruduos
.
P.S. as sviesta dejau kambario temperaturos ir avietes tiesiai is kameros imaisiau ir ju maziau dejau. Kepiau truputi ilgiau.Labai skanu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 04 30, 14:23)


aguonele labai skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
[quote=Katu,2008 04 29, 19:21]
Nu va, padariau, ką žadėjau - surinkau nuorodas į antrosios temos receptus. Ale aš vis dar ligota ir pikta kaip šeškas, nes žiauriai užkniso nuotrauka šeštam puslapy, o receptas dvidešimt šeštam, tai tokius receptus (daugumą) ignoravau ir neįtraukiau į sąrašiuką blush2.gif



thumbup.gif , bet nevisi yra, o ignoruoti irgi nelabai gražu, jei jau prisiimėt tokį darbelį blush2.gif gal būtų buvę papraščiau kitos temos pirmajame psl. parašyti, kad dėtų nuotraukas ir būtinai su receptais toje pačioje skiltyje g.gif na nežianu, garsiai pamąsčiau ir tiek, nesupykit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lineva: 30 balandžio 2008 - 14:11
Keksiukai kaip skaniai atrodo, susigundziau, ale as zagareliu bliuda prisikepiau vakar smile.gif

QUOTE(lineva @ 2008 04 30, 15:10)
thumbup.gif , bet nevisi yra, o ignoruoti irgi nelabai gražu, jei jau prisiimėt tokį darbelį blush2.gif gal būtų buvę papraščiau kitos temos pirmajame psl. parašyti, kad dėtų nuotraukas ir būtinai su receptais toje pačioje skiltyje g.gif na nežianu, garsiai pamąsčiau ir tiek, nesupykit blush2.gif


Teisybe pasakius, tai vakar sedejau ir vargau su dukryte ant ranku apie keturias valandas 4u.gif
Jei kazko truksta, butinai pasipildykit, as tiesiog issirinkau tuos, kurie mane domina, ir tikrai nevargsiu nei minutes daugiau, kad surinkciau receptus, kurie ismetyti bilekaip. Padariau, ka galejau - kokius radau receptus, tuos itraukiau, tad kai kurie bus be nuotrauku ax.gif
Dar liko pirmoji tema, gali reikstis savanores doh.gif
Atsakyti
user posted image

Siūlau pasidaryti saldžių ir greitų sumuštinukų. thumbup.gif Prie kavutės. wub.gif
Obuolį sukapoti ar sutarkuoti uždėti ant batono riekutės. Išplakti kiaušinio baltymą įpilti cukraus pagal skonį plakti kol ištirpsta cukrus ir tą plakitį užtepti ant obuolių viršaus. Sumuštiniukus dėti į įkaitusią orkaitę ir kepti kol paruduos gal 10-15min. Skanaus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 30 balandžio 2008 - 16:12
QUOTE(Katu @ 2008 04 30, 16:43)
Keksiukai kaip skaniai atrodo, susigundziau, ale as zagareliu bliuda prisikepiau vakar smile.gif
Teisybe pasakius, tai vakar sedejau ir vargau su dukryte ant ranku apie keturias valandas  4u.gif Jei kazko truksta, butinai pasipildykit, as tiesiog issirinkau tuos, kurie mane domina, ir tikrai nevargsiu nei minutes daugiau, kad surinkciau receptus, kurie ismetyti bilekaip. Padariau, ka galejau - kokius radau receptus, tuos itraukiau, tad kai kurie bus be nuotrauku  ax.gif 
Dar liko pirmoji tema, gali reikstis savanores  doh.gif

tai cia tegu dekoja tos kurios sito prase( jeigu tokiu yra) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 04 30, 19:29)
tai cia tegu dekoja tos kurios sito prase( jeigu tokiu yra)  tongue.gif


Kazkaip nesitikejau nei vienos padekos, bet ir priekaistu nesitikejau 4u.gif
Rinkau nuorodas, nes paciai lengviau susirast reikalinga receptuka ir pasidalinau su visom/-ais. Kita karta to nedarysiu, nes matau, kad kelioms/-iems tai nelabai patiko.
poster_offtopic.gif Ir apskritai, kalbam i tema, nepiktinam moderatoriu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2008 04 30, 19:44)
Kazkaip nesitikejau nei vienos padekos, bet ir priekaistu nesitikejau  4u.gif
Rinkau nuorodas, nes paciai lengviau susirast reikalinga receptuka ir pasidalinau su visom/-ais. Kita karta to nedarysiu, nes matau, kad kelioms/-iems tai nelabai patiko.
poster_offtopic.gif  Ir apskritai, kalbam i tema, nepiktinam moderatoriu  tongue.gif

cia tamstai, nuo ligos ir blogos nuotaikos:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2008 04 30, 19:29)
tai cia tegu dekoja tos kurios sito prase( jeigu tokiu yra)  tongue.gif


Ir man šis receptų susisteminimas atrodo nereikalingas doh.gif , kiekviena atsirenkame ir išsisaugome (atsispausdiname) patinkančius receptus mirksiukas.gif
Atsakyti
Savaitgalį kepėm vyro gimtadieniui pyragą su varške ir persikais vietoj torto, tik nuotrauka gavos nekokybiška, nes per arti pritraukiau blush2.gif

user posted image

Receptą radau pas save užrašuose, kažkada seniai berods jį išsitraukusi iš priestalo.lt. Tas pats receptas publikuojamas čia Berods, buvo kažkur ir SM skelbtas panašus.

Varškės pyragas su persikais

Tešlai
5 kiauš. tryniai
250 g margarino
3 š. cukraus pudros
3 arb. škt. kepimo miltelių
3 stk. miltų

Įdaras
750g varškės
1 kiaušinis
1/2 stikl. cukraus
100g margarino
1 pak. pudingo miltelių
1 š. krakmolo
indelis kons. persikų

5 trynius išplakti su cukraus pudra. Gabaliukais dėti minkštą margariną, vis plakant. Po to - kepimo miltelius ir miltus. Baigti minkyti rankomis. 1/4 tešlos įdėti į šaldiklį, 3/4 pakočioti ir iškloti skardos dugną, skardą iškloti kepimo popieriumi.
Kiaušinį išplakti su 1/2 st. cukraus. Sudėti margariną, tada pudingo miltelius, krakmolą, galiausiai varškę ir išplakti iki vientisos masės.
Įdarą dėti ant tešlos į skardą.
Ant varškės įdaro sudėti persikus (supjaustyti gabalėliais).
5 baltymus išplakti su 1 stikline cukraus iki standžių putų, įdėti 1 šaukštą krakmolo ir dar paplakti iki vientisos masės. Šią masę dėti ant persikų sluoksnio.
Iš šaldiklio išimti tešlą ir užtarkuoti (per burokinę tarką) ant batymų masės.
Kepti 200 laips.C apie 1 valandą. Po 20 min. pridengti kepimo popieriumi arba folija, kad nedegtų viršus, nes pyragas storas ir kol iškepa gali viršus labai sudegti.
Pyragą geriausiai valgyti kitą dieną, nes ką tik iškepto skystokas varškės sluoksnis, jis turi "subręsti".


P.S. Anksčiau dėdavau švelniąją varškę, bet dabar neberandu jos pirkti, tai dėjau paprastą, pertrintą per sietelį (4 pak. po 200 g) ir įpyliau šiek tiek pieno (gal apie 30 ml)
Atsakyti
QUOTE(Linucia @ 2008 04 30, 19:59)
Ir man šis receptų susisteminimas atrodo nereikalingas doh.gif , kiekviena atsirenkame ir išsisaugome (atsispausdiname) patinkančius receptus mirksiukas.gif


Nesutinku. Man toks susisteminimas tikrai reikalingas. Į pirmą žinutę patalpint reikėtų. Ir išvis būtų buvę labai šaunu, kad kas nors nuo pat pradžių tuo užsiėmęs būtų ir viskų receptų nuorodos tvarkingai pirmoj žinutėj kabotų. Kaip Glacee arba Sonatinos temose. Puikiai čia pasidarbuota.
Atsakyti
Katu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif


Labai gerai, kad padariai ta sarasa, isivaizduoju kiek laiko uztruko, man asmeniskai atrodo labai naudingas sarasas, o kam atrodo nenaudingas tai NEGI TRUKDO?!?!!?!?!?!?!? g.gif schmoll.gif
Atsakyti